Mamici de sept-oct 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sz. spune:

buna dimineata, burtici! la multi ani tuturor copiilor, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!!
sunteti foarte active voi, observ :-)
amarandina, eu am auzit ca Genetic Lab, de curand, a inceput sa dea rezultate eronate ca sa te duci sa le repeti sau sa faci amnio la ei... toate astea numa' pentru bani. de fapt, cred ca am citit pe undeva pe net. si, mai mult sau mai putin explicit, doctorita mea mi-a spus acelasi lucru. da' macar sa ma insel eu si ei sa nu se joace cu lucrurile-astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Sa ne traiasca toti puiutii sanatosi, frumosi si cuminti(hi, hi, hi am vrea noi....) Sa retraim si noi putin din copilarie astazi....

Astazi vroiam sa-mi scot piticu' sa-l sarbatoresc cumva , dar e atat de urat afara....si asa ma indispune vremea asta... Asa ca azi voi lenevi ca o molusca,ca tot e sarbatoare mare,poate mai invat cate ceva desi nu am chef,dar de saptamana viitoare am examene

Nicol 24+ si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Multumesc pentru urari, sunteti niste dragutze!
La multi ani pt. toti copiii si nu numai, La multi ani pentru acei adulti care se simt copii inca si care au sufletul tanar!!!

Sa fiti fericite, alaturi de sufletelele de langa voi si alaturi de cele care vor veni...
Si cum bine spuneati: sa dea Dumnezeu sa avem sarcini fara probleme si sa nastem usor, bebei sanatosi si frumosi!!!

Va pup

Cata + puiutul din burtik :)
21+
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani de 1 Iunie tuturor copilasilor!

Cucoancrea, 'La multi ani' pentru ieri. Sanatate, fericire si bebe sanatos!

Sandra, multumesc pentru urari. Chiar ma simt mai bine.

Alexxia, felicitari pentru fetita. Sanatoasa sa fie!

Ramomar, nu mai e mult pana marti.

Try, uitam, m-am uitat pe poze, sunteti niste frumosi!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Uitam: Hristos s-a inaltat!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Pe mine ma induioseaza parca mai mult ca oricand ziua de 1 Iunie astazi, cand ma gandesc la un anume copilas, copilasul meu care va veni pe lume peste 4 luni!
La multi ani pentru toti prichindeii mamicilor de pe formum si pentru toti copii in general!

Eloise 20+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Intreba cineva de site-uri cu haine pentru sau mi s-a parut? Am trimis si eu pe adresa comuna 2 linkuri pe care sper sa le gasiti folositoare. Nu e mare lucru dar de exemplu in Iasi e o adevarata problema cu procurarea articolelor pt gravi. Magazine putine, haine hidoase, croieli fara pic de imaginatie, si scumpe pe deasupra! Ma depaseste de ce costa atat, , mai ales ca nu le purtam decat o perioada de citeva luni, probabil pentru ca la gabaritul si formele din sarcina nu ai de ales si esti fortata sa cumperi de la ei. Eu personal nu am chef sa investesc foarte mult in haine de gravi, incerc sa caut pe la magazinele obisnuite bluze de astea de vara foarte largi si cu talia sus, mai port ii de-ale mele vechi....Cu fustele si pantalonii e mai greu, ca tot ce aveam in garderoba ma strange (mai ales cand stau jos...saracu' bebe e squeezed, se misca si mai si, probabil speriat sa-mi dea de stire sa nu-l mai strang asa...). Oricum, parca vara e mai greu cu hainele... toamna si iarna macar porti o salopeta si 3 pulovere largi si gata...dar vara...vrei plimbari, vrei tinute mai cat de cat, nu?
Eeeeeeeeeeeei, ce mai probleme mai am si io!!!
pe toate!

Eloise 20+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onutz spune:

La multi ani tuturor de ziua copilului!
Ma primiti si pe mine? Astept un bebe (DPN 28 sept) si am deja un baietel de 2 ani si 2 luni. Va urmaresc zilnic de 4-5 luni, dar abia acum mi-am facut curaj.

Sarcina usoara si copii sanatosi!

23+ si lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani tuturor copiilor de ziua lor
Cucuoancea, la multi ani si tie pentru ieri, multa sanatate si o nastere usoara!
Nu stiu cum faceti voi, dar eu i-am urat puiutului meu la multi ani, ba chiar i-am luat si un cadouas ieri, un costumas de nou-nascut super dulce. O sa fac o poza sa-l vedeti si voi.
Ralu, cum a fost ieri la dr? Eu merg maine, am uitat sa-mi fac programare, daca puteti crede asa ceva, fetelor! Asa merg fara programare, sper sa ajung printre primele acolo, ca sa intru repede.

25
I wish I were an angel...
Va rugam, adoptati-ne
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

De vreo 2 ore tot citesc din urma ca nu am mai citit de mult .....

Floricika si eu iau Materna si nu m-am ingrasat de la ele. Iau una pe zi, la indicatiile medicului.

Nu mai stiu cine era cu hemoroizii, dar parca a raspuns si Mini-me, sunt bune supozitoarele Procto Glyvenol. Sunt contraindicate doar in primul trim de sarcina.

Nicolstoy, ziceai in urma cu un capitol si ceva de epidurala ca nu e indicata celor cu probleme la coloana. Poti sa-mi dai mai multe detalii, te rog. Eu am hernie de disc gradul 1 spre 2 si ultimul dr la care am fost cu asta mi-a spus ca nu e indicata nici un fel de injectie in coloana, dar nu stiu daca s-a referit strict la zona afecata. Si oare intre ce vertebre se face anestezia?

Si mai am o intrebare, voi cum calculati lunile de sarcina, adica eu, de ex., la 26 de saptamani in cate luni sunt 6 sau 7?

Noi suntem bine, destul de miscareti. Cand am fost ultima data la dr, aici la noi, mi-a zis dr ca nu vede bine ce e, dar ca el inclina spre fetita , asta dupa ce dr din Szeged mi-a spus ca e 100% baietel. Asadar, suspans, cu toate ca eu tot pt baietel ma pregatesc .
Am facut si eu testul de glucoza si a iesit sub limite, dar mi-a fost rau si la o ora am dat afara glucoza aia, asa ca nu stiu cat e de relevant testul la 2 ore.
Maine merg la analize de sange si urocultura.

Va pupam.
26+

Mergi la inceput