Mamici de mai-iunie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

HAI DIANA79

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
foto mami pina la bb si dupa si Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Hai Diana! Nastere usoara ca fulgul!

Fetelor, Serghei s-a facut porki-pig, raportam azi la o luna fix: 4700 gr si 56,5 cm!

Pupicei tuturor!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

LA MULTI ANI PENTRU O LUNITA ALEXANDRU SERGHEI, DAVID SI ROBERT.SA CRESTETI MARI SI SANATOSI.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
foto mami pina la bb si dupa si Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Hai Diana!

La multi bebelusilor care au implinit o luna.
Ioana, Serghei vrea sa fie pe primul loc si la cantar si la inaltime.

La multi ani si Natalitei-Elena!Parca azi se sarbatoreste pe stil vechi Sf.Elena.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor asteptam sa vedem ce se intampla. Sa speram ca nu sunt false contractiile. Sunt tot asa rare, dar poate ne apropiem de momentul culminant. Multumesc mult pt suport, si sper sa nu fi inceput galeria degeaba.

Va tzin la curent

Diana 39+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Uau Diana..suna intr-adevar a contractii! Dar ar trebui sa te doara si mijlocul si parte de jos, ca la menstruatie. Cam asa durea atunci cand am fost in spital. Insa contractiile mele erau ineficiente, nefiind lungi. Moasa zicea ca trebuie sa tina macar 20-30 secunde si sa cronometrez incepand din momentul in care doare, nu atunci cand mi se intareste burtica.
Pentru a verifica daca este fals, ia un no-spa sau un scopantil. Daca acele contractii inceteaza...e travaliu fals.
Abia astept vesti! Poate vine micuta Evelyn .

Pe mine m-a durut infiorator colul in ultimile zile, ia dr mi-a zis ca bb Catalin coboara mai jos. Abia astept lunea sa vedem cum e la control.

Roxana 39sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Roxana mijlocul ma doare, si am dureri dar nu f intense. Acum eu astept, nu iau no-spa pt ca nu am. Fata mea a fost intr-o forfota continuua, nu a stat deloc toata ziua. Oricum cert este ca sper sa nu mai dureze mult timp.
este tare ciudat ca nu stiu la ce sa ma astept, in sensul va dura cateva ora sau vre-o 2-3 zile.

Te pup ai grija de tine si bafta multa sa tzi se declanseze nasterea de la sine si sa nu mai trebuiasca sa treci prin ce ai trecut.

Diana 39+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

DIANA - NASTERE USOARA SI UN BB SANATOS SI MANCACIOS!!!

Ioana - felicitari pentru bb Serghei. Sa se faca mare si voinic ca a inceput bine.

Roxana - ce faci? Cum te mai simti?

zax 38+ Horia Alexandru

POZE

Voinicel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Diana - cert e ca nici mult nu mai este! SI perioada asta parca e cea mai grea, se scurge cel mai greu...

Zax - merci de intrebare. Am reusit sa ma odihnesc dupa nebunia din spital si sa-mi revin. A fost o experieta, dupa cum am mai spus, insa dureroasa si ca care m-a deprimat. Acum sunt mai bine. Ce sa fac daca bb Catalin vrea sa astepte?? E leness si probabil iubeste sa stea la mami in burtica, insa acum il simt mare sie din ce in ce mai greu sa ma deplasez cu tot cu el.

Roxana 40sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Dragele mele, multumesc de gandurile frumoase si rugaciunile voastre. Nu fiti triste, bucurati-va de puii vostri dulci iar cele care inca sunteti gravidute, nasteri usoare si copilasi sanatosi!!!
Am postat la subiectul deschis la generale, n-am timp din pacate sa scriu mai mult.

Flori, sanatate multa lui Rares si tie refacere rapida! Doamne-ajuta!

Diana79 vine bebelina draga! Nastere usoara si bebelina sanatoasa!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput