O saptamana la bunici
Raspunsuri - Pagina 2
micaela spune:
Iata ca am facut-o si pe asta. L-am dus la Pascani. Si eu as fi preferat sa fi venit bunicii la noi dar nu se poate, nu stiu de ce, nu au vrut nu au putut, nu stiu....
Noi de Paste mergem la Pascani, iar dupa ce ne intoarcem sigur o sa ne vedem. Ai primit fotografiile?
quote:
Originally posted by gabid
Nu pot veni bunicii la tine?Simona accepta usor pe cineva nou dar in casa ei!Bunica de la Galati(mama mea )vine si sta la noi cate odata si o accepta perfect.
Te pup,
Gabi si Simonica.
PS:Daca se incalzeste te sun sa ne vedem.
micaela spune:
Este si gospodina si indemanatica dar problema este ca este si putin cam dura, ea este invatatoare si saraca e satula de copii de la scoala si nu prea mai are rabdare, in rest totul pare a fi OK.
VA PUPAM DULCE SI PASTE FERICIT.
quote:
Originally posted by angi_gemeni
Cum este bunica? Este o femeie gospodina? Indemanateca?
De exemplu, eu nu mi-as lasa copiii cu cealalta bunica pentru ca isi da si cu stanga-n dreapta. Ca sa nu mai spunem ca nici nu prea tine la ei!
Daca la tine sunt altele datele problemei, nu-ti ramane decat sa incerci! Important este sa-ti iubeasca mult copilul !!!
Angi si gemenii
micaela spune:
Va multumesc tuturor pentru pareri si sfaturi. Oricum l-am dus la bunici, alta solutie credeti-ma ca nu am avut, desi am cautat. Sebi ii cunoate bine pe bunici am mai fost si am mai stat la ei dar impreuna nu l-am lasat singur, si niciodata nu a mai stat singur cu socrii mei, asa ca nu stiu cum va reactiona. Sebi este foarte atasat de noi, nu e o problema sta si cu bunucii si s-a bucurat foarte mult cand i-a vazut, se vedea ca era foarte fericit, dar problema este la culcare, cand devine mai mofturos si mai agitat pana adoarme, deci de acel moment imi este frica. Abia astept sa-i sun sa vad ce fac (dar asta dupa ce ar trebui sa adoarme la amiaza). Daca trece ziua de azi sigur va fi bine.
Va pupam si un Paste fericit.
Veve spune:
quote:
Originally posted by carmenp
Veve`, da` daca copilul este super-obisnuit si super-apropiat de bunicii sai, l-ai lasa vreo doua-trei luni, adica exact cit tine vara, sa stea la ei?
Hehehe...Incerci si tu marea cu deshtu'!Parca n-ai sti ca cu mine n-o scoti la capat!Nu,eu n-as lasa-o pe Veve;poate vreo saptamana daca ar vrea ea sa stea.E copilu' meu,eu l-am vrut,l-am facut si eu mi-l cresc.As prefera sa sacrific serviciul pt.copil decat invers.Da' asta-i ce-as face EU.Fiecare cu pasarica lui..
Micaela,mult succes!Sa se obisnuiasca bebe repede,sa-i placa si sa nu mai vrea acasa!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Fie ca aceste Sfinte Sarbatori de Paste sa va infloreasca-n suflet speranta si pace,stralucitoare ca florile,binecuvantandu-va cu tot ceea ce e mai bun!
carmenp spune:
Veveeee` atunci la ce mai exista bunicii?
Un Paste binecuvantat cu clipe minunate si fericire, tuturor!
Carmen si Ionut
dede spune:
quote:
Originally posted by carmenp
Veveeee` atunci la ce mai exista bunicii?
In nici un caz ca sa-tzi creasca copii ;-). Nu te supara, Carmen, dar deocamdata (10 luni) inclin spre opinia Irinei.
DeDe
micaela spune:
Nu cred ca m-ai inteles prea bine sau nu ai vrut. Oricum sa stii ca nu intodeauna poti face ceea ce ai vrea sa faci. Eu imi iubesc foarte, foarte mult copilul si nu cred ca daca l-am lasat o saptamana la bunicii lui inseamna ca-l iubesc mai putin si ca-mi doresc sa "nu mai vrea acasa" si nici nu cred ca asta inseamna ca l-am sacrificat.SA STII CA PENTRU MINE COPILUL ESTE INAINTE DE ORICE PE LUMEA ASTA..
Si daca Sebi o sa planga si o sa vrea acasa sa stii ca las la o parte orice si plec sa-l aduc acasa chiar daca asta ar insemna sa-mi pierd serviciul sau orice altceva. Dar pana acum nu s-a intamplat asa.
Sebi este foarte atasat de mine sistunci cand vin de la servici, daca vrea apa, mama sa-i aduca apa, daca vrea pisu, mami sa mearga cu el la pisu, daca vrea sa se joace mami sa fie langa el, asta inseamna ca sta numai langa mine (ceea ce mie imi place foarte mult)dar nu cred ca este rau sa invete sa-i iubeasca si ppe ceilalti.
Sarbatori fericite
Hehehe...Incerci si tu marea cu deshtu'!Parca n-ai sti ca cu mine n-o scoti la capat!Nu,eu n-as lasa-o pe Veve;poate vreo saptamana daca ar vrea ea sa stea.E copilu' meu,eu l-am vrut,l-am facut si eu mi-l cresc.As prefera sa sacrific serviciul pt.copil decat invers.Da' asta-i ce-as face EU.Fiecare cu pasarica lui..
Micaela,mult succes!Sa se obisnuiasca bebe repede,sa-i placa si sa nu mai vrea acasa!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Fie ca aceste Sfinte Sarbatori de Paste sa va infloreasca-n suflet speranta si pace,stralucitoare ca florile,binecuvantandu-va cu tot ceea ce e mai bun!
[/quote]
micaela spune:
Am vorbit cu bunicii si se pare ca totul este in regula. Am vorbit putin si cu el si mi-a spus ca dupa servici sa vina acasa si i-am promis ca atunci cand ma intorc o sa-i aduc ceva frumos. A plecat de langa telefon sa-si cotinuie jocul.Mi s-a parut, dupa voce, voios si bucuros. Se pare ca e bine. Abia astept sa merg sa-l vad. Aseara cand am ajuns de la servici am rasfoit albumele de poze cu el si i-am asezat jucariile in camera lui. Imi este doooooooooooooooor de el...........
lala spune:
micaela nu te necaji; forumul este pentru a cere si oferi solutii plecand de la experienta proprie; alegerea ne apartine intotdeauna si nu cred ca este cazul sa ne justificam alegerile.
Si da eu una las copilul la parinti cate o saptamana sau cate un weekend; este greu fara el acasa dar astfel avem toti de castigat. Daca ar avea si o casa in afara bucurestiului probabil ca ar sta acolo pe perioada verii.
micaela spune:
Nu incercam sa ma justific,ceea ce voiam este sa port o discuttie cu cineva care a mai trecut prin ceea ce trec eu. Sunt foarte fericita ca am descoperit DC si ca pot afla parerile altor mamici. SUNT FOARTE BUCUROASA CA AM CU CINE VORBI. Nu ma deranjeaza de loc daca parerile sunt contrare. Este normal sa fie asa.
Va pup dulce.
PASTE FERICIT.