Clubul moldovencelor de peste Prut (30)
Raspunsuri - Pagina 24
Balbina spune:
Nati, pozele noi ale Dianei sint in albumul ei de pe webshot.
------------------
Numai bine,
Natalia
lia_c spune:
salutare
eu ma simt f racita , mi-am luat buletin, insa cit am stat pe la policlinica m-=am imbolnavit si mai rau... asa ca toate zilele astea am stat mai mult ca leguma...
Nati, eu nu cred ca pot veni la intilnire - ca ma simt f slabita inca, stranut mereu si nasul e mereu in batista - nici n-as vrea sa t emolipsesc - asa ca mai bine stau singura cu viroza mea
Alincic, multumesc ca m-ai sunat si sorry ca n-am raspuns (ca de obicei cind sint acasa mob e in alta parte si nu-l aud). Las ca vorbim miine, azi cind am vazut mob era prea tirziu sa te mai sun.
Diana, patutul e un adevarat regat al printesei. Multumesc p/u poze atit de multe si explicite . Iar Natalita se vede ca a crescut Succese in continuare!
Sorry ca nu va scriu la toate, dar sint cam ametita si obosita
we placut
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
alincic spune:
Stati ASa! ca vin si eu.
Dupa atitea zile,nici nu reusesc sa citesc totul,ca tare harnicute mai sunteti.
Am gasit si eu pozele din albumul nostru.
Carina.sa stii ca arati ffff bine.Parca esti o "difcionca".
Asta ca te obisnuesti mai greu,cred ca e di cauza ca ai fost fara breton(ciolca),plus ca si parul e un pic mai rar(desi nu se observa).
Dar arati fff-te bine.
Cite nu fac eu sa am parul mai drept,off.Bine ca au nascocit si clestisoarele(utiujoc),si pot si eu sa mai scad din volumul parului
Eu zilele acestea numai pe dute-vino,imi vad copiii numai seara.
Sarmanii bunei,cred ca copiii ii vor "scoate la pensie".....
Astazi si la salon(nu mai zic frizerie )am reusit sa ajung.
Caci cit am asteptat ca Denis sa termine de frez clientul,am fost servita si cu cafea.
Normal,nu?, caci de aia dau 250 lei
Si sa nu fie in zadar cheltuiti banii...,ma-m intilnit cu o prietena si am facut niste poze la natura,.Special pentru sot,sa-i fac un
Album-surpriza.
Sper sa -mi pot "tine gura" si sa nu spun nimic pina nu e gata,caci tare era "ingrijorat",de ce asa greu am ajuns acasa.
A trebuit sa-i spun ca ma-am plimbat cu Lenuta prin oras(mama cu trei copii acas)
Cam acestea sunt "unele",din perepetiiile noastre.
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
alincic spune:
CORNELIA,sarmanico,imi pare foarte rau ca ai racit.
Nici nu stiu ce sfat sa itidau,cred ca din ceaiuri nu mai esi.
Incerca si cu miere,dar cred ca deja ai luat de toate....
Eu cind raceam,imi ajuta cite o frectie buna pe spate si picioare,si la cald sub plapuma(daca nu era febra).
Roaga-l pe Sergiu sa te ajute.....,caci cind esti parinte,devii si medic si avocat si bucatar si mai pe scurt..inveti de toate.
Insanatosire cit mai grabnica.
In privinta INTILNIRII,eu pina ce nu pot,cai au cam stat copiii prea mult cu buneiii,si nu pot abuza(nu sunt prea tineri,si nici sanatatea nu le prea permite).
Dar ma revansez eu cumva pentru intiln pierdute...
In privinta aranjarii fructelor,ma-m inspirat de pe un lik trimis de fete tot de la onomastica.+ ceia ce era posibil in conditiile noastre .
Inca o data multumesc de idei si sugestii, caci au prins bine dupa cum vedeti.
Invitatii au ramas impresionati,caci la noi nu se practica asa ceva.
Peste hotare sunt mai inaintati ui pic.
Mie tare mi-a placut ratusca din ananas,care am vazut-o in poze.
Dar acum nu am avut psibil sa cump ananas ,pe viitor incerc sa fac numai decit.
Alina Chisinau
katia spune:
Neata'
Natalia, sunt putin in ceata....tu de ce zici ca ai voie doar la 4 luni de concediu pentru bb? Asa e legea in Moldova? Sau asa vrei tu? sau te obliga angajatorul? Eu vreau sa stau cel putin un an!
Fetelor...sunt putin nebuna...vreau sa vin/plec (fiecare alege ) in Moldova la sfarsitul lunii, ma gandesc ca dupa aia vreun an sigur nu mai dau pe acasa! Asa ca.....Chisinauencile....poate ne intalnim. Pana atunci poate ii trece si Liei raceala!
Lilia...ce faci domnisoara?
Va pup si va doresc we placut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
alincic spune:
Hei,alo,buna dimineata la toate fetele.
Sa sveti o zi cit mai buna si sanatate la cele racite.
Catia,cum ajungi in Chisinau,da de stire ca ne intilnim noi.
Aveti grija cu burticile la drum,sa nu zdrunciunati bebelasii.
Dar oare cineva asteapta si baietei? sau numai fetele sunt programate la DC?
Sanatate la toti.
Alina Chisinau
mamanati spune:
neata fetelor, noi acum am facut ochisori. Pina face buni ceva de papa la fete noi am intrat sa va salutam.
La poze inca n-am ajuns. Nata, merci ca mi-ai spus unde sunt pozele noi ale lui Doroti, ca nu-mi trecea prin cap sa le caut tot acolo. Eh, neuronul asta, cred ca de cind sunt gravi doar unul mai am si asta vad ca o ia razna! Pupicei de promptitudine, ca deobicei!
Silvia, ti-am trimis un PM.
Cornelia, insanatosire cit mai rapida. Imi place de tine ca esti asa lacoma si nu dai ce ai si la altii.
Nati cu bebeluska 32 fix
mamanati spune:
Mey, Cornelush, te pup si pe tine de o mie de ori ca mi-ai trimis link-ul, ca ma apucam s-a caut bre-un mesaj de al Deanei ca sa-i vad pozele.
Diana sa-ti traiasca papusica! Seamana leit cu tine. S-a facut maricica deja.
Nati si minunea din burtic 31+
Balbina spune:
Neata, plimbaretelor!
La Bucuresti e o zi frumoasa, poate de aia nu scriu bucurestencele in we, ca sint toate prin parcuri chiar si noi am stat ieri afara o vreme destul de indelungata.
Vlad de citeva zile a descoperit culaorea rosie, in special la masini afara se uita dupa masini si cind vede una rosie, striga fericit "ai!" asta insemnind cuvintul "rosu/rosie". E tare incintat, se pare ca ii place mult aceasta culoare distinge si alte culori, cum ar fi galben si albastru (are si "cuvinte" cu care le desemneaza ), dar tot rosul ii stirneste cel mai mare entuziasm.
Cornelia, multa sanatate!
------------------
Numai bine,
Natalia
katia spune:
Salutare!
Natalia, sa stii ca si eu am constatat ca in we de obicei se posteaza mai putin! Plimbarete zici? Lasa ca am fost eu ieri in cora la cumparaturi si m-am multumit...nu-mi dau seama de la ce mi s-a tras dar am lesinat dea binelea E prima data in viata mea cand mi se intampla. De cand cu bb am mai avut ameteli, stari de rau mai accentuate dar nu am reusit sa lesin...ieri a fost premiera. Dar nu ma las azi ma duc iar sa-mi fac cumparaturile ca ieri am facut stanga-mprejur acasa.
Nati, am citit mesajul si ti-am raspuns!
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite