Mamici de mai-iunie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 5
Amonar spune:
MARIA SI RARES SA VA DEA D-ZEU SANATATE SI PUTERE DE LUPTA!!!!!!IRINEL si FLORY sant altauri de voi cu gandul si sper sa va aduca D-zeu o bucurie!!!! Imi dau seama ce greu este sa fi mama si sa treci prin asa ceva.....acum cand am si eu copil parca simt si mai intens....Va doresc putere si numai bine!
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
zax spune:
Am fost ieri la KIDEX. Pentru cele care nu ati ajuns - n-ati pierdut nimic. Oricum tine pana duminica, dar nu prea aveti ce vedea. Am fost foarte dezamagiti.
Mi-am cumparat insa cartea Dr Spock si sunt super incantata. Abia astept sa o citesc pe toata.
Intrebare: ati auzit sau aveti carucior modelul asta: http://www. babycomfort .ro/index.php?cmd=show_product&id=225
Puteti sa-mi ziceti si mie daca e bun?
Si as mai avea o rugaminte legata de alegerea scoicii auto. Aveti sa-mi faceti si mie niste recomandari? Am vazut una draguta si solida la CAM. O fi buna? 
zax
37+
Horia Alexandru
POZE
Voinicel
oanaS spune:

si multa sanatate tuturor copilasilor de ziua lor!
Am fugit sa mai citesc din urma cat doarme Erik.
oana cu Erik (25 mai 2006) si Rebeca (3 august 1999)
angelica_g spune:
Fetelor, dragelor; vestile acestea triste ma umplu de amaraciune!
Toate vaicarelile noastre banale legate de colici, nesomn, icter samd mi se par puerile, in comparatie cu imensitatea incercarilor de viata la care sunt supuse mamicile (si nu numai) copilashilor cu probleme de sanatate!
Neda , mai da-ne un semn sa stim ca sunteti bine!!!
Amonar , nu vreau sa te sperii, dar mi se pare ingrijorator de mult timp scurs de la operatie ca sa nu te refaci. Eu dupa vreo 5 zile, l-am sunat pe dr sa-mi spuna ce calmante mai pot sa iau (nici nu ma puteam ridica, nici rade, nici sta intr-o alta pozitie decat cu burta in sus). Dar dupa 7 zile (nici una mai mult) nici nu mai simteam taietura!!! Puteam face orice miscare fara jena si chiar dormi intr-o pozitie care presa operatia (nu stiu daca cele doar 2 zile dintre agonie si extaz au avut legatura cu "scaunul" greu lasat asteptat, cert este ca dupa "marele eveniment" provocat cu multe supozitoare si o clisma improvizata cu apa calda, m-am simtit mult, mult mai usurata). La tine nu e cazul, cred ca ai avut multe scaune; ce zice dr. de faptul ca inca te mai doare si incomodeaza atat de tare? Si ei (dr-ii)dau pronosticuri de refacere de 7-14 zile! Multa sanatate si refacere mai rapida! Poate gasesti o solutie sa pui capat durerilor! Mult succes!!!
Fetele cu menstruatia revenita! Nu or fi tot lohii??!!! Va intreb pt ca unele fete care au nascut de la inceputul lunii se vaita ca inca mai au lohii mai mult sau mai putin abundende, si ,atunci, ... care e dilema?
Eu dupa 14 zile nu am mai avut nici un fel de scurgere pt vreo 3-4 zile! Apoi au inceput din nou, usor mai rosiatice decat primele, dar f putine... Sigur sunt tot lohii! La primele nasteri mi-a revenit menstruatia in max. 1 sapt. de la intrerupul alaptarii (si la nici unul din copii nu era alaptare exclusiva)... Dar, cine stie, si aici o fi vorba de unicitatea organismului care se comporta altfel la fiecare individ!!!
Capul sus! Dupa cum spuneam, sunt pb pe care le putem depasi, chiar daca necesita efort, rabdare si suferinta! Pupici si multa, multa sanatate mamicilor si "cupiilor", cararoa le urez LA MULTI ANI!!!!!!
poze mami,...,Sara
poze baieti
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
Amonar spune:
ANGELICA
Ma bucur pt tine ca te-ai refacut asa de repede!!!! Uite ca la mine a fost o chestie ciudata. Dupa 7 zile de operatie ma simteam ca nou nascuta, aproape ca puteam sa alerg prin casa...
. Dintr-o data am avut o "lovitura" cred ca m-am fortat eu cumva si s-o fi rupt ceva inauntru si s-a format un cheag de sange care s-a infectat si a trebuit sa iau antibiotice o saptamana. Probabil s-o fi rupt vreo cusatura ceva..nu stiu ce sa spun. Azi parca ma simt ceva mai bine dupa crema aia homeopatica dar e ceva acolo care ma jeneaza inca....eu intru in categoria complicatilor. am citit pe net ca se poate intampla acest lcuru si dureaza multa vreme pana organismul "curata"sangele interior care se aduna. Asta este...cat desprew lohii, nu stiu ce sa spun dar la un momnet dat nu mai curgea nimic si iarasi dintr-o data mult....probabil chestie de organism.
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
angelica_g spune:
Marycalu , multumesc pt pont! Am sa merg sa cumpar si eu crema - minune! Multa sanatate si la cat mai multe "ispravi" ca cea de aseara (cu somn luuung si linistitor)!
Luana , fa-ti pomana si cu mine si gaseste-ti ceva timp ca sa-mi dai si mie inf pretioase: CAT TIMP E CONSIDERAT PERICULOS ICTERUL DACA NU MAI SCAPA "CUPILUL" DE EL??????
Merci si 

Irinaghita eu zic ca scurgerea aia maronie e tocmai dopul! Asta inseamna ca zilele de gravidutza si-au inceput numaratoarea inversa!!!Multa, multa bafta si curaj!!!

pe toti si toate!!!
poze mami,...,Sara
poze baieti
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
virgi spune:
BB Rares - sa ai puterea sa treci cu bine examenul pe care-l ai de dat..si sa te bucuri alaturi de parintii tai. Flory..suntem alaturi de tine.
Adela - eu am nascut la 38 w si 2 zile..cezariana programata.
Amonar - eu cred ca recuperarea depinde de la organism la organism. Eu de cand am venit acasa n-am mai simtit nimic. M-am recuperat foarte repede si bine..pana acum. Cat despre lohii si mie mi-a spus Lee ca pot tine 6 saptamnai..dar la ultima echografie..dupa ce mi-a masurat cantitatea de sange din uter mi-a zis c-or sa-mi treaca in 2 max. 3 sapt. Sper pana la urmatoarea echografie la el..care va fi exact peste 3 sapt. sa-mi spuna ca totul s-a curatat bine.
Tu nu ai facut nici o echo dupa operatie? Medicul tau nu te tine sub observatie? Este totusi o operatie serioasa..si trebuie sa i se acorde atentia cuvenita...
Iti doresc multa sanatate si sa te refaci cat mai repede cu putinta.
inaioana spune:
Diferenta intre ciclu si lohii este urmatoarea: lohiile au culoarea "diluata" (poate varia de la roz la bej) si miros fad specific. Ciclul este sange rosu intens sau uneori spre maroniu dar intens si are miros de ..sange
!
Ramona, dar dr tau ce spune? Sper sa iti revii cat mai repede!

Rares si Mariuca, multa putere sa treceti cu bine de primele incercari ale vietii! Va asteptam sanatosi-voiosi-voinici repejor inapoi!

Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
26octombrie spune:
Angelica, icterul e periculos in trei cazuri, cel putin asa mi s-a spus mie: daca depaseste o anumita intensitate, lucru pe care noi nu il putem distinge, tine de ochiul medicului, pentur mine un copil galben e galben si gata, ei iti pot spune si in a cata zi de icter ar trebui sa fie in functie de nuanta...; daca tine mai mult de 3 saptamani; daca tine peste momentul cand face bebe o luna. ultimele doua sunt cumva suprapuse, tinand cont ca icterul se face cam in a doua, a treia zi de viata. a, si mai e periculos daca il face in prima zi, insa asta s-ar fi vazut din spital si il puneau la lampa.
daca mai ai vreo intrebare concreta o pot pune asistentei mele, e o enciclopedie de puericultura ambianta!
Luana si
Hora
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
vivighe spune:
Multa sanatate pt Rares si Maria!Hai bebelushi mici...fiti puternici si venitzi acasa sanatosi.
Pe Ingrid nu stiu cat o chinuie colicii si cat nu...ca de plans nu prea plange...de ce sa ma vait,dar nu reuseste sa-si faca deloc un program pe care sa-l respecte.Vo 2 zile e ceas,chiar si kk face la aceleasi ore...a treia zi e data peste cap cu totul.Si nu mai vorbesc de trezitul la 1,5-2 ore,statul treaza 1,5-2 ore.Noaptea nu prea am de ce sa ma plang,ca se trezeste,papa si adoarme la loc(treaba de maxim o juma de ora).Ieri parca a fost totusi ceva mai bine,azi noapte chiar a dormit 5 ore fara sa se trezeasca,dar nu vreau sa ma bucur inca...
Amonar...si eu mi-am revenit foarte repede cu operatia.Eu chiar nu am luat nici un fel de calmant(decat in ziua si noaptea cat am stat la reanimare).Aseara in schimb m-a chinuit rau...ca deh...s-a schimbat vremea,dar cam intr-o ora m-a lasat fara sa iau pastilutze.
Cu lohiile astea m-ati bagat in ceatza rau de tot.La mine a fost asa:sange rosu si mult atunci,imediat dupa operatzie,de a treia zi mai putin si roz cam pana la sfarsitul saptamanii,si de atunci(adik de 2 sapt si ceva) mai putin si rosu maroniu(cum e la ciclu pe la sfarsit) cu miros de sange
,care curge de obicei mai mult cand suge bebe.Io acu ce sa inteleg...ca e chestiunea asta?
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos