Rhodos - Ixia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Multumesc mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alya75 spune:

Nematics, Hilton e un hotel foarte bun. Am vrut si noi acolo, dar depasea cu mult bugetul alocat pentru vacanta. Asa ca am ales Oceanis, care e chiar langa Hilton. Poate faci ceva poze cu plaja din fata hotelului, sa-mi trimiti si mie sa ma mai linistesc. Enjoy!

Mergi la inceput

stiti cumva cit de cald e zilele astea?

Am nevoie de un sacou, pullover, ceva??

umbrela??

Mergi la inceput

Nematics, vezi aici cum va fi vremea : http://www.wunderground.com/global/stations/16749.html

Mergi la inceput

alya75,

multumesc!

Mergi la inceput

Nematics, te-ai indragostit de vreun grec si ai ramas in Rhodos?
Da-ne de veste cand te intorci.

Mergi la inceput

m-am intors azi
am stat 4 zile si jumatate, dar liber am avut doar de la 4 la 7 (mai putin duminica, ziua in are am ajuns, pe la prinz); n-am stat in Ixia ci la hotel intre Ixia si Rhodos

raport de plaja:

duminica la 3 soare, apa lejer caldutza, am inghetat din cauza vintului, n-am intrat in apa ca erau pietroaie si mari si mici, cele mari din alea cit dovlecelul

luni: cam aceeasi poveste, am rezistat 2 ore sub prosoape, am intrat si in apa ca m-am prins ca la 3 m de mal era nisip din ala de pietre sfarimate, vint mai slab dar apa ceva mai rece (20 grade)

marti: ploaie (a inceput de luni noaptea)

miercuri - n-am avut liber decit o ora, in care am constatat ca apa era ca de gheatza si vintul era la locul lui; de ajuns ca sa ramin cu impresia ca vintul mi s-a lipit de piele si-mi bate pe sub sacou in continuare

joi: 2 ore de dirdiit sub prosop din cauza vintului rece - era asa de puternic de ziceam ca ma ia pe sus cu tot cu pietroaiele cu care mi-am ancorat prosopul pe mine; am lasat doar fatza la soare asa ca acuma contrasteaza cu gitul alb ca laptele (prosopul l-am tinut strins sub barbie, ca daca intra vintul inghetza pielea); apa la fel de rece (gheatza)

azi intors Bucuresti, sport cu Tarom - 45 minute intirziere defectiune tehnica, apoi dus cu autobuzul la avion, bagat in avion, scos din avion, dus inapoi la aeroport din nou defectiune tehnica la elice, alte 45 minute intirziere samd

am inteles ca si ieri s-a stricat avionul de la cursa asta si pe ala nu l-au mai reparat; mai zicea cineva care trebuia sa vina simbata cu Olympian ca la aeroport la Bucuresti au anulat cursa de Atena fara sa-i anunte.

Cam atit!

Muc cel Mic

Mergi la inceput

Nematics, m-ai dat gata! Ma gandeam ca o sa-mi spui numai lucruri bune si cand colo...

Chiar n-a fost nimeni la Hotel Oceanis?

Mergi la inceput

sorry...

chestia cu vintul e verificata, dar daca te misti poate nu iti e frig, sau poate o fi mai cald cind pleci tu! Oricum, pe partea de est a insulei sunt plaje calme, cu nisip, pe partea aia nu bate vintul

la Ixia insa e un vint permanent, iti intra si-n creieri, daca stai mai prost cu nervii nu cred ca e recomandabil sa stai in vint pe plaja - e ceva in genul mistralului din sudul Frantei, ala de l-annebunit pe van Gogh

intr-una din zile a trebuit sa-mi inod cracii de la pantaloni de parasolar sa nu mi-i ia vintul - de fumat nu poti fiindca se arde tigara singura si nu mai ajungi sa tragi fumul din cauza vintuluji etc etc etc

la piscina insa la hotel era super OK, acolo nu batea vintul ca aveau baraje de ziduri si tufe- era doar o adiere

Muc cel Mic

Mergi la inceput

M-am mai documentat si am aflat ca o ia mai usor vantul dupa 15 august. Poate pana plec eu (25 august), mai vine cineva cu vesti de pe-acolo.

Mergi la inceput