Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Mirela, cu intarziere iti urez, LA MULTI ANI!
Dragelor, abia am apucat sa intru, bebele meu a papat cand cum, aluat in sfarsit o portie de 80 ml de lapte cu cereale (dar putine) si a facut un kka f. dubios, cu mucishori..parca era de capra.., am ramas interzisa. In rest mi-a comentat toata ziua, s-a jucat, a ras, n-am prea avut treaba cu ea.
Nico, si noi am facut Infanrixul, eu am iesit afara cu ea ca trebuia sa ma intalnesc cu fetele si am uitat ca avea vaccinul.., asa ca daca tot nu avea febra si era vioaie am zis ca risc. Baie nu i-am facut, iar reactii...pai nu a mai avut pofta de papa cateva zile, dar temp nu a urcat mai mult de 37 cu 4, ceea e e in regula. Comprese cu apa statuta si cu ceai de musetel i-am pus.
Giova, cum a fost intalnirea cu fetele...poate ai postat si n-am citit din urma, sper ca ati petrecut bine. Daca mai faceti o intrunire, as veni si eu, dar pt prima data fara Diana, ca altfel nu pot sa fiu o sec atenta la nika...
Eu m-am programat la cosmetica, coafura, o multime de bani si din nefericire ni s-a cam terminat creditul...asa ca pana la botez tragem matza de coada. Abia astept sa scapam si de asta, sper sa fie macar putin cald, ca in rochitza mea de vara o sa deger daca va fi ca azi. Mai avem de pus la punct o groaza de amanunte...of, sa treaca ziua de sambata cu bine si sa ne intram in normal.
Va dragelor!
Ingrid S si Diana
asteryaro spune:
Tembela mai sunt...
MIRELUSH, La Multi Ani fata, sa fii sanatoasa si sa ai tot cde-ti doresti!
La multi ani cu sanatate si bebicilor nascuti azi!
Iertare, da' zici ca-s pe alta planeta, nush' ce am...
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100
anasebe spune:
Nico Haine pt. copii la Tibco am gasit in pavilionul central (ala mare si rotund) la etajul 2 (al' mai de sus).
Na, ca fii-miu s-a trezit. Si e vesel nevoie mare. Saracu se trezise de foame, dar deoarece si pentru ca facuse kk a trebuit sa-l schimb, deci... e treaz si vorbaret.
Io incerc sa-l adorm si trec si eu in patut, ca-s rupta.
Noapte buna!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
monica70 spune:
INGRID lasa mai ca o fi ok! Si eu abia asteptam sa scap de botez,ca eram varza....avea Diana doar 4 saptamani,era ianuarie friiig.....si oricum eu n-am scos nasul din casa,ca n-aveam voie in biserica!
Vad ca bate vantul,am reusit sa ma pensez un pic (la cosmetica nu mai apuc ) si trec la nani!
Astery si eu sunt tembela ca am uitat sa-i zic si Dariei lui Nico la multi ani!
Noapte buna !
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA la trei-patru luni
ALBUME DIANA
maraki spune:
Nico bafta la vaccin!!! Angelo a avut 2 zile febra, nu i-am facut baita iar faza cu laptele nu o stiam, dr. nu a spus nimic nici la primul vaccin.
Giova cum a fost la intalnire?
Cine imi spune si mie cum sa fac cu dropshot-ul? plssss....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Giova spune:
Am venit. deschid cap. nou si povestim.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco