Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Mirela, cu intarziere iti urez, LA MULTI ANI! 
Dragelor, abia am apucat sa intru, bebele meu a papat cand cum, aluat in sfarsit o portie de 80 ml de lapte cu cereale (dar putine) si a facut un kka f. dubios, cu mucishori..parca era de capra..
, am ramas interzisa. In rest mi-a comentat toata ziua, s-a jucat, a ras, n-am prea avut treaba cu ea.
Nico, si noi am facut Infanrixul, eu am iesit afara cu ea ca trebuia sa ma intalnesc cu fetele si am uitat ca avea vaccinul..
, asa ca daca tot nu avea febra si era vioaie am zis ca risc. Baie nu i-am facut, iar reactii...pai nu a mai avut pofta de papa cateva zile, dar temp nu a urcat mai mult de 37 cu 4, ceea e e in regula. Comprese cu apa statuta si cu ceai de musetel i-am pus.
Giova, cum a fost intalnirea cu fetele...poate ai postat si n-am citit din urma, sper ca ati petrecut bine. Daca mai faceti o intrunire, as veni si eu, dar pt prima data fara Diana, ca altfel nu pot sa fiu o sec atenta la nika...
Eu m-am programat la cosmetica, coafura, o multime de bani si din nefericire ni s-a cam terminat creditul...asa ca pana la botez tragem matza de coada. Abia astept sa scapam si de asta, sper sa fie macar putin cald, ca in rochitza mea de vara o sa deger daca va fi ca azi. Mai avem de pus la punct o groaza de amanunte...of, sa treaca ziua de sambata cu bine si sa ne intram in normal.
Va
dragelor!
Ingrid S si
Diana
asteryaro spune:
Tembela mai sunt...
MIRELUSH, La Multi Ani fata, sa fii sanatoasa si sa ai tot cde-ti doresti!
La multi ani cu sanatate si bebicilor nascuti azi!
Iertare, da' zici ca-s pe alta planeta, nush' ce am...
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
anasebe spune:
Nico Haine pt. copii la Tibco am gasit in pavilionul central (ala mare si rotund) la etajul 2 (al' mai de sus).
Na, ca fii-miu s-a trezit. Si e vesel nevoie mare. Saracu se trezise de foame, dar deoarece si pentru ca facuse kk a trebuit sa-l schimb, deci... e treaz si vorbaret.
Io incerc sa-l adorm si trec si eu in patut, ca-s rupta.
Noapte buna!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
monica70 spune:
INGRID lasa mai ca o fi ok! Si eu abia asteptam sa scap de botez,ca eram varza....avea Diana doar 4 saptamani,era ianuarie friiig.....si oricum eu n-am scos nasul din casa,ca n-aveam voie in biserica!
Vad ca bate vantul,am reusit sa ma pensez un pic (la cosmetica nu mai apuc
) si trec la nani!
Astery si eu sunt tembela ca am uitat sa-i zic si Dariei lui Nico la multi ani!
Noapte buna !
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA la trei-patru luni
ALBUME DIANA
maraki spune:
Nico bafta la vaccin!!! Angelo a avut 2 zile febra, nu i-am facut baita iar faza cu laptele nu o stiam, dr. nu a spus nimic nici la primul vaccin.
Giova cum a fost la intalnire?
Cine imi spune si mie cum sa fac cu dropshot-ul? plssss....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Giova spune:
Am venit. deschid cap. nou si povestim.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

de