Mamici de mai-iunie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 7
ildyqo spune:
quote:
Originally posted by Steluta
Revin cu o intrebare:
Mamicilor, voi ce ati pus pe patut pentru a proteja salteaua de pipi?? Eu imi fac listuta pentru ultimele cumparaturi si nu stiu ce sa iau si de unde pentru cazul in care s-ar produce vreun accident.
eu am cumparat scutece de unica folosinta pentru adulti , din acelea patrate si ma gandeam ca poate ar fii bune si pe salteluta,m sub cearseaf. sper sa absoarbe transpiratia si sa nu am probleme. dar probabil mamicile cu experienta pot sa ne dea sfaturi mai bune
Ildy
37+ cu bebitzaky
in burticahttp://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20600;104/st/20060619/dt/7/k/3b28/preg.png
papadie spune:
Pentru MARIUTA si RARES
Inger, ingerasul meu
Ce mi te-a dat Dumnezeu,
Totdeauna fi cu mine
si ma-nvata sa fac bine.
Eu sunt mic,
Tu fa-ma mare!
Eu sunt slab,
Tu fa-ma tare!
In tot locul ma-nsoteste
si de rele ma fereste!
Irinel si Flory multa putere si curaj! Ne rugam pt puiutii luptatori si sunt sigura ca totul va fi bine!
amiss_zip spune:
Salutari fetelor!
Maria si Rares mult curaj si forta! Sa va ajute Dumnezeu!
Noi am fost ieri la control si la 35s si 5 zile bebica avea 35 si 3 zile cam asa iar ca si greutate 2000g. Adica in ultima luna a luat doar 200g. Mie mi se pare putin ...sper sa nu fie nimic...Nu vreau sa fie mare tare...mai ales ca ne-am dori sa nastem natural dar totusi ...2000g ...cat mai poate sa ia acum in 3-4 saptamani? Atat mai are de stat mititica acolo! Dar vesetea cea mare este ca in sfarsit bebica s-a intors cu capul in jos
Sunt foarte fericita!!! SA dea Domnul sa fie bine!
(cine face acum listuta sa ne treaca si pe noi?![]()
)
va pup si multa sanatate va urez!
Andreea cu Petra 36s 
Diana79 spune:
Irinel fi tare. Mariuca va primi cel mai frumos cadou de 1 iunie-sanatate. Doamne ajuta sa fie bine. Noi ne rugam pt ea si sunt cu gandul la voi. Curaj draga mea, mult curaj.
Flory multa sanatate pt bebe Rares. Doamne ajuta, sa fie bine.
Oanas felicitari pt bebe Erik. Sa creasca mare si sanatos. La multi ani Erik. Asteptam poze.
Numai bine tuturor.
Diana 38 si 5 zile cu
Nicole Evelyn
VoichiV spune:
maria si rares, sa va dea bunul dumnezeu putere sa treceti peste aceste incercari. 
irina, george, flory, suntem alaturi de voi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
adriana spune:
Irinel, multa sanatate lui Maria, Maica Domnului s-o acopere si sa-i poarte de grija.
Sper sa fie bine, sa treceti cu bine peste incercarea asta, nu te lasa doborata de pesimism si citeste-i fetitei rugaciuni, te ajuta si pe tine si pe ea 
Sper sa fiti si voi una din minunile care le face Dumnezeu la acel spital![]()
Florys, sanatate lui Rares
A&C&O
Amonar spune:
PAPA
Mersi pt impartasirea experientei tale! Mi-era frica ca am avut eu ghinionul de pe lumea asta....si la mine a fost repede-repede. Ginecologul tocmai ce incepuse schimbul de dimineata si eu eram in "tura"lui deci s-o fi grabit si el...decizia a fost luata f. repede ca eram deja "ocupata" cu nasterea de vreo cateva zile. O fi asta asa ca si la tine. Oricum ma simt ceva mai bine dar inca mi-e frica sa fac miscari bruste sau necontrolate. Ma consolez cu ideea ca ma fac bine pana la urma. Sincer mi-e frica de inca o cezariana, nu stiu cum ai avut tu curajul.....
VIRGI
Aici nu se face eco dupa cezariana. nu am auzit chestia asta. pe mine m-au planificat la gin. dupa 6 sapt. de la nastere.e standard asa.
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
Roxana Claudia spune:
pentru toate mamicile si burticile!
Ieri ne-am intors de la spital..eu si bb Catalin tot in burtica. Am intrat de luni de la ora 16 in sala de travaliu si am stat pana marti la ora 12. Nu am nascut..am avut contractii la 3 minute dar ineficiente, prea scurte. Doctora mea a fost grozava, nimeni nu se astepta sa decurga asa..insa nu i-au fost respectate indicatiile la sala. Dr mi-a pus ovulul cu oxitocina insa asistentele nu mi-au facut calciu, desi l-au trecut in fisa ca si facut. Nu vreau sa invinuiesc pe nimeni, a fost o eroare, cu toate ca am stat 18 ore la travaliu cu dureri. Au fost suportabile...insa tot dureri. Abia dimineata cand dr citea fisa mea cu voce tare am zis si eu ca nu mi s-a facut calciu. Mi s-a facut dar tarzior...eram extenuata. Dr a luat decizia sa-mi faca un amestec litic, pentru a relaxa uterul, dupa care am dormit la sala. Seara iar contractii-iar amestec litic. Ieri nu mai aveam nimic insa cu cervixul deschis de 3 sm si colul aproape sters nu prea mai voiau sa-mi dea voie acasa. I-am convins ca asa ma odihnesc cel mai bine si ca ajung acolo intr-o jumatate de ora daca e ceva...Si mi-au facut o invoire.
In travaliu m-am intalnit si cu Lacramioara, care a venit luni pe la 10 seara. A avut o nastere frumoasa, usoara, exceptand cele 2-3 ore pana i s-a facut epidurala. Apoi a nascut la ora 8 dimineata, in fata ochilor mei, pe minunatul Samburica. Mi-au dat lacrimile fetelor! A fost grozav! Dar ea va va povesti cel mai bine tot ce a simtit!
Acum astept din nou...declansarea travaliului, ori natural, daca nu luni se incearca din nou inducerea.
Roxana
39sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
26octombrie spune:
ildy, eu sunt mai mult decat incantata de SANO, detergent pentru bebei si balsam pentru bebei. si pentru noi tot sano folosesc, de peste un an si sunt, iti spuneam, tare multumita. clatesc inca odata. daca ai buton cu clatire exagerata e suficient.
eu n-am calcat nimic si nici n-am intentia, asa ca nu iti pot da sfaturi in privinta asta. am decis ca am multe alte "jocuri" de jucat si de asta m-am lipsit. in schimb fac alte chestii in plus, de exemplu, eu nu folosesc servetele igienice, spal cupilu de fiece data cand faca caca (adica tot timpul!!!), cu apa de la robinet (noaptea mai rece, ca pana vine calda trece sfertul de ora, da nu o deranjeaza absolut deloc). mi se pare mult mai igienic, vom folosi servetele doar cand suntem in imposibilitatea de a folosi chiuveta.
Luana si
Hora
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
Steluta spune:
Roxana, ne pare rau pentru ceea ce ai patit. Important e ca si tu si Catalin sa fiti bine!!!
Multumesc, fetelor pentru sugestiile pentru protectia saltelutei.
Ildi, eu folosesc Persil Sensitive, iar ca balsam chiar acum am cumparat Lenor Sensitive. Si eu am optiunea de clatire intensiva. Asa ca dupa ce termina programul de spalat cu clatire intensiva, mai dau inca o data pe clatire intensiva, fara balsam.
Steluta
37s.