Mamici de mai-iunie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by Fabya

Fetelor numai stii nou nimica de Florypop,eu tot urmaresc daca a-ti mai aflat de ceva nouatati de Raras azi .....

Am vorbit aseara cu ea, era putin mai optimista, ieri dimineata cand se dusese la bebe credea ca gresise patutul cand l-a gasit infasat si fara aparate, Rares mai are un furtunas de glucoza si unul pe care ii dau medicatie, peste zi a papat si cate putin laptic, parca 5 ml odata, 7 odata....sa speram ca e pe drumul cel bun si se linistesc si ei. Si Flory a avut ceva probleme, nu stiu prea multe, cert e ca a avut o operatie destul de grea si are inca dureri, e tot la terapie si cel mai rau e ca in ciuda medicatiei ce ii dau ei tot nu poate sa doarma. Promisese aseara ca incearca sa se culce, dar de cand a nascut nu prea a dormit deloc. A, si ca sa puna capac, a cazut sotul ei si si-a rupt piciorul asa ca acum si el e imobilizat acasa, la pat.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Dragele mele, m-am intristat foarte rau sa citesc despre problemele bebelusilor nostri de mai-iunie. Spun ca sunt ai nostri pentru ca eu - una m-am atatsat asa tare de voi si cei micuti, ca si cand am fi o familie.

Sunt alaturi de Irinel si Flory, de puiutii lor micuti, si sper din toata inima ca totul sa se rezolve! La fel ii doresc si lui Neda! Multumim celor care ne dau vesti si va rugam sa le transmiteti fetelor tot sprijinul nostru!!! ne rugam pentru sanatatea puiutilor lor si ca ele si familiile sa aiba puterea si taria sa treaca peste aceste momente grele! Vorba Angelicai, acestea sunt adevaratele necazuri! Dragii nostri Maria, Rares si Mihaita, sa fiti puternici, pui micuti si scumpi si iubiti!

Papadie, am ramas datoare cu o floare si sa stii ca si voi imi sunteti extrem de dragi!

Fetelor, abia am vazut si eu ca Lacramioara a nascut! Draguta de ea, cat a mai asteptat momentul asta!!! Ii transmit si eu multa sanatate si sa aiba parte numai de bucurii alaturi de baietelul lor mult iubit! Lyly, te asteptam nerabdatoare cu povestea nasterii si poze!!!

Nu mai retin daca am felicitat-o pe Voichita, dar o fac acum: sa fii sanatoasa si sa-ti traiasca puiul, sa fiti sanatosi!

De asemenea, La multi ani! pentru Amiss, cu scuze pentru intarziere! Iti doresc nastere usoara si numai bucurii!

Doroti, bine ai revenit, am vazut pozele cu dulceata ta de fetita, sa va traiasca!

Va pup pe toate!

Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

IRINEL SI FLORY , MULTA SANATATE LA BB-LUSHI .Va tin pumnii si ma rog pt voi sa va vedeti bbeii sanatosi .
Voichitza , felicitari pt bb .
Noi suntem cam obosite , bb vrea sa ma transforme in suzeta .Si noi am luat 1300grame desi facem non stop kk .In coprocultura nu a mai aparut nici un crocodil.Avem colici , ne doare burtika, ne strangem de burtika dar nu plangem .Nu vrea ceai , nu suzeta si nici biberon .
Cu lohiile nu am terminat nici eu complet , dar sunt nesemnificative.
Ralucutza , sper ca nu am uitat sa te felicit .
Doroti , bine ai revenit
.
IOANA, pupici

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am intrat si aseara sa mai scriu si eu cate ceva da cand am citit noile vesti am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare. Nici nu am mai fost in stare sa fac ceva...cand te gandesti ca eu imi fac griji daca ii apare un cos pe fata sau ca i-am taiat unghia prea scurt.... De-abia acum de cand sunt mama reusesc sa inteleg durearea de a avea un copil bolnav. Inainte era doar compasiune dar acum parca simt in carne proprie si ma ia cu lesin...

Irinel, sanatate multa MAriei, sper ca medicii de acolo sa gasesca o solutie pentru toate proplemele micutei si sa va intoarceti acasa sanatoase. SA nu-ti pierzi speranta!!! Trebuie sa fie bine .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Doroti - am vazut pozele cu printesica ta. Este atat de draguta si de cuminte. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si mancacioasa.

zax 37+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Voichita, felicitari pt. bebelina Alrxandra, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si tu sa te refaci rapid .

Flory, curaj si incredere. Rares o sa se faca bine...am inteles ca deja a inceput sa manance singurel..., e un viteaz. Am inteles ca nici tu nu te simti prea bine...nici sotul...of of of. Sper sa treceti peste momentele astea cat mai repede si cu bine!!!

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png

Mergi la inceput

Doroty esti o figura ...cum ne-ai felicitat si ne-ai multumit tu fiecareia in parte...Bravo!!!
Ai o fetitza super frumoasa si dolofana, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. Bebe Mihnea ii trimite multi pupiciei x 1 000 000 000 000 000...

Virgi, ai o bebelina de toata frumusetea. Zici ca-i papusa de portelan, iar tu sa fii blonda??? Incredibil . Mi te inchipuiam inalta, foarte slaba, cu parul lung lung, negru si lins...cam departe de adevar nu-i asa??.

[poze carmina
intalnire burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

SALUTARE FETELOR
vad ca sint ceva probleme pe la unele dintre voi.imi pare rau.
sper din toata inima sa se rezolve.

la noi aproape totul e ok. nu prea facem kk. avem colici. nu pre dormim noapte. mami nu prea are lapte....

e atit de greu fara voi. inainte stiam tot citind pe aici. acum ...

va doresc numai bine tuturor.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Raalucutza, am trecut data pe listuta.

Doroti, sa-ti traiasca printesica dulce!

Flory, ne bucuram ca Rares este mai bine. Suntem alaturi de voi!!

Sa speram ca vom avea curand vesti la fel de bune si de la Irinel si Mariuca!

Zax, sa inteleg ca ti-am facut pofta de mancare chinezeasca ??

Noi suntem bine. Am dureri ca la ciclu dar din ce in ce mai rare si slabe in intensitate. Astfel ca nu a fost necesar sa apelez la gynipral. Oricum stau toata ziua in pat. Tati nu vrea sa ne scoata deloc afara, cu atat mai mult cu cat pana luni dr. e plecat din tara. Insa Bebelinei se pare ca i s-a redus confortul in "sufragerie", si nu ii prea place. Imi mai da cand si cand cate una in col.

Steluta 37s+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

sanatate multa pentru MARIUCA si RARES

deALEX(3w5d - 8mai 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/arthemis_79/album?.dir=/bc83re2&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput