Mamici de mai-iunie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Salut mamici si burtici si bebei!
In primul rand, gandurile noastre se indreapta in continuare catre Mariuca si Rares. Dumnezeu sa fie cu ei si sa le dea putere sa se faca bine.
La noi, am fost la control azi in spital si i-am spus de secretia maronie. A zis ca e cam devreme, dar la control s-a dovedit ca chiar daca se cam impinge bebe pe acolo si colul e scurt, e inchis fara nici un semn ca s-ar deschide. Deci mai stam...
Va pupicesc si numai sanatate!

Irina 37+ cu Radu Gabriel

poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

MAI FETELOR AM SI EU O INTREBARE. CUM SE MANIFESTA CONTRACTIILE? Ca eu am de ceva timp niste dureri cam ciudate si dese in sensul ca mi se intareste rau burta si ma doare. Dar nu stiu daca asa sunt sau altfel. La voi cum au fost??? Nu am nici un fel de sangerari si nici semne ca apa se rupe. Azi noapte nu prea am putut sa dorm ca tot timpul aveam burta super tare. Bebelusha misca, e ok.
Va pupic si poate se apropie si la mine in curand cine stie????

Diana 39+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Diana79

MAI FETELOR AM SI EU O INTREBARE. CUM SE MANIFESTA CONTRACTIILE? Ca eu am de ceva timp niste dureri cam ciudate si dese in sensul ca mi se intareste rau burta si ma doare. Dar nu stiu daca asa sunt sau altfel. La voi cum au fost??? Nu am nici un fel de sangerari si nici semne ca apa se rupe. Azi noapte nu prea am putut sa dorm ca tot timpul aveam burta super tare. Bebelusha misca, e ok.
Va pupic si poate se apropie si la mine in curand cine stie????

CONTRACTII! La cate minute sunt?

Mergi la inceput

Papa nu le-am cronometrat ca am zis ca mi se pare mine. Dar prea se intareste burtica mereu. Nu stiu daca sunt adevarate. O sa vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Diana sa incepem galeria?

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

ABIBRINZA nu stiu. Probabil e doar false alarm. Asteptam cu nerabdare sa vina gogoasha. Sa vedem. Pupici micului Victor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Diana 79 - ce spui tu suna a contractii. Vezi la cate minute sunt si anunta-ne sa incepem galeria !!!

Steluta - cam da cu mancarea chinezeasca , dar am gatit azi si am amanat momentul. Ma bucur ca te simti mai bine, dar spre deosebire de tine eu acum am inceput sa ma mai dau si jos din pat. Nu mai am stare deloc. Iar noaptea deja parca mi-e groaza cand trebuie sa ma culc , ca stiu ca nu prea imi vine somnu si oricum ma trezesc de vreo cinci ori pana dimineata. Mai e atat de putin ...

Irinaghita - si ti-a zis doctorul cam cat ar mai dura?

zax 37+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

DIANA asa a inceput si la mine!ca nu stiam ce am....si am nascut...dupa 20 de ore ce-i drept....

[font=Comic Sans MS][ALIA si daca ai uitat te iert!ca si tu le-ai avut pe ale tale.../font=Comic Sans MS]

RAALUCUTZA&RAUL CELESTIN (21 mai 2006)

Mergi la inceput

FETELOR am contractzii din 20 in 20 de minute de 3 ore. Acum astept. Apropo sunt in continuare cu intarire de burta si dureri dar nu mereu si dureaza cam cateva zeci de secunde.
Nu stiu ce sa zic va mai tzin la curent. Sa ne tinetzi pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

HAI DIANA!!!!

poze mami,...,Sara
poze baieti
Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput