Clubul moldovencelor de peste Prut (30)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna fetelor
am si euo rugaminte la voi.cum sa dau si eu de lucia b?
aveti idee ,mai se intoarce in bahrain,si cand?
adresa mea de messenger e valiparvanescu@yahoo.com
astept raspunsuri.
pupici dulci

vreau si eu un bebitz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare-salutare
In sfarsit apuc sa trec si eu pe aici. Pe unde lenea, pe unde lipsa de timp si iaka am ramas in urma.
Eu sunt ocupata cu obtinerea permisului de sedere. Si daca anul trecut a fost simplu, anul asta s-au gandit sa mai creeze batai de cap, asa ca iata-ma umbland pe la notar, pe la casa de asigurari( e a 4-a oara cand mergem acolo si inca nu e bine, imi vine sa le injur deja) si tot asa. Atatea hartii si prostii, si bani si umblatura, nu am mai pomenit.

Afara e cald, dar eu inca nu ma plang. Eu sunt ca o matza, tare imi place caldura si chiar daca am mai umblat prin caldura, pana cand a fost acceptabil. In casa pana cand e destul de bine, asa ca imi revin repede daca e prea cald afara. Cu Amelia insa ies numai dimineata pana la 10 ( asta daca sunt acasa) si seara dupa 6.

Silvia, ce supriza! Bine ai venit la noi! Daca vrei, poti da niset date pentru listuta( uita-te acolo si spune-ne ce crezi tu ca ar putea intra la datele tale) Pupici la burtica mica, si nu mai iesi singura la cumparaturi ca nu e de gluma.

Violeta, nu te mai stresa ca faci riduri . Nu are rost, mai ales in cazurile in care nu poti schimba nimic( asa cum a zis si Natalia)
Spune-ne cum merg pregatirile pentru ziua sotului? Faceti ceva special?

Nati-pupici la burticuta care nu mai are loc la pc.
Nici eu nu pot sta mult la pc ca don'soara mea ma striga hotarat si imi spune: "mama! nu cator" sa nu mai stau la calculator/computator.

Cornelia, cum te mai simti? Sper ca esti mai bine.

Tania, chiar ce mica e lumea, frumoasa intalnire ati avut.

Valicutza, din cate stiu Lucia se va intoarce in Bahrain, dar spre rusinea mea am uitat cand.

Silvia si alte fete bucurestence, daca plecati acasa pana la sf lui iunie, vreay sa va rog ceva, daca puteti sa ma contactai pe PM sau YM. Merci mult

Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Caldura mare, moncher!

Nu-mi place nici mie frigul, dar nici caldura excesiva. Dupa 2-3 ore de umblat prin oras eram deja cu limba scoasa, ca un ciine. Mi-am luat un kuliok cu inghetata, mi-e ca o maninc acus pe toata, de cald ce-mi e

Vali, Lucia se intoarce in we asta, simbata sau duminica, nu mai tin minte precis.

Elena, pe noi ne bate gindul sa ne cumparam aparat de aer conditionat, dar asta e pina la prima racorire a vremii, hihi, cum era ciinele ala cu cusca

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Lilia, ti-am trimis un PM!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Salut fetelor! e drept ca n-am mai trecut demultisor, dar vad ca o sa am din ce in ce mai mult de lucru. Asta pana pe 30 iunie, cand va fi ultima zi de lucru inainte de concediul de odihna. Abia astept.
MamaNati eu nu stiu cum rezisti tu atata la lucru, ca eu deja nu mai am rabdare. Fetelor, oare daca aveam sef femeie imi intra in situatie oare si nu ma tinea cate 12 ore la servici? Ca eu chiar nu mai inteleg - chiar barbatii nu pot intelege ca o gravida nu poate sta atata la lucru! Azi o trebuit sa-l intrerup din vorbit si sa-i spun sa termine sedinta ca mie mi-i foame si nu mai pot traduce nimic pana nu mananc ceva. Si sedinta incepuse la 9 si cand i-am spus eu sa o termine era deja 10.45 iar la 11 trebuia sa inceapa alta sedinta. Coshmar! Ce m-am saturat de lucrul asta! Oare o sa-mi fie dor dupa ce stau o perioada acasa?
Parca nu prea-mi vine sa cred. Mai ales upa ce vine bebele cred ca nu o sa am timp sa mi se faca dor de lucru.
Da' vad ca si restul moldovencelor stau cam slab cu activitatea de pe forum. Muncim toate sau mai multe se odihnesc si nu mai dau pe aici Va pup! mai trec eu cand mai scap de munca silnica.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929
bb in burtik 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Silvia Bine ai venit! Sarcina usoara si ai grija cu caldura, ca nu-i de glumit. Te-am mai vazut pe la mamici septembrie-octombrie si ma gandeam eu ca esti de-a noastra, da nu eram sigura.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929
bb in burtik 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Buna fetelor!
Si la noi e cald dar inca suportabil .Cite grade sunt la Bucuresti?
Alincic ce romantic sa-i daruesti sotului album cu fotografiile tale.L-ai terminat deja ?
Nati tortul a esit super la gust dar mi-a cazut musul de cioco ,nu se intarise bine ( mea culpa).Musul e la gust cu crema de la tortul cu trufe.
Cristina hai ca nu mai ai mult pina esi in concediu si te vei odihni .Cred ca ti-e dor de lucru numai atunci cind iubesti cu adevarat ceea ce faci si colectivul in care lucrezi.Mie sincer mie bine acasa.
Vio ai aflat raspunsul ?Eu de la stres maninc tot felul de junk food ,asa ca rabdare .
Cornelia cum te mai simti ? ai inceput serviciul ?
Tania ce misto faza cu Lucia tu tocmai de la Kiev si ai dat peste ea in Chisinau ,ce mica-i lumea.
Doroty ce pat regal are printzesa voastra ?a cui ochi albastri a mostenit Natalitza ?
Rodica gata de plecare ?
mamaNati mai poti ?cred ca-i tare bine la bazin acum cu caldurile astea .
Crinia pe ce strada e salonul la care te-ai tuns ?
oxy nu ne arati ceva poze cu Cris ?
Alina unde ai disparut ?
Lilia -cum merge masajul ?
fetele va duceti la stand la scaldat ?apa-i calda ?

sorry daca am scapat pe cineva .pupici si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut fetelor.
De dimineata nu am putut deschide Clubul Moldovencelor 30,se deschidea cel precedent 29,28,numai nu 30.Ce ciuda imi era.
Poate ca eram la alt calculator? si nu ma cunostea

Katia,tu intrebi de lucruri pentru bb?!
Eu stiu ca cele de calitate sunt cam scumpe la noi.
Un carucior de la CHICO(cico) de care imi place mie si de care tare am vrut sa am ,este de la 3 mii la 5 mii lei MD.
Cele mai simple de la 100 dolari(de care am cumparat noi).
Eu daca avem ocazia cred imi cumparam de la RO,se spune ca e mai ieftin acolo.
de ex.,multa marfa ce se vinde la METRO,este din RO adusa.Chiar si aceleasi carucioare sau scaunele p/u masina sunt ff scumpe acolo,de la 200 Dolari scaunul.Si mai sunt multe alte lucruri p/u bb dar iarasi cam scumpe .
Dar calitatea imi place.Sunt de firma.
Eu am o slabiciune fata de CHICO(mai sunt si altele dar nu mai tin minte denumirile),imi place calitattea la ei,nu ca cele de pe piata noastra.
Aceasta e parerea mea,poate altii gindesc altfel!!!
Spuneti.

Cristina,sa stii ca vei avea si momente cind vei dori sa mergi la servici.Desi acum abea astepti odihna bine meritata.
Tot asa ziceam si eu,---Of mai repede cele 30 saptamini,sa pot iesi in concediu.
Imi era greu sa ma scol in fiecare dimineta la 6:30,si sa merg aproape o ora cu troleibusul (rutierile erau de neincaput) pina la servici,si cind ieseam din trol.,cautam mai repede stilpul.

Dar ce fel de servici e asta cu 12 ore? Eu abea 8-9 le rezistam.
Ce bine ca sefii nostri erau mai blinzi cu noi gravidutele
Caci cind era termenul mai mare,aveam voie sa venim mai tirziu sau sa plecam mai devreme.(2-3)ore.

Eu tare mai eram somnoroasa in timpul sarcinii,putem sa adorm chiar la birou(in pauza de masa) sau in rutiera.

Multe

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Davina,,astazi i-am dat sotului CDul cu pozele mele si a fost putin surprins dar ia placut.Indata le-a instalat in compiuter si le-a pus pe ecran
Daca din anumite motive Corina nu poate sa-ti raspunda unde e salonul la care s-a tuns,am eu adresa si tel lor,caci si eu acolo m-am tuns.

Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Salut

Fetelor multumesc mult de aprecieri si critica privitor la coafura.
Salonul se afla pe Stefan cel mare vizavi cu Ministerul agriculturii, dar mai preciz cu biserica (fosta planetariu) de linga minister. Salonul Angel's.

Lucia poate ne vedem inainte ca sa pleci?
V-am pupat si fug la somnic.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput