Mamici de mai-iunie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 4
inaioana spune:
Virgi, acus' face printesa 6 kg, nu te intrista prea tare!
Adela, cam asa, pe la 38-39 s-au nascut bebelusii la noi si cam asa se nasc in general. Faci o statistica?
Alia..bine ai ajuns acasa la Galati!
Pupici la printesa Maya si multa odihna pentur tine! Te asteptam mai des in zona!

Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
iulyp spune:
Irinel si George va doresc multa putere ca sa treceti peste aceasta grea incercare. George este vorba despre spitalul acela din Toronto in care sunt filmate diferite cazuri despre copii si difuzate pe Reality TV? Daca da intr-adevar acolo se fac multe minuni, cel putin asa am vazut eu.Nu stiu sigur daca la una din emisiunile astea am vazut un caz asemanator unde au implantat valve artificiale si au facut separarea corecata a camerelor inimii. Oricum suntem alaturi de voi si ne
pentru sanatatea Mariucai, fetita dulce si luptatoare
.
Aura(37) mamica Nicoletei
POZE
iulyp spune:
Vreau sa urez cu ocazia acestei zile de 1 IUNIEtuturor copilasilor nascuti si care asteapta sa se nasca un sincer LA MULTI ANISORI! cu multe bucurii si sanatate.
Si inca ceva:
Hristos s-a inaltat!
POZE
Amonar spune:
marrycalu
ma bucur pt tine ca ai gasit leacul! eu inca mai lupt cu tot felul de leacuri dar nu prea ajuta.as vrea si eu o crema din aceea. poti sa-mi scrii care sant substantele, as incerca sa o caut aici.
adela
eu am nascut la 40+4 zile
fetele cu cezariana, v-ati vindecat deja? la mine trece greu. folosesc mai nou crema cu arnica si se pare ca merge ceva mai bine. dar parca simt ca ma "trage" un muschi interior, nu pot sa ma intind ca lumea. aveti si voi aceste simptome? si cum stati cu lohiile? eu mai am inca. care este termenul pt cezariana? este adevarat ca poate dura si 6 saptamani?
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
aissa spune:
Revin la voi burtici cu rugamintea sa va rugati si pentru bebe Rares de Flory care in dimineata asta trebuie sa treaca proba respiratului singurel. A avut ceva probleme si azi incearca sa-l lase sa "se descurce" pe cont propriu.
Cristina si
Ale (30.09.2004)
iulyp spune:
Rares bebe dulce, sa fi si tu un luptator si sa demonstrezi tuturor ca esti puternic si poti respira singurel
. Flory fi optimista si puternica, noi suntem si alaturi de tine.
Aissa multumim ca ne ti la curent
.
Adela eu prima data am nascut la 40sapt.+3 zile. Cel mai bine ca sa iti faci o idee uita-te in listutele bebeilor de la Clubul scutecelor ca sunt trecute si sapt. in care s-au nascut(cel putin asa tin minte) si iti faci o idee mai concreta. Oricum bebe apare cand vrea.
POZE
irinaghita spune:
Buna dimineata
Nici o schimbare la noi deocamdata, tot acea secretie maronie, mai multicica. Asteptam, deocamdata...
Ioana, multumesc pentru raspuns.
Maria, Doamne ajuta sa se gaseasca rezolvare pentru toate problemele tale! Atat de mica si atatea probleme... Dumnezeu sa fie cu voi in aceasta grea incercare
Pupici

Irina
37+ cu
Radu Gabriel
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10
oanaS spune:
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR SI MULTA SANATATE BEBELUSILOR!
Noi am ajuns acasa de la spital luni.Pe data de 25 mai am nascut un baietel caruia pana la urma i-am pus numele Erik.A avut 3,600 si 51 cm.scor Apgar 10.Am nascut prin cezariana cu anestezie spinala cu dr.G.Ricco la Ospedale di Treviglio.
Sper sa pot intra mai des ca am rezolvat cu netul acasa.
oana cu Erik (25 mai 2006) si Rebeca (3 august 1999)
angelica_g spune:
HRISTOS S-A INALTAT!!!
IRINEL si FLORY ne rugam pt puisorii vostrii!
Astazi sarbatorim una din marile minuni ale Domnului! Sa dea Dumnezeu aceasta sa fie si sarbatoarea minunilor voastre personale si chiar si ceea ce pare imposibil sa se realizeze!!!!
Multa, multa sanatate si bafta in toate!
poze mami,...,Sara
poze baieti
Irina, cu
Robert (apr '97),
Razvan (oct '03)si
Sara 9 mai 2006
zax spune:
Maria si Rares fiti puternici si luptatori. Noi suntem alaturi de voi si ne rugam ca totul sa fie bine.
zax
37+
Horia Alexandru
POZE
Voinicel