Mamici de mai-iunie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 3
26octombrie spune:
Irinel, suntem alaturi de tine, cu gandurile noastre bune si cu pumnii stransi. Sa va fie bine, cel mai rau lucru sa fie spaima asta si sa scapi iute de ea! Noroc Mariei.
Luana si
Hora
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
26octombrie spune:
Voichita, felicitarile mele!! Uite, ai scapat si matale, ne indreptam cu pasi voinici spre coltul scutecelor! Sa ai un bebe cumintel, papacios si sanatos! 
Luana si
Hora
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
liris spune:
scumpa Irinel, multa sanatate Mariei, sa mearga bine operatia, sa se faca bine si sa mergeti curind acasa sanatoase! Doamne ajuta!
virgi spune:
Voichi - felicitari, sa-ti traisaca mica printesa.
Irinel-suntem alaturi de tine si de micuta Maria. Ne rugam ca totul sa se termine cu bine. Va asteptam acasa.
Fetelor va multumesc pentru raspunsurile voastre. Am tradus si cartea. Scaunul este pt un bb de cel putin 6 kg. Scoicuta cum aveti voi..nu am de unde sa cumpar...nu exista...copiii lor sunt scosi afara dupa ce implinesc 4 luni. Se pare ca nu vom putea parasi insula prea curand.![]()
virgi spune:
Inca o intrabare off topic.
Pentru fetele care nu locuiesc in romania.
Ce acte v-au solicitat cei de la ambasada tarii voastre pentru intocmirea certificatului de nastere? Dar pentru a-l trece pe pasaportul vostru?
I se elibereaza lui bb pasaport sau calatoreste pe pasaportul parintilor?
Eu am sunat la ambasada romaniei aici si din pacate am dat peste un domn care-i tine locul consulului si nu m-a putut lamuri.
Va multumesc.
Irinel spune:
Buna fetelor,
Sunt George, sotul Irinei, si nu am vesti prea bune.
Astazi au continuat cu investigatziile si se pare ca au inteles ce are Maria: de fapt sunt 2 mari probleme. Inima nu a fost formata corest si in loc de 4 camere si 2 valve are 2 camere si o valva mare (ii lipsesc peretii interiori) si a doua, legatura cu plamanul nu s-a format corect. In mod normal sunt 4 artere ca intra si ies din inima, ea are numai doua. Au mai spus ca mai sunt si alte organe ca nu sunt pozitionate exact la locul lor dar asta nu ar fi o problema. Splina de altfel nu este sau nu functioneaza, ei au zis ca nu ar fi o problema.
De dimineatza am si botezat-o in spital.
Momentan doctorii inca discuta si stabilesc ce va fi de facut nu sa luat inca o decizie, vor continua monitorizarea si in urmatoarele zile asa ca o sa va mai spun mai incolo ce va fi.
Asta seara in timp ce ma intorceam cu Danutz acasa, Irina m-a sunat si mi-a spus ca Maria nu se simte foarte bine si ca vror sa o mute la ICU pentru o mai buna monitorizare.
Va scriu defapt ce au zis doctorii:
- atrio ventricular septal disfunction (AVSD)
- pulmonar atresia
- aorto pullmonary collaterale
- asplenia
Fetita este internata la Hospital for Sick Kids in Toronto. Aici este un colectiv minunat de doctori si noi avem sperante ca va fi bine. Se spune ca aici este locul unde se fac zilnic minuni.
George
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
virgi spune:
Scumpa Mariuca..ne rugam pentru tine. Ingerasul tau te va ocroti si va avea grija de tine...Iti doresc sa treci cu bine peste toate problemele care le ai acum.
Irinel si George..suntem alaturi de voi. Trebuie sa fiti puternici..Maria se va face bine.
abibrinza spune:
Maria sa te faci repede bine si sa-i bucuri pe parintii tai in continuare.
La multi ani tuturor copiilor!
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
A.C spune:
quote:
Originally posted by adelapop
felicitari voichita, sa-ti traiasca micutza alexandra
irinel suntem alaturi de tine cu sufletul,uuulta sanatate
revin cu o intrebare:
fetele din experienta voastra spuneti-mi si mie cam in a cata saptamana s_a nascut cel mai frecvent?
ati najuns la 40 de saptamanu majoritatea dintre voi sau mul mai devreme
32 fix
Buna, adelapop.Eu m-am uitat pe listuta mamicilor de mai-iunie si am vazut ca cel mai des se naste la 39 sapt. Poate fi 39 s.+1 zi, +2 zile , +3 zile pana la max.5,6zile.
A.C spune:
MULTA SANATATE PENTRU MARIA , SI MULTA CREDINTA CA CINEVA ACOLO SUS VA AUDE SI VA IUBESTE.SA AUZIM NUMAI DE BINE ! Curaj , Irinel !