Rhodos - Ixia
Buna, fetelor.
Daca aveti timp si chef, poate ma ajutati si pe mine cu ceva informatii despre Ixia. Informatii despre hotel (Oceanis-all inclusive) am gasit pe net o gramada. Se pare ca hotelul e foarte bun. Nu prea sunt incantata,insa, de ce am citit despre plaja si despre meltemi (un vant care bate in Ixia). Daca ati fost prin zona, mi-ati fi de mare ajutor cu cateva informatii.
Mersic.
Raspunsuri
irinai spune:
Plaja cu pietricele. Vantul - destul de puternic, dar suportabil. Per total - foarte frumos, pentru noi a fost una dintre cele mai relaxante vacante, caci nu era aglomeratie.
alya75 spune:
Irinai, la ce hotel ai stat?
Deci plaja e cu pietricele...Poti sa mergi pe plaja sau sa intri in apa fara papuci, sau sunt foarte deranjante pietricelele?
irinai spune:
In general plaja este cu pietricele. S-ar putea insa sa ai noroc si hotelul sa aiba plaja privata cu nisip (pe care sa-l fi adus ei cu camionul). Da-le un e-mail si intreaba-i.
Dar chiar daca este cu pietricele, sunt foarte mici, nu ai nevoie de papuci.
alya75 spune:
Irinai, mersi pentru informatii. Oricum o sa stau pana pe la pranz la piscina (e superba, cu podulete si cascade), iar pe plaja o sa merg dupa amiaza.Cat despre vant, unii spun ca la sfarsitul lui august e binevenit pt ca mai potoleste arsita. Tu in ce perioada ai fost?
serenaxxx spune:
alya75 , eu am fost in Ixia in 2005 .Insula Rhodos e foarte frumoasa . noi am stat aproape de Oceanis si de fiecare data cand treceam pe langa el salivam :-). arata super .Despre vant...o sa-ti prinda bine , plaja ..nu e cine stie ce ..mai bine te duci si faci plaja la mediterana in Faliraki ( cred ca asa se scrie ) .acolo e plaja super , ..sporturi acvative , terase multe . Taxiul este ieftin ( noi am fost 4 persoane si se renta sa luam taxi-ul ) . Sa nu ratezi cetatea veche si water park ... si sa le faci pe cont propriu e mai iefitn si nici nu stai dupa nimeni . Distractie placut !
http://community.webshots.com/user/serenaxx100
nematics spune:
ma duc si eu saptamina viitoare, duminica, in Rhodos - o sa iau taxiul de la aeroport la hotel - aveti idee cit e taxiul? Multumesc mult de info
n-am apucat sa ma uit pe internet - ma duc la o conferinta si voi sta la hotel Hilton - aveti idee ce se poate vedea in jurul lui?
multumesc mult de info (pret taxi e prima urgenta - pot plati cu cardul? sau cu dolari? Sau trebuie sa iau euro la mine?)
alya75 spune:
Din cate am mai citit eu pe ici pe colo, taxi-ul de la aeroport pana la Oceanis e intre 10 si 20 de euro. Hilton-ul e chiar langa Oceanis. Taxi-uri cica sunt cate vrei in aeroport, toate au acelasi tarif impus de autoritati.
Pana in orasul Rhodos, taxi-ul costa in jur de 6 euro. De aici poti sa te deplasezi in orice zona a insulei. Depinde cat stai si ce vrei sa vezi.