Mamici de sept-oct 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Pufymic, bafta pt miercuri!
Ramomar, merci..pai le fac ca asa mi-a recomandat medicul fiindca am avut mai multe pierderi de sarcina (oprite din evolutie)

26 sapt cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

La multi Ani pt. toate mamicile care au deja un copilas sau mai multi iar bebicilor din burtica, le doresc sa creasca frumos si sanatos si sa vina cit mai usor pe lume!

APoianschi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

pufymic la serviciu voi fi miercuri, dar daca cumva esti prin Oradea de la 12 pana la 13(si mai ales in centru, acolo e biroul meu)sa-mi trimiti un sms si ne-am putea vedea .
martha multa, multa sanatate! si o sarcina usoara!
pupici!

23+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna !

Am si eu o rugaminte, daca este vreuna dintre voi la Tutunaru si a facut de curand eco, sa imi dea si mie un PM referitor la pret. Mersi mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

AndraPG, Georox voi cum sunteti???Cum va simtiti?Bebicii?Miscareti?

Ramomar nu stiu dc vom fi sau nu in Oradea la ora aia, oricum iau nr tau din notepad si dc se nimereste sa fim in zona iti trimit SMS.
(o intrebare: centrul e acolo unde e McDonalds'-ul?-Ovi stie sigur dar eu nu stiu)

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sz. si Onutz acum am vazut emailurile voastre si am completat listuta!Va asteptam la povesti!

Pupici!

Ioana(24+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Salutare fetelor si

LA MULTI ANI de 1 Iunie!!

Cu intarziere zic si eu La multi ani pentru :Tanima, CucuOancea si Cata! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de niste bebiti sanatosi, grasunei si cumintei.

CucuOancea pai tu esti grozava! Pana la 30 de ani ti-ai facut si doctoratul si faci si al doilea copil!? Spune-mi secretul si mieAi toata stima mea!

Flavia si eu iti zic la fel ca esti in luna a-6-a. La 28 de saptamani implinesti 7 luni. Eu asa stiu... Cat despre epidurala am vrut si eu sa o intreb pe Nicol de ce nu se recomanda epidurala daca ai probleme cu spatele. Si eu am niste modificari de vertebre si as vrea sa stiu daca pot sa fac. O sa intreb si eu data viitoare la control. Chiar am citit ca sunt pareri pro si contra pentru aceasta epidurala, vorbeau fetele de la mamici de iulie-august. O sa ma pun si eu pe investigat. Chiar si o prietena de-a mea care a nascut cu cezariana pana la urma dar la inceput a fost pregatita de nastere naturala cu epidurala zicea ca acum i se blocheaza cateodata spatele din cauza ei.

Fetelor care ati aflat de curand sexul lui bebe felicitari? Vad ca e in crestere nr fetitelor, mai apare si cate o surpriza. Nici eu nu mai zic nimic pana nu iese si tot ce cumpar incerc sa iau culoare neutra sau sa se potriveasca si la baiat si la fetita.

Try foarte faine pozute ai facut! Aratati toti asa de bine...Si ala mic e asa un dulce

Pupici,

Vauva 27 cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Vauva , asa cum am scris si mai devreme, de la prietena mea, care a nascut anul trecut si care are probleme la coloana, stiu ca nu se recomanda epidurala.Eu am nascut cu epidurala si tare bine a fost.M-a durut cateva zile locul, dar apoi nici un fel de problema.Nu stiu ca sa zic, depinde poate de fiecare coloana in parte

Giuliellaaaa...astept vesti!Imi faceam mustrari de constiinta ca nu te-am pus sa suni la Sanador sa intrebi daca acolo sunt, la Piata Alba Iulia

Nicol 25+ si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupicei fetelor,

N-am mai scris de ceva vreme dar v-am urmarit aproape zilnic.
Bun-venit celor care ni s-au alaturat si felicitari pentru vestile bune despre bb-ii vostrii celor care au fost la eco.

Noi maine mergem pt completare la eco morfo pt ca pe 15 mai nu a reusit dr sa vada tot. Asa ca maine ne vedem bb drag si iubit. Sunt lesinata de dragul ei si cand se misca parca nu-mi vine nici sa respir, ca sa simt mai bine.

Am luat rezultatele de la analizele facute de medicul de familie si...ceva ma nelamureste. Mi-a iesit leucocitoza cu neutrofilie. Medicul de fam a spus ca s-ar putea sa am o infectie, banuia ca ar fi vorba despre inf urinara insa urocultura este negativa. Eu parca stiam ca in sarcina mai creste nr de leucocite dar...sa-mi spuneti si voi daca stiti despre asta.

Martha, si eu merg la Fundeni pt sindromul antifosfolipidic. Nu stiu unde se mai face analiza asta. Si eu m-am saturat dar...asta e. Tu iei tratament? Mi e mi-a dat dr Uscatescu sa iau Aspenter o zi si o zi. Nu am inteles de ce pt ca rezultatele analizelor nu pun diagnosticul de sindrom antifosfolipidic.

putzuruca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Multumesc de raspunsuri fetelor, asa ma gandeam si eu, ciudat, dar sunt de fapt 10 luni daca socotim luna de 28 de zile, nu?

Nicolstoy si Vauva, eu tin minte ca dr la care am fost pt coloana imi zicea ca, cel putin in cazul meu, acul strapunge exact discul dintre vertebre si ca fiind deja lezat durerile vor fi si mai mari. Acum ma gandesc ca depinde si de care disc e vorba, mai bine zis intre ce vertebre se face anestezia si intre ce vertebre este problema la mine.
O sa intreb data viitoare cand merg la dr si o sa va spun.

Am descoperit o Spuma de lapte cu diferite fructe de la Milli si sa vedeti ce buna eeeeeeeee. Sa va cumparati daca gasiti. Acum am papat cu caise. E foarte usoara.

26+

Mergi la inceput