Clubul moldovencelor de peste Prut (30)
Raspunsuri - Pagina 25
Balbina spune:
Silvia, ai mare grija, mai ales pe caldurile astea. Si nu te duce singura, in caz ca ti-e rau, sa fie cineva linga tine, sa te ajute.
Chiar daca am nascut in iunie si n-am reusit sa prind cu burta caldurile intregii veri, tin minte foarte bine cit de tare sufeream din cauza lor. Parca ma sufocam, e o senzatie urita.
------------------
Numai bine,
Natalia
mamanati spune:
Silvia, merci de PM. Sa ai mare grija de tine! Cred ca e de la caldurile astea. Natali are dreptate , sa nu iesi singurica!
Da voi toate unde ati plecat, la frigarui si berica?!
Nati si minunea din burtic 32+
alincic spune:
Buna dimineata!
O saptamina cit mai frumoasa.
Cornelia,cum te simti?
tre.sa plec, PA PA
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
katia spune:
Multumesc pentru grija fetelor!
Azi sunt iar la servici si nu ma simt chiar bine. Am aer conditionat la birou...de fapt un sistem de aerisire (adica nu sufla asa ca aerul conditionat) dar oricum nu sunt prea incantata...
Nati tu cum rezisti? Si nici nu mai ai mult....mie sincer mi se pare o vesnicie pana o sa nasc :)
Va doresc o saptamana cat mai buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Trin spune:
Neata tuturor!
Se pare ca a venit vara - in sfarsit! Trecem la palarioare si sandalute!
Va urez si eu o saptamana usoara si eficienta!
Tania21 spune:
Buna moldovence!
Bine ca am ajuns si eu pe aicea sa dau binete, in sfirsit!
Cum o mai duceti?
Saptamina trecuta in w/e am fost acasa, la Chisinau, pe 3 zile. Simbata dimineata am venit si Luni seara am plecat. Dar pe cine credeti ca am intilnit?
Pe LuciaB! Mama da ce surpriza a fost! Deci Simbata, de cum am venit, m-am culcat sa dorm pe vre-o citeva ore, ca in autobuz nu mai ai parte de somn. Spre amiaza m-am trezit si fuga la frizerie - manichiura, pedichiura si toate celelte, dupa program. Mi-am lasat toate "placerile" pentru acasa ca in saloanele Kievlene lasi o avere pentru ele.
Nu apuc sa intru bine in salon sa ma inscriu la manichiura, ca se apropie o domnisoara de mine, zicindu-mi "Salut, eu sint LuciaB, de pe forum!" Deodata nu am inteles, ma gindeam cum oare m-ar fi recunoscut?! Era si ea sarmana toata in suvite, se facea mumoasa Chiar mi-i interesant sa vad ce s-a primit!
Mi-a aratat bebelul - Lauras, o frumusete si o dulceata! Asa micut si dragalas! A transmis tuturor multe salutari si a zis ca nu are acces la net acuma, dar si cind vii acasa nu prea ai timp sa stai la PC, e multa lume cu care vrei sa te vezi banuiesc.
Deci asta a fost marea neasteptare. Sper din suflet sa ajunga cu bine inapoi, pacat ca nu am avut aparatul sa facem poze!
I-am martusirit vestea Balbinei pe messenger mai devreme, nu am avut rabdare Balbina, in schimb, mi-a dat acces la pozele de la intilneala Bucurestencelor - prapad, veselie mare si acolo!
Bravo fetelor! Ma intrebam daca nu vrea cineva sa treaca cu traiul aicea, sa am si eu cu cine ma intilni macar din cind in cind
Va pup pe toate
Violetik spune:
buna! trec repede sa va salut... iarasi am o multime de lucru... saptamina aceasta e vorba sa vina raspunsurile de la convorbire... si am emotii....am aflat deja ca unii au primit raspunsuri pozitive, eu inca nu. Stau ca nebuna toata ziua si controlez e-mail-ul din 5 in 5 min. Am sunat, am intrebat si mi-au spus ca o sa fie saptamina aceasta Ce de-a emotii, fetelor sa stiti ca o sa slabesc intr-adevar asa.
Gata, nu ma mai pling, ajunge.... pe azi Sper sa fie raspuns pozitiv..
Tania si Lucia da' ce bine ca v-ati intilnit! Unde? In ce salon? Vreau si eu sa plec la pedichiura( cind o sa am timp)
Mai vb! Va tin la curent! Tineti-mi pumnii!
Balbina spune:
Tania, super tare faza cu Lucia! Sa fi vrut ca nu puteai organiza asa o intilnire E mica lumea tare, ce sa mai!
Vio, nu-ti face nervi degeaba, oricum raspunsul e deja hotarit, nu poti schimba nimic facindu-ti griji, numai iti consumi sanatatea. Si nu e modul cel mai sanatos de a slabi, sa stii. Oricum, eu iti tin pumnii, sper sa fie raspunsul pe care il astepti!
------------------
Numai bine,
Natalia
Trin spune:
Neata!
V-am gasit pe paginuta 3 - nu e bine. Cred ca e din cauza caldurii. Bine zicea Natalia: va retrageti la umbra, prin parculete.
La birou e asa racoare si bine, incat stau cuminte si nu itesc nasul pe afara.
Alinka - ti-ai gasit tinuta de nasica?
katia spune:
Salutare!!!
Fetelor cum suportati caldura?
Eu m-am hotarat sa ma duc acasa saptamana viitoare. Cred ca imi iau concediu joi si vineri si sper ca in we sa ajung si prin Chisinau.
Imi spune si mie cineva va rog mult daca se merita sa cumpar lucruri pentru bb din Chisinau? De exemplu cam la cat ajunge un carucior sau un scaun de masina? Ma gandesc ca poate sunt mai ieftine....nu stiu zic si eu!
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite