Mamici de mai-iunie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
mai_iun2006 spune:
Andreea, te-am trecut pe listuta. Cred ca nu este cazul sa te ingrijorezi, daca dr. nu a spus nimic. Poti eventual sa-ti mai faci o ecografie peste o saptamana.
Steluta
37s
arleena spune:

LA MULTI ANI!!!tuturor copilasilor 

http://pg.photos.yahoo.com/ph/arthemis_79/album?.dir=/bc83re2&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Diana79 spune:
Roxana hai ca tu ma asteptzi si pe mine sa nastem in acelasi timp![]()
Acum vorbind serios imi pare rau ca ai trecut prin asta, dar va fi bine vei vedea si o sa-l vezi pe bebe in curand. Nici eu nu mai am rabdare mi se pare ca trece timpul greu si bebelusha mea tot in burtica vrea sa stea.
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASHILOR!!!! Sa fizti sanatosi si tot binele din lume. 
Diana 38 si 6 zile cu
Nicole Evelyn
iulyp spune:
Oana refacere rapida si bb Erik sanatos si necolicos.
Roxana saracutza de tine. Si noi asteptam detalii despre bb Catalin. Iti doresc o nastere rapida data viitoare cand revin contractiile.
Ildy eu nu am folosit nimic de genu asta pentru salteluta. Si mie mi s-au intamplat si accidente, in special cu varsaturi, da stergeam salteaua dupa ce se usca cu biocarpet si gata.
Aura(37) mamica Nicoletei
POZE
irinaghita spune:
Ce parere aveti voi, fetelor care ati nascut natural (eventual prima nastere), e chiar asa de rau, de insuportabil, cum vi s-a parut voua nasterea? Vad ca oricum sunt mai multe cezariene decat nasteri naturale... ceea ce ma cam pune pe ganduri, dar tot nu ma gandesc la cezariana. Dar nu stiu daca sa recurg la vreo epidurala sau nu... poate am noroc si nasc usor, dar vroiam sa aud si parerile voastre incurajatoare sper. Si poate ceva sfaturi ... Cred ca a inceput sa mi se faca putin teama ... dar imi trece.
Pupici
Irina
37+ cu
Radu Gabriel
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10
doroti_5 spune:
HRISTOS SA INALTAT.
Iaca in sfirsit am terminat si eu de citit totul din urma.
Deci:
In primul rind Maria si Rares multa sanatate, eu ma rog pentru voi, sunteti bb-I de mai-iunie, dar astia dupa cum sa mai vazut sunt luptatori.Irinel, George, Flory totul o sa fie bine si nici nu o sa observati cind o sa treaca totul.
Multumesc din suflet fetelor care miau tinut pumnii:Lyly, Gabi25, Ama, Steluta, RoxanaClaudia, VoichiV, Irinel, Carmina, Diana79, Nikolett2445, DianaR, Monnica, Inaioana, Raalucutza, Virgi, mia prins foarte bine gindurile voastre de bine.
Naela multumeste celor care iau zis “Bun venit pe lume”: 26octombrie, Virgi, Lya, Diana79, Cocutica, RoxanaClaudia, Lyly, Irinel, VoichiV, Neda, Raalucutza, DianaR, Papadie, Monnica, Abibrinza, Steluta, Angelica_g, Shoricutza, Ildi25, SiBV, Lucia_cs, Adriella, Amonar, Luc2, CamiM, CarmenCita.Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Felicitari mari noilor mamici pentru bb-ii lor: CamiM, Arleena, 26octombrie, BogdanaI, Carmina, Amalisimona, Virgi, Mihaela.f, Gabi25, DianaR, Ela(si taticului) Alisia, Neda, Nikollet2445, CatXO, Raalucutza, Adriella, Shoricutza, Florypop, Lyly, VoichiV si OanaS.
Sofia Alexandra, Alexandru Mihai, Hora, Irina Maria, Mihnea, Irina-Gabriela, Luana Claudia, Rado, Daria Maria, Timeea, Raluca Alexandra, Alessia-Ioana, David-Mihai, David, Daria, Raul Celestin, Octavian Radu, Ana, Rares, Alexandru, Maria Alexandra, Erik cresteti mari si sanatosi, sa aduceti numai bucurii parintilor.
Multumesc fetelor pentru felicitarile cu privire la sarbatoarea numelui fetitei, la noi e abia pe 3iunie.
LA MULTI ANI TUTUROR BB-ILOR (SI CELOR DIN BURTIK) CU OCAZIA ZILEI MONDIALE A COPILULUI.
Revin mai tirziu cu povestea.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
foto mami pina la bb si dupa si Natalita-Eena
doroti_5 spune:
Apropo am vazut fotografiile tuturor bb-ilor, sunt superbi(si degeaba mai zicea Luana....).
Irina oricum epidurala tio pun la o anumita dilatare, si ai dureri pina atunci, eu nu am murit fara epidurala, dar mi sa pus anestezie la 6cm si ma tinut pina la 9.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
foto mami pina la bb si dupa si Natalita-Eena
luc2 spune:
Ioana,multam de sfaturi.Am fost plecata pana in Mall ptr. ultimele cumparaturi si abia acum m-am intors.
Nu m-am hotarat sa cumpar sterilizatorul, intradevar e cam scump, probabil ca deocamdata voi fierbe pompa sa o iau in spital.Cat despre alaptat nu imi fac probleme ca nu o sa am lapte, ma gandesc ca poate nu am suficient sau vine prea tarziu...
Luana, eu nu am vazut detergent si balsam SANO, e lichid si detergentul?In schimb am vazut o oferta de al Amway si astia se lauda ca totul e ecologic si au detergent lichid sau pudra Baby, ma gandeam ca poate il foloseste cineva.
Zax, eu nasc duminica dupaamiaza pe 4 iunie, cand e doctorul de garda.As putea sa mai stau dar intr-o saptamana bb a crescut doar 40-50 grame si practic nu are sens sa mai stau, placenta e destul de matura si sper sa fie OK.Cat priveste scoicuta ziceam :trei ursuleti,intr-un cuvant.
luc2,38+
abibrinza spune:
Zax eu am scoica de la Cam si suntem foarte multumiti de ea.
Doroti bine ai revenit.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
26octombrie spune:
Doroti, bine ai revenit! 
Irina, eu tot repet ca am nascut de doua ori, cui ma intreaba, si natural si cezariana. ei bine, cu toate ca pentru mine a fost f greu la naturala, fara nici un fel de anestezie, daca ar fi sa optez, din nou as opta pentru nastere naturala!! scapi mult mai ieftin, te doare cateva ore si apoi esti ca noua
Luana si
Hora
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005