Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai, care imi scrie si mie cum sa utilizez dropshots ala - l-am instalat si ma uit la ele ca bou la poarta noua
Merg juma de h in pat, poate imi revine bruma de inteligenta
Da' cred ca revine maraiala acasa intai

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA la trei-patru luni

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, e bun un Ghita la casa omului. Toata stima pt el, dar si pt tine care esti barbatul in casa si muncesti pt bani. Tu crezi ca Ana zace cuminte in bratze/ Nici gand. Doar la somn o tin in brate cand sunt in casa. in rest rostogoliri, tarari si alte chestii sportive. Eu pot si sa vb la telefon, numai sa nu ma mishc de langa ea. Afara e tare nasol cu luatul in brate, ca de obicei am si carutul dupa mine. Si mandra nu se multumeste cu privitul ci se intinde dupa te miri ce! Si mai nou tot ce-i interesant e si la nivelul solului, deci are tendinta de a plonja din bratzele mele. Azi la shopping insa, a tacut malc. Un sunet n-a scos, cred ca i-a placut.Eu am reusit sa-mi iau costum de baie.Minunat. Acum sa vedem cand facem rezervarile la mare.
Incerc s-o pun in pat, a 3-a oara in seara asta. Sa vedem ce iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Salutare!
Na ca ne-am intors si noi din plimbari.

KIDEX: Slab, m-am enervat la culme ca nici macar rampe pt. carut nu aveau si am avut grija sa le scot ochii ca au venit organizatorii sa ne intrebe daca ne-a placut. Firme putine. Ha, ce ,mi-a placut insa a fost ca am gasit centru de activitate cum are Bee (ala cu colacul) de la Tommy 1.500.000, pe care la Diverta l-am vazut la 3 mil. Nu i l-am luat ca ce sa facem cu atatea centre!? Lui Tiberiu i-am mai luat niste hainute de la Kidex. Apoi am tras o fuga si prin Tibco, unde sunt si destule firme cu hainute pt. copii (mai ales unii din Ungaria cu preturi mici, mici si superhainute).

Primarie: Am reusit sa depunem actele pt. alocatia de stat si cea pt. nou nascut. Nici macar nu a fost coada, a mers superepede (15min).

Apoi eu am tinut-o una si buna ca nu i-am cumparat copilului jucarie de ziua copilui. Am cautat prin 2 magazine si nu am gasit nimic care sa-mi placa. Asa ca intr-un final i-am cumparat scaun de baie (pe care culmea il ochisem in carrefour cu 1 mil, si l-am gasit la 610.000). Deci copilul a ramas tot fara jucarie.

Tiberiu: A fost in sfarsit cuminte, vesel si vorbaret. S-a culcat deja de la ora 19:00.

Aaa, era sa uit, am pus si noi ochii pe un carucior de vara, mergem maine sa-l probam si sa-l luam daca ne place. Nu e de firma si e ieftin, dar nici ca mai am bani.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Teolinda zau daca stiu cum e cu epiteliile..noi leucocitele le-am avut mari si culmea dum. urocultura era pozitiva, luni cind ne-am internat era negativa dar cu leucocite mai mari decit dum, iar cea de ieri iar negativa, dar nu stiu cite leucocite ca nu venise inca rezultatul..acum ce antibiotice luati sau nu luati..Ralu dar Anastasia ce face la 8 ore de-i provoaca atitea neplaceri? Noi facem Cefliaxona parca, dar nu are nici un efcet de colici sau altceva...adica vad ca merge bine, ne ducem 1 data pe zi si facem doza unica...mai avem 6 zile, apoi biseptol in fiecare seara si urocultura lunar....uff..acum, temp. cel mai mult am avut 37.4...acu avea pina in 37..Am vazut-o pe Anastasia in fundulet..noi acum cu Polly cred ca ne vom ridica repede, ca, cum nu ma uit la ea cum o vad ghem incercind sa se ridice!Bee caruciorul (nu stiu cum il cheama) este tip umbrela, cu minere, a fost la oferta 3 mil, are aparatoare de ploaie si de vreme rea (vint)Chiar am vazut pe cineva la Unirea cu unul asemanator! Se manevreaza asa de usor de zici ca merge singur!

poze noi - iunie - smechera de cartier
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

RALI,vai ce mai tragi si tu cu biata strumfita...dar sunt convinsa ca Dumnezeu nu va lasa!incearca sa-i dai cate putin iaurt ca sa-i regenereze flora intestinala,ca antibioticul distruge tot.multi pupici si muuuuuuuuulta sanatate!
CUSCRA,TU CUM TE MAI SIMTI?LA MULTI ANI DE 1IUNIE PT IEPURICA JASMINE!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

In sfarsit reusesc sa va raspund cat se zavarcoleste gaza la mine in brate si sughite.
Cata, acum ii dau Keflex o data pe zi. In spital a facut si ea Ciprofloxacina la 12 ore, dar nu am putut termina tratamentul pentru ca i se stricau branulele intr-o veselie(vene subtiri) si dupa 6 zile nu au mai avut unde sa o intepe. Asadar am trecut la antibiotic pe gurita si avem o schema( cate 10 zile un fel de antibiotic, apoi 10 zile biseptol si reluam tot asa intre trei si 6 luni, uroculturi la 10 zile. in mod normal ii dau o data pe zi, seara, dar fiind si otita si raceala puternica ne-a recomandat dr ca o saptamana sa luam la 8 ore antibioticul care il avem acum pt ca merge si la raceala... dupa trei zile nu a mai avut nimic, dar si flora dusa.
Mire, ii dau zilnic aproximativ 100 g de iaurt bifidus si tratament pentru flora.
Moni, sigur o ia din loc pentru ca se tine foarte bine in picioare si daca o tii de manute se ridica din fund. Eu i-as da papa cat cere (ei stiu cel mai bine), dar as vrea sa vad si eu ziua aia in care maraie ca nu mai e.
Bee, esti o mama eroina atatea ore cu marsupiul...pe mine ma cocoseaza, dar am si trecut lejer de 7 kg(va spun maine). Si noi de cand nu ne mai dor urechile si gaturile papam cam 700, 800 ml laptic pe zi, cand cu seringa, cand in somn, plus iaurt cu fructe(putine)+cam 70, 100 g piure leume si cam 70supa chioara.
Fetelor, imi place la nebunie centrul ala ca al lui Bee. Vb in seara asta cu Ovi si daca ne hotaram, ne ajuta cineva sa ni-l cumpere si trimit un coleg cu banii si sa mi-l aduca? Va sun eu, poate merge chiar el, dar are bebe de 2 sapta si nu stiu daca poate.
u mai pot scrie ca imi trage strumfita de toate firele pe aici si vrea sa le pape.
Pupici

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Gata, ne-am hotarat si vrem centrul de joaca. Pliz pliz, ne ajuta cineva sa ni-l cumpere si noua? Si in weekend aveti banii+cinstea.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Rali, de la KIdex il vrei? Eu ash vrea musai sa ajung la KIdex, dar vad ca sotul azi m-a lasat balta, iar maine se poate intampla la fel.. CE sa mai spun ca nici ce am eu nevoie: pat pliant si carutz usor n-am sa pot cara singura cu fata. SI daca tot nu pot sa le cumpar nici nu stiu daca ma mai duc. PAi daca ati trecut de 7 kg sunteti mari! Noi sigur n-am trecut inca. Dar eu m-am obisnuit cu ideea ca am o fata capoasa si tb sa joc dupa cum imi canta ea, chiar si cand e vb de mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Rali..ma ofer..cu draga inima..da detalii..de unde?Cit?Cum?
Pup...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ralu...7 kg Noi daca sambata avem 6 kg fac chef Acu o saptamana avea 5,700...Si de mancat mananca...
Ce sa va zic, ca nici acum n-a adormit...am pus-o in carucior si i-am pus cantec de leagana,dar ea desface scaiul de la salteaua din carucior

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA la trei-patru luni

ALBUME DIANA

Mergi la inceput