Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
Denisam spune:
LA MULTZI ANI MIRELUS_ MULTA SANATATE, FERICIRE SI NOROC ALATURI DE FAMILIE!
LA MULTZI TUTUROR BEBICILOR CARE IMPLINESC AZI CATEVA LUNI SI MULTA SANATATE!
MAMici- scuze ca nu am mai scris ieri, dar au venit socrii si va datzi seama aseara ce nebunie pe aici, sio cu Emma, si acu am 2 minute pina vin cu ea de la plimbare sa-i dau laptic si sa-si faca somnul de frumusetze.Pup pe toata lume asi intru maiincolo ca maien plec la Bucuresti pian duminica.
Dana- super site, voi trimite is eu pozele favorite dc le potzi pune cu Emma!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Noi nu servim Kidek in conditiile date..nasol ca e racita nitel Ana, dar Bee ma bucur ca e bine acu..La 12 mergem la spital pentru injectie si sa vedeti ce mila imi era de Bia cu branula in picior si picorusul in punga ieri cind i-am facut baita..pe ea nu pare insa sa o deranjeze..chiar arunca cu apa in dreapta si in stinga...doc ne-a zis ca anemia nu are nici o leg cu diversificatul si dupa ce terminam tratamentul bagam fier...cu fontanela stam bine!
La kg suntem tot summo si toata lumea in spital era topita dupa ea, iar ea se uita cu un sictir si tragea de toate stetoscoapele si zimbea numai cind vroiau muschii ei...dar a si ris in hohote, ca lumea, mare minune la noi!
CALCULATORISTA
poze noi - 27 mai - promit sa stau in fund in curind
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
silvi_2005 spune:
Fetelor, la multi ani si noua, ca si noi suntem copii mai mari, cu alti copii la randul nostru, are dreptate Ioana,
Anasebe, felicitari pentru titulatura, e grozava.
Dana Ene, multumim pentru site, e nemaipomenit, super simpatice fazele cu fetita ta, sa-ti traiasca, la fel de simpatica si fetita Anei, abia astept sa aud si eu replici de astea de la Alain. Ma gandesc ca nu voi putea sa fiu serioasa ca ma va infunda rasul, sunt asa de simpatici...
Am vazut poze cu Ursulina si Raisa, f dragte amandoua, felicitari inca o data pentru ambele evenimente, sa fiti o familie mareee si fericita si sa va iubiti mult!
Anasebe, felicitari si tie pentru nunta, ai fost o mireasa f cocheta si distinsa, pupici.
Giova, abia astept sa te vad si pe tine mireasa...imi amintesc de acum patru ani.
Monica, felicitari pentru deciazia de a-ti face analize, bravo mama, asa ar trebui sa faca toata lumea.
poze
anasebe spune:
Cica barbatu-meu si-a luat liber azi. Sta acasa in fata calculatorului si lucreaza. Astept sa se trezeasca Tibi si pun parul si pe sot, caci doar zicea ca iesim. PLus ca ma enerveaza ca sta la calc mare si io la laptop.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Catalina, multumesc pentru aprecieri, nu-mi cade freza...ca mi-am tuns-o Ma bucur ca micuta Bia e bine, saracuta de ea, sa scape o data de branula aceea, bine ca n-o supara prea tare. Anul acesta raman blonda, acum nu sunt aranjata dar ma duc saptamana viitoare la coafeza mea si ma mai tund si ma aranjez si apoi sa ma vedeti.
Merg sa ma joc cu Alain ca s-a plictisit deja de jucariile primite ieri.
poze
teolinda spune:
Neata gagici!
La multi ani Mirelaaaaa! Multe bucurii, sanatate si un Dani asa cum il vrei tu!
La multi ani tuturor bebelasilor si fratiorilor/surioarelor lor cu ocazia zilei de 1 Iunie! Sa cresteti mari, papaciosi si ascultatori!
La multe lunitze si multi anisori bebeilor nascuti pe data de 1 ale fiecarei luni!
Fug sa adorm tzancul si revin , ca il am calare pe mine
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
anymony spune:
LA MULTI ANI TUTUROR BEBELUSILOR !!!!!!
SA NE TRAIASCA SANATOSI SI FERICITI!!!!!
Dana , multumim ca te-ai gindit si la pozele noastre.
Eu vad ca voi cam nu prea aveti somn noaptea...si ca diversificati la greu.
Ioana mea e la capitolul suc de mere-ii place la nebunie.Ar bea si 150 ml daca as lasa-o o data. Morcov inca nu am incercat ca ii asteptam pe cei noi si zemosi.
Cata, imi pare rau ca a trebuit sa ai asa o experienta nefasta in spital. Si eu am fost cu Ioana doar pentru niste analize, si am zis ca daca o fi sa trebuiasaca sa ne internam nu stau un minut acolo...
Sa petreceti frumos azi...ca e si Inaltarea Domnului...
ana si ioana-catalina
poze Ioana-Catalina
mirela10 spune:
LA MULTI ANI LA TOTI COPILASII SI IN SPECIAL PT DIA,ANASTASIA,MAIA SI DARI,SA CREASCA MARI SI SANATOSI SI SA AIBA PARTE NUMAI DE BINECUVANTARI
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
nicoleta raducu spune:
'Neatza fete frumoase!!
HRISTOS S-A INALTAT!!!!
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!!!!!!!!!!!!
SA NE TRAIASCA SI SA NE BUCURAM DE EI!!!!!
NOI NE PREGATIM SA PLECAM..MERGEM LA NASICA DARIEI...Vom sta putin la ea..apoi impreuna cu o gascuta de 4 pitici..vom iesi...nu stiu inca unde...dar nu in nebuneala...daca ploua...mergem la un suculet prin Mall...ca fetele...
Chiar daca ati scapat astazi..nu scapati voi de intilneala....
LA MULTI ANI !!!!LA CIT MAI MULTI ANI IMPREUNA!!!!
ITI MULTUMIM CA NE-AI AJUTAT SA NE CUNOASTEM ,SA NE FIM ALATURI LA BINE SI LA GREU!!!!!!
fETELE..SA AVETI O ZI FRUMOASA ALATURI DE PITICUTI...
Uitam... MIRE!!!!!SA FI SANATOASA ,IUBITA SI SA TE BUCURI NUMAI DE IMPLINIRI!!!!!
Va dulce si va doresc o zi frumoasa....
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
T_Ioana spune:
Fetelor, aveti aici un mesaj de la fi-miu!
Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"