Mamici de mai-iunie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 6
mephala30 spune:
Angelica G, am intrat pe subiect sa vad ce noutati sunt despre Maria lui Irinel si am vazut intrebarea ta legata de icter.
Un singur lucru vreau sa-ti spun: Iustin a avut icter prelungit, a tinut vreo luna si jumatate. Dupa care a disparut brusc....nu e motiv de griji, atat timp cat e sub supravegherea unui medic.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
luc2 spune:
Multa sanatate lui Rares si Mariucai.Ne rugam pentru ei azi in zi de sarbatoare, sa se intoarca sanatosi acasa.Fetelor fiti puternice si sa veniti cat mai repede cu vesti bune!
Zax, pentru scoica piti intra pe www.reclama.ro si acolo poti compara toate modelele intre ele.
Eu as vrea sa va intreb despre sterilizator pe cele care ati nascut, deoarece nu sunt hotarata daca sa-l cumpar dinainte sau sa stept.V-a fost necesar de la inceput? Ma cam doare sufletul sa dau 4 mil pe cel de la Avent si sa-l folosesc doar ptr. pompa si eventul un biberon in care ma voi mulge.( sper din tot sufletul sa pot alapta).
Pentru anestezie cam cat ati platit la cezariana?E cineva care a nascut in Polizu?
Luc2, 38 si 3 zile
luc2 spune:
Buna,
Am mai uitat ceva.
Cu ce detergent spalati hainele de BB?Folositi si balsam?
Cu ce ulei va dati pe piele dupa nastere ca sa nu-l deranjeze pe BB la miros?
Luc2, 38+
inaioana spune:
Luc, eu folosesc solutie de sterilizat. E 200 000 sticla si iti ajunge cam o luna daca o folosesti zilnic la cel mai mare dozaj. Mi se pare oricum enorm 4 mil un sterilizator...
Despre alaptat ii pot spune ca nu exista sa nu poti numai sa nu vrei sau sa nu stii cum. Iar scuza cu "nu stiu cum" sa fac lapte nu ti-o vom accepta petnru ca avem in formatii despre asta pe DC si chiar la capitolul nostru (vezi link-urile de la inceput) destula. Si daca o fi sa ai probleme, raspund bucuroasa la oricare si iti garantez alaptarea, cat vrei tu de indelungata!
La anestezist am dat 50E, cam asta e pretul, atat am dat si la Municipal si la CF2.
Folosesc detergent normal DAR clatesc rufele lui bb de trei ori (la masina de spalat, pun programul de trei ori) si balsamul (pt bebelusi) il pun in penultima apa nu in ultima cum e normal. Asta..doar in primele luni, ulterior ramane valabila clatirea exagerata dar balsamul il poti pune la sfarsit daca nu cumva bb e alergic.
Eu ma dau pe piele cu un lapte de corp care miroase foarte discret a vanilie..cred ca poti incerca sa vezi dada il deranjeaza crema ta obisuita. Ideea e sa miroasa cat mai discret.
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
zax spune:
quote:
Originally posted by luc2
Zax, pentru scoica piti intra pe www.reclama.ro si acolo poti compara toate modelele intre ele.
Pentru anestezie cam cat ati platit la cezariana?E cineva care a nascut in Polizu?
Luc2, 38 si 3 zile
Luc2 mai trimite-mi o data linkul te rog eventual cu pauze intre cuvinte pentru a evita reclama mascata.
Tot la Polizu o sa nasc si eu. Si avem DPN apropiat. Poate ne intalnim acolo. Am inteles ca nasti cu cezariana. Te-a programat?
zax
37+
Horia Alexandru
POZE Voinicel
Steluta spune:
FLORY suntem alaturi de tine!! Ii tinem pumnii lui Rares sa poata respira singurel!!!
OANA, FELICITARI!!! SA-TI TRAIASCA MICUTUL ERIK!!! Te-am trecut pe listuta mamicilor!! Poate ne spui si ora la care a venit pe lume! 
Revin cu o intrebare:
Mamicilor, voi ce ati pus pe patut pentru a proteja salteaua de pipi?? Eu imi fac listuta pentru ultimele cumparaturi si nu stiu ce sa iau si de unde pentru cazul in care s-ar produce vreun accident.
Zax, nu stiu ce sa spun de carucior. Am inteles ca sunt mai solide cele cu 3 roti. Noi am facut comparatie intre 2 modele Neonato cu 4 si 3 roti. Cel cu 3 roti era mult mai greu decat cel cu 4. Si o alta problema pe care am fi avut-o cu el, era ca nu incapea in lift. Asa ca ne-am orientat spre cel cu 4 roti. M-am gandit ca poate iti va fi util acest punct de vedere. Succes!! Si multumim pentru info de la Kidex. Sotul nu cred ca se mai duce, caci acum s-a apucat sa aranjeze camera pentru bebelina
.
Steluta
37s (FIX)
raalucutza spune:
Maria si Rares fiti puternici si luptatori!sa dea domnul sa ne auzim cu bine!multe rugaciuni pt voi puiutilor!
RAALUCUTZA&
RAUL CELESTIN (21 mai 2006)
papadie spune:
Felicitari OANA! Sa-ti traiasca Erik sa fie sanatos, mincacios si necolicios!
_
Steluta exista niste scutece de bumbac dar impermeabile (pe spate sunt cumva cauciucate). Astea sunt bune pt accidente nocturne, diurne etc Eu am dar nu le-am folosit pana acum o sa le pun abia cand s-o 'lasa' Catrina de pampers.
ildyqo spune:
quote:
Originally posted by inaioana
[b][green][font=Comic Sans MS]
Folosesc detergent normal DAR clatesc rufele lui bb de trei ori (la masina de spalat, pun programul de trei ori) si balsamul (pt bebelusi) il pun in penultima apa nu in ultima cum e normal. Asta..doar in primele luni, ulterior ramane valabila clatirea exagerata dar balsamul il poti pune la sfarsit daca nu cumva bb e alergic.
referitor la acest subiect, am si eu cateva nelamuriri.
- exista balsam special pentru bebei? detergent am vazut dar balsam nu. probabil nu am fost atenta. unde sa caut asa ceva? ce marci sunt si care ar fii mai bun?
- la clatire, am un buton pe masina de spalat pentru clatire exagerata. are cineva sa ceva? oare asta de cate clatiri ma scuteste sau mai bine clatesc normal de 3 ori si stiu un lucru?
- am inteles la discutia cu hainute noi ca trebuie calcate, si e de inteles ca nu se stie prin ce au trecut pana acum, dar dupa ceea cat timp mai trebe calcate? ajunge sa calc doar cele de corp sau cele care accidental au intrat in contact cu kk sau tr. calcate toate?
Ildy
37+ cu bebitzaky
in burticahttp://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20600;104/st/20060619/dt/7/k/3b28/preg.png
papadie spune:
AMONAR eu la prima cezariana am suferit 2 luni de mi-au iesit okii din cap. Atita de rau ma durea si ma tinea incat cand mi-au dat-o pe Catrina acasa din spital m-au trimis intaio sa fac o eco sa vad daca totul e in regula ca ma miscam fff greu si avem dureri la fiece pas. Totul era in regula (eco a arata ca e ok, la control uterul avea dimensiuni normale...) Singura explicatie e ca fiind cezariana de urgenta au taiat, cusut, renovat in graba iar lucrurile facute in graba devin functionale mai tarziu. Acum au avut vreo 3 ceasuri sa se pregateasca si avea mana facuta pe cele doua cezariene de urgenta dinaintea mea...rezultatul a fost ca la 8 zile eram la cumparaturi. Oricum inca am burta amortita si ceva usor dureros in dreapta.
Pe cicatricea de la cezariana poti folosi cu succes CONTRATUBEX (mi-a recomandat-o dr mea) si am citit aici pe site ca in RO o folosesc cu succes la operatiile estetice pt ca face pielea elastica si 'sterge' urmele.