Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nico Cred ca Rali vrea centrul de activitate (ca cel al lui Bee) pe care l-am vazut eu azi la kidex. era de la tommy si era 1 mil juma.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Fetelor, mie nu mi-a mers netul pana acum.
La multi ani la toti bebelinii, sa cresteti mari si sanatosi!

Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Au venit pe la 20,45 de la plimbare si cum era maraita, nu i-am mai dat banana (greseala majora!) si am trecut direct la baitza.Si dupa baitza a supt putin,erau cam moi si a inceput sa miorlaie,cred ca venea prea putin pentru nivelui ei Si m-am pus si i-am facut urgent bibe Nan cu un pic de cereala,dar nici poveste...isterie in toata regula! Am incercat cand era pe juma adormita,dar parca are senzori si prin somn realizeaza ca e silicon nu latex ca suzeta Am pus-o in patutz si a inceput sa se certe cu caruselul in semiintuneric si sa se zbenguie in pat de era tot printre zabrele...Apoi dupa ce vedea ca nu vine nimeni dupa 5 minute, miorlaia...Daca am vazut ca nu doarme am aprins lumina si a inceput sa "vorbeasca" si sa se joace...
Si acum e in carucior si tot isi scoate si baga la loc suzeta si desface scaiul de la saltea ...As pune-o iar la tzatza,dar mai astept ,poate adoarme asa,ca mi-e frica sa nu se enerveze iar...mai bine sa se trezeasca la noapte sa pape daca ii e foame!
BEE si Ralu deci toate gagicile astea sunt asa zbenguite eu ma mir cum rezistati voi...ca de bine de rau Diana, asa agitata cum e ,n-a fost bolnavioara (nici cand am avut eu pneumonie)

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA la trei-patru luni

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Sal fete frumoase...
Noi miine facem vaccinul...ia ziceti-mi..cele care ati facut Infanrixul de 4 luni...da reactii????
Am voie sa-i fac baita dupa vaccin?

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

VAD CA E LINISTE..
AnaSebe..ia zi..la Tibco pe unde mai sunt toale de copii?La tirgul bucurestilor?
Ma duc la nani..ca vad ca-i liniste...Noptik buna...

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna fetelor. Am intrat si eu sa va spun ca azi am fost asa intr-o fuga in Moghioros, unde s-a dat Di in toate alea: buburuza, masinute, trenulet, iar Daria a dormit in carucior la greu si apoi am trecut prin Plazza unde am stat la o ditamai coada sa-mi picteze cupilu' pe fatza in Diverta (aia mare, off course) iar Daria era atractia tuturor celor care treceau pe acolo. Azi i-am dat prima data branzica facuta din lapte praf si a mancat-o cu placere (mai ales ca ea nu ia lapte praf deloc, si i-am facut din 150 ml de lapte de proba). Si a fost ok, chiar ar mai fi mancat...
Rali, ma ofer si eu sa-ti iau daca vrei ceva, nu-i nici o problema!

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Nico, Daria nu a prea avut efecte adverse la vaccin doar o usoara maraiala...dar i-am bagat un supi de novocalmin imediat dupa vaccin si unul noaptea la culcare si comprese reci si un masaj usor, nu ii poti face baie in acea zi si nici sa-i dai vreun fel de lapte 2 ore dupa vaccin...asa ca vezi sa fie satula pana sa faca tzup-tzup.

Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

A adormit si Diana in sfarsit,buuune cantecelele alea de leagan!
Eu la vaccinul de 4 luni (avea aproape 5!) i-am facut baie...Iar cu papatul laptelui...nici nu mai tin minte
Ana sper ca ai facut poze cu Diana si Daria pe acolo

OLEEEE! L-am vazut pe David cum papa ,maaaai ce nerabdator e si el,ca Diana!

Am pus si eu trei poze de azi,una si cu mine (in albumul comun) La cate de maraita acum, nu ma incumet sa-i fac mai multe!

MONI care DIANA (01.01.2006)

POZE DIANA la trei-patru luni

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Moni am facut cateva la pictura de pe fatza lui fi-mea cu telefonul, restul am facut cu camera video..astept rippuirea

Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ei, si noi pe aici...
Da, nu se face baie dupa vaccin si nici lapte nu se da 2 ore. De ce -nu stiu, dar eu asa am facut. Si nici afara n-am fost la plimbarici.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput