Clubul moldovencelor de peste Prut (30)
Raspunsuri - Pagina 27
lia_c spune:
salutare
eu deja am iesit la serv., cu toate ca ma supara gitul inca - sper sa treaca, cu toate ca deja simt aerul asta rece de la conditioner. La noi e la fel cum povestea Silvia, sufla de sus, doar ca nu e sistem de aerisire, ci conditioner pe toate cele trei etaje si nu poti sa-l opresti caci opresti toate etajele si lumea face galagie - asa ca rabdare si iar rabdare. Mi-am luat dimineata zmeura subtioara si acum stau la un ceai cu zmeura
Sorry ca n-am prea intrat pe aici, multumesc fetelor p/u urari de insanatosire, nu prea aveam putere nici pc-ul sa-l deschid, iar cind vroiam sa-l deschid nu era lumina
Sa incerc sa recuperez...
Silvia, bine ai venit! multa sanatate la burtika, vezi sa nu racesti ca mine cu aerul asta din oficii, nu iesi singurica la cumparaturi - eu mereu ma stradui sa fie sau sotul sau mamica cu mine Dar acum adeseori doar sotul face cumparaturile(gen alimente). Ceea ce stiu ca e mai ieftin - sint hainutele p/u bb (la piata aia "de la Tiraspol") - asta mi-a confirmat si prietena din Portugalia, mama ei i-a trimis niste hainute de aici si ea a ramas shocata de preturi!
Corina, arati f si un pik diferit fata de cum erai, insa e f bine, cum a mai zis si Elena, parca arati mai de clasa, si eu n-am vazut nici un fel de par rar... La mine acum e ca paiele, nu ajuta nici ceara, nici clestele de indreptare, nici solutia de netezire sau late chestii , abia astept sa pot merge si eu sa-mi indrept oleaka paiele Desigur ca-ti va lua oleaka de timp pina te acomodezi cu look-ul tau nou, insa e si iti sta f bine!
Lucia si Tanea, mamaa, ce intilneala, kiar forumul asta e plin de surprize! Sper ca Lucia a reusit tot ce avea pe lista in Chisinau de facut...
Rodica, voi ce mai faceti? cind aveti biletele rezervate? O sa-ti ducem dorul...
Cristina, ce bine ca mai ai citeva zile si iesi in concediu... eu mai am o luna si Plecati undeva in concediu? mamica mea e inspaimintata de gindul sa plecam noi undeva vara asta si as vrea sa-i demonstrez ca lumea mai calatoreste si in starea asta...
Alincic, si eu sint f somnoroasa si iar mamica ma tachineaza "ca bb va fi somnorila" ... Ce mai fac prichindeii tai?
Natali, si eu as minca un kuliok cu inghetata acum - insa nimeni nu-mi permite Cred ca esti mai mult prin bucatarie cu pregatirile ocupata...
Nati, tu cum te mai simti, las ca nu mai este mult si acus iesi in vacanta "binemeritata" deja esti pe banda ultimelor sute de metri...
Alina, ce patanii mai face Deanna? N-o mai piska/muska nimeni?
Lilia, ce expresie interesanta are Amelia cum sa-ti zica despre pc vad ca e f vorbareata si sigura pe ce vrea Bravo!
hai ca ajunge cu pisania aici, ma duc sa mai pisuiesc si in alta parte
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
MamaElei spune:
Buna fetelor!
Apar si eu, cu mare greu
Tare agitate zilele astea, sotul a plecat deja, el e deschizator de drumuri, noi urmeaza. Cireasa de pe tort a fost prima febra a Paulei pe care mi-a facut-o ieri. Nu-mi recunosteam copilu', nu se putea tine pe picioare, tremura toata. Am fost la medic si dupa somnul de la amiaza, alerga deja toata casa in cautarea noilor aventuri....
Karina, ce-mi place, ca esti in Chisinau, dar tot la timpul din Canada scrii... Cum Luci?
Fie-va mila, trimiteti-mi si mie va rog o invitatie pe nacht@list.ru, sa o admir pe Karina.
Silvia, bun venit si sanatate bebelusei tale!
Lucrurile pt bebei, depinde, cele de firma is scumpe, mai no-name is mai accesibile. Noi caruciorul l-am primit, e polonez, transformer, unul mare si solid, a costat 2000 si ceva lei. Patul e iarasi transformer, tot primit cadou, si tot parca 2000 si ceva lei. Hainele foooaaarte multe primite, unele cumparate dar mai mult de la piete, ca nu-mi place sa dau multi bani pe lucruri care nu merita. Cosmetice - neaparat din strainataturi, suzete - Spania, biberoane (acum la majorat a aratat un interes sporit fata de ele) - de la farmacia Felicia.
Nu mai stiu ce am vrut sa mai spus. Mai revin...
Rodica si PAULA (02.09.04)
MamaElei spune:
Pina am scris eu romanul, a aparut si Cornelush Helou!
Avem bilete rezervate pe 30.
Exact de acea piata vorbeam si eu, chiar miine as vrea sa merg acolo, sa iau niste chiloti (scuzati detaliile) pt Paula, ca incet-incet scapam de pampers.
Rodica si PAULA (02.09.04)
lia_c spune:
Rodica... deci n-a mai ramas mult pina plecati... Buneii cum suporta?
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
oxy spune:
Hello la toata lumea,ce mai faceti? Noi binisor,ieri am stat cu Chris acasa,doctorita a zis sa il tinem vreo doua zile acasa,sa nu il ducem la gradi,ia niste antibiotice,alaltaieri a mers cu mine la servici,ca nu aveam cu cine sa il las,va dati seama ce mare lucru am facut cu el,aici langa mine.
Intradevar ce mica e lumea,hehe,chiar sa fi vrut tot nu se putea sa va intalniti mai cu "surprise",ce bine ca v-ati intalnit voi doua Tania si Lucia.
Lilia,eu inca nu stiu sigur daca plecam pana la sfarsit lunii,s-ar putea sa mergem in Moldova la inceput lui iulie,daca ceva te anunt.
Davina,din pacate eu nu avem inca un aparat foto digital ca sa pot pune si ceva poze cu noi si cu CHris aici,avem de gand sa ne luam unul,dar pana acum nu a fost o necesitate mare,ca avem aparate din alea clasice,cum se iveste ocazia si ne luam unul,atunci am sa si pun.
Silvia mersi de explicatii,asa credeam si eu,ca este copilul unor prieteni.Tu in cate luni esti insarcinata? scuze daca ai mai spus,dar nu mai tin minte bine.Tu stai acum in Bucuresti?in ce zona?
hai ca tre sa inchid,am un pic de treaba aici,pupici
Tanya
Balbina spune:
Salutare, fetele,
Cornelia, ai dreptate, sint mai mult prin bucatarie, am inceput pregatirile pentru ziua lui Vlad. In momentul de fata fac un tort pentru miine dimineata la cresa. Sint abia la faza coacerii blatului.
Cristina, hai ca nu mai ai mult, inca un pic si vei savura vacanta.
Alina, ce anume ai gresit la tort, ai pus mai putina gelatina?
Rodica, ti-am scris PM.
Tania (Oxy), pozele obisnuite se pot scana chiar si filmul foto se poate scana, nu doar pozele. Vezi ca acum multe ateliere foto ofera asa servicii.
Fetelor gravidute muncitoare le doresc putere de munca, sarcini usoare si multa, multa indulgenta din partea sefilor!
------------------
Numai bine,
Natalia
katia spune:
Salutare!
Haideti sa va scriu cateva lucruri despre mine pentru listuta...sa ma treceti cand aveti timp. Asa cum v-ati dat seama ma cheama Silvia, Katia o sa o cheme pe fiica-mea care astazi face 27 saptamani (asta e special pentru Oxy )- teoretic :). Sunt inca studenta in anul 4 la ASE in Bucuresti si daca treceti asta in lista o sa ramana asa inca un an pentru ca vreau sa-mi intrerup studiile ca nu le mai fac fata la toate. In Bucuresti stau in zona Pietii Muncii.
Multam pentru raspunsuri despre lucruri pentru bb. Eu ma gandeam mai mult la lucrurile asetea mai mari (carut, pat. scaun de masina) ca treaba cu hainele e aceeasi si aici si vad ca si cu celelalte e tot asa. Cred ca nu prea are rost sa le iau din Moldova si sa ma car cu ele la Bucuresti...chiar daca merg cu masina.
Cristina...eu am de gand sa merg la servici pana la sfarsitul lui august daca o sa pot bineinteles . La mine totusi situatia e un pic diferita. Adica imi respect programul de 9 ore dar mi-au luat o parte din responsabilitati...adica seful meu e tare dragut si uita de mine ma lasa in banca mea, plus ca eu fiind de mai bine de doi ani in firma cam 90 % din angajati m-au gasit aici cand au venit si eu am ajutat cam pe toti cu cate ceva la inceput (pe unii cu informatii si indrumari pe altii cu mai mult) si toti se poarta foarte frumos cu mine....as putea sa spun ca am devenit un fel de rasfatata firmei .
Totusi 12 ore de munca mi se pare cam mult!!!!
va pup!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
lia_c spune:
Scriu si aici p/u fetele care nu le pot contacta:
Se anunta INTILNEALA, vinerea asta, 23.06.2006, la orele 18.00 Preventiv Andy's, dar orice propunere referitor la local e binevenita!
Unul din motivele intilnirii - venirea Luciei in MD!
lia_c
de-ale mele
Balbina spune:
quote:
Originally posted by lia_c
Scriu si aici p/u fetele care nu le pot contacta:
Se anunta INTILNEALA, vinerea asta, 23.06.2006, la orele 18.00 Preventiv Andy's, dar orice propunere referitor la local e binevenita!
Unul din motivele intilnirii - venirea Luciei in MD!
Urreaaaaaa!!!
O mica sugestie: va reamintesc ca pe 28 iunie e ziua Luciei, poate ii faceti vreo supriza si o acoperiti de flori cind vine
------------------
Numai bine,
Natalia
Balbina spune:
Silvia, te-am inscris in listuta noastra, vezi daca e bine si daca ai/nu ai obiectii Daca ai putea sa ne zici si ziua ta de nastere cind e (nu e neaparat sa zici si anul ), ca sa stim cind sa te felicitam virtual
Mama, am niste emotii, vreau si eu la Chisinau of, nu mai am rabdare sa ajung.
------------------
Numai bine,
Natalia