Mamici de sept-oct 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
pufymic spune:
Ramomar eu am miercuri programare la dr...de-abia astept!!!(mai putin drumul de care mi-e rau....)
Eloise da, in celalalt capitol la ultima postare zicea Credo de hainute ca ar vrea sa-si faca si vroia idei.
Flavia vezi ca la link-uri utile pe prima pagina gasesti si calculator pe luni!!!
Lexi si te ia fara programare??Sa ne aduci vesti bune!
Pupici!
Ioana
(24+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
floricika spune:
Flavia, la 26 de saptamani, esti inca in 6 luni, vei intra in sapte luni cand vei incepe saptamana 28 (adica27+). sper ca m-am facut inteleasa, si sper sa nu dea nimeni cu rosii, eu asa stiu.
Floricika
25+ cu 
Poze
_Ralu_ spune:
buna fetele!
offff, in sfarsit am reusit si eu sa intru dupa lupte adevarate cu astia de la net! niste incapabili si prosti pe deasupra! m-am trezit cu nervi pe ei, si abia acum am rezolvat dupa zeci de telefoane! imi oprisera netul "dintr-o eroare"!
in primul rand la multi ani pt tanima, cata is cucuoancea! cu intarziere, dar am lipsit motivat!
la multi ani si pt toti copiii din lume!
lexi, merci ca ai intrebat de mine! am fost ieri la dr. totul e ok, in grafic. bb se dezvolta normal, era cu funduletzul inainte si am rezistat si de data asta tentatiei de a afla ce sex are! se pare ca ma descurc de minune si sper sa am rabdare pana la sfarsit!
mai bine iti faceai programare, ca eu am stat ieri de la 16.45 si am intrat abia la 18.30. si aveam programare la 17.30. ca niciodata, toata lumea avea programare si cred ca fiecare a stat inauntru cate 40 min! sper sa ai mai mult noroc! poate luna viit mergem amandoua odata! mi-a zis sa ma duc la sf lui iunie, dar cred ca o sa ma duc la inceputul lui ioulie, ca e problema de bani. ziua de sal fiind 30 sau 31 ale lunii!
ramo, nasoala faza cu camasile sotului! si al noi e exact la fel! ziua si camasa, mai ales ca la sotu' meu e tinuta obligatorie: camasa alba! deci...se poate si mai rau! dar al meu si le calca singurel de muuuult! doar cand am eu chef ii mai calc cate doua-trei odata sa le aiba! in rest isi calca singur cate una in fiecare seara!
felicitari si pt fetele care si-au vazut puii, si care au aflat si ce sunt! vad ca fetele isi cam iau revansa! poate o sa am si eu una...cine stie? sper!
cam atat pt moment, ca am avut o gramada de idei, dar la cat m-am certat cu astia cu netu' mi-au disparut...
va pup!
raluca
25+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
pufymic spune:
Ralucutza

pe astia cu netul ca sunt niste nesimtiti in marea lor parte....
Ma bucur ca e bine bb!
Ramomar si la noi e jale cu calcatul din acelasi motiv: sotul merge la sv zilnic la costum, camasa(pe care urasc sa le calc
) si cravata....dar asta e!
Pupici!
Ioana
(24+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
nicolstoy spune:
Flavia , din pacate nu stiu cu exactitate f multe informatii referitoare la problema ta.Stiu insa de prietena mea care are probleme la coloana(nu stiu exact ce anume) si doctorita i-a interzis clar epidulara ( a nascut natural fara nici un fel de anestezie anul trecut;eu am zis ca e mama eroina).Cel mai bine e sa vorbesti cu doctorul,atat cel care se ocupa de coloana(poate in primul rand) cat si cu cel care iti urmareste sarcina.
Imi pare rau ca nu-ti pot fi de mai mult ajutor.
Nicol
25+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
ramomar spune:
onutz bine ai venit in gasca noastra! sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc! 
pufymic tin pumnii sa nu-ti fie rau pana la Cluj
. Pune o frana si la Oradea ![]()
Ralu ma bucur ca totul e bine cu bebe tau si iti admir puterea de a nu intreba de sexul bb-ului.
Cat despre calcat si eu cam trag chiulul, de obicei, dar ieri mi-am luat o zi libera si am zis sa nu-l las tot pe al meu sot, saracul, ca si asa am cam preluat multe si din atributiile gospodaresti
. Mie chiar imi place si ma relaxez cand calc, doar acum de cand am burtica nu mai imi place. ![]()
pupici!
23+ 
POZE
mai avem un pic...
martha78 spune:
Onutz, bine ai venit si te asteptam cu mai multe postari si mai mult curaj! ![]()
Urmeaza sa merg si eu la Fundeni sa-mi fac analiza pt sindromul antifosfolipidic, uff ca mi-e asa greu sa ajung pana acolo si asa m-am saturat de analizele astea
Stiti cumva daca sindromul antifosfolipidic si testele de trombofilie le mai pot face in alta parte in afara de Fundeni?
26 sapt cu 
mcrmiki spune:
LA MULTI ANI PENTRU TANIMA, CATA si CUCUOANCEA, MULTA SANATATE SI FERICIRE! Cam tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
LA MULTI ANI SI TUTUROR COPIILOR!
bb ralukutza sa sti ca nici eu nu am vrut sa stiu sexul copiilor la primele doua sarcini, vroiam sa fie surpriza, dar acum la a treia sarcina nu am mai rezistat si am fost la eco sa ne spuna ce este. Dar sa sti ca este tare frumos sa ai surpriza cand nasti, pe de o parte, pe de alta dupa ce am nascut prima data nici nu am intrebat ce este pana nu mi s-a spus ca este sanatos si apoi mi-am adus aminte cat eram de curioasa ce este. Pana la urma cel mai mult conteaza sa fie sanatos.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha
&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)
ramomar spune:
Ioana , tot am uitat
, te rog sa modifici si la mine DPN = 28 septembrie. In lista e 27 (asa ti-am zis initial), iar DN =29.10.1979
mercic 
martha78 tinem pumnii sa iasa bine analizele.
Cum de faci acele teste?
23+ 
POZE
mai avem un pic...
pufymic spune:
Onutz bine ai venit pe
si in gashca noastra!Sarcina usoara iti doresc si un bb sanatos!
Esti deja in listuta!
Ramomar am modificat si la tine(bine, sper
)!Si acum pe bune: chiar ne vom opri in Oradea cateva ore ca are Ovi de lucru pe acolo...
....asa ca poate-poate ne intalnim(dc nu mergi la servici)!
Pupici!
Ioana
(24+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik