O saptamana la bunici

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilia spune:

Draga Micaela se pare ca totusi te-ai necajit!Se vede din tonul pe ca l-ai adoptat. Dar sunt sigura ca Veve nu a vrut sa te raneasca.
Cand asta vara soacra mea a dorit sa-l ia pe Adi cu ea in vacanta (a fost vorba de 2 luni) nu am putut sa ma opun, desi nu mi-a cazut bine. Eu consider insa ca este bine pentru Adi sa fie apropiat de bunici. Eu nu am avut o bunica, asa cum este bunica sotului meu, care sa ma rasfete si ... stiti ce mi-as fi dorit cel mai mult?... sa ma duca la biserica, sa ma invete ce-i bine si ce-i rau si sa ma asculte. Ai mei saracii alergau de dimineata pana seara, iar noi am crescut la cresa si camin... Bunicii nu au vrut sa ne tina nici macar in vacanta, pentru ca le era prea greu. Si acum ma doare indiferenta asta a lor.
Parintii mei sunt departe, asa ca bunica disponibila este soacra mea... chiar daca ma deranjeaza multe... si nu se incadreaza chiar in standardele mele de educatie... il iubeste pe Adi si baietelul meu o iubeste pe ea (uneori sunt geloasa).
Asa ca revenind... stiu ca nu toate situatiile sunt la fel, dar la fel de bine stiu ca este tare bine sa ai un sprijin la nevoie... Pot oricand s-o mut pe soacra mea la mine acasa sa pot eu pleca.
Poate ma considerati egoista, dar il las pe Adi cu soacra + bona si eu sa ma duc la un curs in alta localitate. Eu nu consider ca sacrific copilul pentru serviciu... dimpotriva pana la urma tot pentru el este. Cariera mea inseamna un viitor mai bun pentru el. Nu cred ca este o solutie sa renunti la tot pentru copil. Nu este bine nici macar pentru educatia lui.
Hai ca m-am lungit prea tare! Asta este parerea mea!
Sanatate multa!

PS Dupa cum vezi Micaela lui Sebi ii merge bine la bunici! Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Dede, draga, nu te supara tu pe mine, dar era vorba de vacantele la bunici si nicidecum de a-ti creste ei copiii - DIFERENTA MARE!

Un Paste binecuvantat cu clipe minunate si fericire, tuturor!
Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Micaela,ultimul meu raspuns era pentru Carmenp;stie ea de ce!Am inteles ca e o situatie speciala si TREBUIE sa-l lasi;nu te judeca nimeni pt.asta!Si am subliniat ca asa as face EU cu copilul MEU.Nu trebuie sa te justifici si stiu cat de greu ii este fiecarui parinte sa ia astfel de hotarari.Ceea ce ma deranjeaza pe mine (NU MA REFER LA TINE)e ca obisnuim sa gandim in locul copilului ("las' c-o sa planga un pic da'-i trece!")fara sa tinem cont prea mult de dorintele si sentimentele lui....
Hai ca bat campii!Te pup si-ti doresc succes!

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Fie ca aceste Sfinte Sarbatori de Paste sa va infloreasca-n suflet speranta si pace,stralucitoare ca florile,binecuvantandu-va cu tot ceea ce e mai bun!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmenp

Veveeee` atunci la ce mai exista bunicii?

Bunicii?Exista ca...exista.Eu ce sa le fac??Bunicii au si ei locusorul lor..Fac parte din lumea copilariei,a basmelor,a plimbarilor prin parc,a blandetii si intelepciunii,a parfumului de placintele calde si-a gutuilor parguite de pe sifonier.Bunicii sunt ceva minunat!DAR:asta numai cand vin sau mergem in vizita sau daca nepotelul isi doreste sa ramana la ei cateva zile...Mai vorbim cand o las pe Veve-n Romanika!!!!

Fie ca aceste Sfinte Sarbatori de Paste sa va infloreasca-n suflet speranta si pace,stralucitoare ca florile,binecuvantandu-va cu tot ceea ce e mai bun!

Mergi la inceput

Micaela, intr-adevar, mesajul lui Veve`() era pentru mine!
Anul trecut cam pe vremea asta ma frasuiam si eu ca si tine, ca-mi dusesem baiatul la bunici si eram super-ingrijorata, desi, la fel ca si tine, ii facusem instructajul lui maica-mea la singe. L-am lasat acolo din mai si pina-n decembrie si vreau sa-ti spun ca totul a fost ok pentru el, mai putin noua ca ne-a lipsit ingrozitor! Te inteleg perfect. Stai linistita!

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaela spune:

Va rog a intelegeti ca nu m-am suparat, dar trebuie sa ma credeti ca m-a deranjat (ce-i drept e drept) partea de final a mesajului lui Veve adresata mie personal "Micaela,mult succes!Sa se obisnuiasca bebe repede,sa-i placa si sa nu mai vrea acasa."
Eu imi doresc sa se acomodeze acolo dar nici intr-un caz nu-mi inchipui sa nu mai vrea acasa. Nu stiu pe ce tonalitate sau cu ce intentie ai scris asta dar mie nu prea mi-a cazut bine, in conditiile in care eu abia astept sa-mi vad puiul. Asta nu inseamna ca sunt suparata pe tine Veve sau ca-ti port pica. Sper sa ramanem prietene cu toate.
Va pupam dulce si sa fim fericite.
Un Paste fericit

Mergi la inceput

Micaela draguta,asta-i dezavantajul netului,ca nu poti transpune-n cuvinte tonalitatea cu care spui ceva..Tu m-ai inteles gresit si-mi pare rau!N-am vrut sa fiu ironica sau rautacioasa sau altfel;ti-am urat succes cu situatia asta din toata inima si cu "sa nu mai vrea sa vina acasa" vroiam sa-ti urez ca bebe sa se simta foarte bine la bunici incat sa nu sufere de lipsa voastra!Ce-i rau in asta?
Dar vad ca deja-s luata la (hehehe,Carmenp,las' ca te prind io la Romanika! )asa ca tura viitoare-o sa-mi pastrez parerile pt.mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:
Originally posted by Veve

Dar vad ca deja-s luata la (hehehe,Carmenp,las' ca te prind io la Romanika! )asa ca tura viitoare-o sa-mi pastrez parerile pt.mine!

Subscriu (spus cu o "tonalitate" neutra ;-).

DeDe
thx

Mergi la inceput

Veve` stii ca din punctul meu de vedere iti poti spune parerile fara nici o problema, asa ca.... , hehehe, s-o crezi tu ca ma prinzi!! Da` vad ca ai o "aliata" pe cinste in Dede!

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Pardon: aliat

Carmen si Ionut

Mergi la inceput