Mamici de mai-iunie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

ioana cam asa.....statistica
aum stau si eu acasa si stii cum e omul....sa afle cat mai multe si sa fie cat mai informat
multumesc fetelor pentru raspuns iar pe tine vreau sa te felicit pentru toate raspunsurile pe care le dai
esti salvarea noastra a tutror in caz de nevoie, CREDE-MA
32+

Adela, cam asa, pe la 38-39 s-au nascut bebelusii la noi si cam asa se nasc in general. Faci o statistica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Irina eu am nascut natural.Te doare dar trece repede.

Fetelor cum stati cu memoria ca a mea a ramas faultata rau de tot dupa sarcina?Nu reusesc sa raspund deloc ca uit ce vroiam sa scriu.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

AM FOST SI EU LA TARG - DEZAMAGIRE TOTALA
TOT CARTEA DR-LUI SPOCK AM CUMPARAT SI EU .....PLATITI BILETELE DEGEABA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Ioana multumesc pt pontul cu cartea Dr. Spock.Am cumparat-o si e super.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor daca va intereseaza a aparut stirea despre Partidul Pedofililor si in presa Romana. Traducerea este buna, asa se prezinta sin in presa Olandeza:

http://www.ziar.com/ziarul/ziua.htm

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Amonar,substantele sunt mai multe sper sa le scriu corect:
aqua,alcohol denat,chamomilla recutita extract,foeniculum vulgare(fennel)oil,mentha piperita(peppermint)oil,phenoxeyethanol,methylparraben,butylparaben,ethylparaben,propylparaben,isobutylparaben,carbomer,triethanolamine,lavandula angustifolia(lavender)oil,carum carvi(caraway)seed oil.
Marilena si Robert 2 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Multa sanatate Mariei si lui Rares,sa dea Dumnezeu sa va faceti bine.
Marilena si Robert2 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Arabela - multumesc si . Si noi ne gandim serios la scoica asta.

Luc2 - nastere usoara pe 4 iunie. Eu radeam acum cateva zile si ziceam cum ar fi sa nasc duminica pe 4 iunie. Ar fi super sa ne intalnim pe acolo. Eu am teoretic DPN pe 12, dar doctorita a zis ca se poate intampla oricand, de cand nu mai iau gynipral. Om vedea noi.

Roxana Claudia - nu-mi venea sa cred cand citeam ce scriai. Si noi care te asteptam cu vesti. Imi pare rau ca te-au chinuit atata. Bine macar ca te-au lasat acasa sa te mai odihnesti. Tinem pumnii in continuare.

Doroti - bine ati venit acasa. Asteptam poze si povestea nasterii.

Ama - unde esti. Te asteptam cu drag

Steluta - cum te mai simti?

zax 37+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Sunt o mamica de mai-iunie 2004. Danut, baietelul lui Irinel e in grupa noastra de pitici.

Daca stiti careva numele de familie al Irinei sau un nr de celular, va rog sa mi-l scrieti si mie. Incerc sa dau de Irina in spital sa vorbesc cu ea, sa o imbarbatez putin. Dar nu stiu numele de familie.

Va multumesc mult de tot.

Am postat un subiect la generale, va rog sa intrati si sa va opriti 2 minute sa spuneti o rugaciune pt Maria.

Multumesc inca o data.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

IRINA si eu am nascut natural....cezariana din start nu imi suradea, dar in caz ca trebuia .....asta e...o faceam....
am cerut sa-mi faca epidurala...si damn....dupa 3 intepaturi in coloana si 2 catatere puse mi-a spus anestezistul ca nu imi poate da anestezicul ca refuleaza sange pe catater.....am simtit ca mor in momentul ala...desi durerile groaznice au inceput numai dupa ce mi-a rupt membranele(adica cu vreo 10-15 min inainte), imi venea sa lesin de durere...nu aveam aer....mi-a pus masca de oxigen...si aveam nasul infundat si nu puteam respira calumea pe nas....asistenta ma tot stresa sa respir pe nas...in fine....dupa o ora am nascut....moment crunt cand a inceput expulzia si simteam capul lui bebe cum iese si cand sa respir sa imping iar simteam cum intra din nou.... a iesit bebita...a mai fost un moment dureros cand am eliminat placenta...vreo 10 secunde si apoi gata........la o ora dupa ma simteam bine desi aveam si taietura de perineu si o fisura pe o labie mica.... ca deh,...e cam capos piciul meu...nici burtica nu o mai aveam...dar cred ca depinde de fiecare organism, ca toate mamicile care le-am vazut eu p-acolo si dupa cateva zile dupa nastere mai aveau burtica plus ca se miscau f greoi din cauza cusaturii fie cezariana, fie epiziotomie.....
eu am avut noroc de o refacere rapida ceea ce doresc tuturor.... la toate care vor naste in curand

de ALEX(3w4d - 8mai2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/arthemis_79/album?.dir=/bc83re2&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput