Bebelusi de sept-oct 2005 (122)
Raspunsuri - Pagina 6
innaa spune:
Alma ti-am admirato pe Eleni ..ce ochi mari si frumosi are...si ce zambet...si ce torttt
Miflore adica un mil sapte sute pe 7 body uri??????? eu am dat pe 10 body cu maneca scurta 10 euro ca erau la oferta dar in general sunt 15 e. waw
Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!
Irina si Noelia - - 25 sept 2005
innaa spune:
noi pana acum am avut pantofei cu talpa moale dar nu am fost multumita de ei pt ca nu ii intra piciorusul bine...calcaiul era mereu gol(calcaiul pantofului)
saptamana trecuta i-am luat o pereche de pantofei cu talpa dura(gen bascheti) si ii vin chiar bine - calca bine cu piciorusul...acum tre sa luam sandale. am vazut unele dragute albe cu fluturasi-28 de e parca.
Noa deja a primit cadou de 1 iunie...de la matuse-sa o rochita alba de in cu volanase si broderie- chiar draguta
am vb cu sotu´ si mergem deseara la magazinul TodoJuguette( e numaicu jucarii) si e imens....vreau un leagan...poare am noroc si ceva jucarii...vedem la fata locului.
Ceea ce e bun doar pentru tine, nu e bun de nimic!
Irina si Noelia - - 25 sept 2005
Carmi spune:
Innaa, imi pare rau, da in spaniola nu am.
Da poti accesa http://www.weightwatchers.es/WWI_Controller.aspx?Page=3000132&S=10&Visited=Yes si gasesti tot ce vrei in limba ta, inclusiv o gramada de retete. Te poti inscrie online, daca vrei, si primesti tot materialul necesar.
Bafta !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
miflore spune:
Bianca, Ruxandra, felicitari!
Ruxandra, mucificat de oboseala?
Aha, deci va asociati la magazine pentru copii! Cine se baga la o gradi particulara? Numai cu grupul nostru si-avem viitorul asigurat!
Inaa, ai inteles f. bine, tu ai dat 1 euro pe body, eu cam 7!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Ruxandra, sotul meu de cind a vazut pretul carucioarelor Bebe Confort asta primavara a zis ca e rost de facut comertz cu lucruri pt copii, ca sint prea putini si tin preturile sus. Poate ne combinam.
Carmi, daca stii sa faci tort de mere, nu mai scapi de noi la vara.
Irina spanioloaica, nu poti compara preturile din Bucuresti la servicii cu cele din afara bucurestiului - sint mult mai mari. Sap dupa excelul ala acasa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mysweetest spune:
'La multi ani tuturor copiilor si sarbatoritilor zilei(un de la Alexandru pentru fratele lui Andrew)!
Hristos s-a inaltat!
Multumim celor ce ne-au admirat .
Astazi dimineata i-am dat copilului sa pape mar(3/4) cu cirese, branza(2 lg) si 1 biscuit...asta fiindca am gasit in piata cirese mari, dulci si inchise la culoare .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
alexuta2005 spune:
La multi ani tuturor copiilor!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa ne umleti mereu viata cu bucurii asa cum ati facut-o de cand v-ati nascut!
poze
kristinutza spune:
daaa, si mie mi-a placut expresia "mucificat de oboseala"!!!
innaa-mama, nu ma provoca sa dau sfaturi, ca io tare buna sunt la asta. practic... numa' la asta.
eu am facut cadou de 1 iunie (cu banii lu' mama ) un body cu maneca scurta ca e cam penurie, o jucarioara si... ham. (nu stiu daca asa se chema, eu asa ii spun, nu stiu de unde - ham = chingile cu care prinzi copilu' cand incepe sa mearga si nu vrei sa cada si nici sa-ti rupi spatele tinandu-l). dar pe voi nu v-am auzit despre ham. ce stiti, care aveti, cum se comporta bbii?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
Hildegard spune:
lia mia, tiam trimis PM
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
RalucaN spune:
Cristos s-a inaltat!
Ce faceti dragelor?
La multi ani pt. toti bebeii nostri frumosi! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, sa ne bucurati sufletele!
Fetelor tocmai am aflat ca o fiinta tare draga sufletului meu (Anis) e gravi pt. a doua oara. Sunt super incantata pt ea. Doame ajuta-i sa fie bine!
Va pup, me duc sa mai muncesc un pic.
Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza noastra draga