Bebelusi de ianuarie-februarie (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasebe, ai perfecta dreptate, sunt o aiurita cum rar intalnesti,, cred ca de la sarcina si bebe mi se trage, inainte aveam o memorie de elefant, acum abia mai stiu pe ce lume sunt ..dar nu si pe ce vreme sunt. Daca tot am crezut ca ma sarbatoresc, ma gratulez cu niste capsuni cu frisca...vegetala...dar tot cu caloriii multe, cred. Jean a iesit in oras cu un prieten si bebe doare dus de la 21, a fost socrul meu si l-a agitat un pic, i-a prins bine ca doarme dus. A trecut sa-l cadoriseasca de 1 iunie, sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa repete gestul cat mai des
Anasol, bine ai venit, sa aveti concediu fain in Grecia, sa-mi spui si mie cum a fost.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Gio Imaginile cu bebeii suparati imi sunt familiare. Soro nu mai rasuci si tu cutitu-n rana, ca si asa ma cert cu Alex ca si-a luat maine liber fara sa ma intrebe. Pai, daca aveam intalnire cu amantul, ce faceam?!

Mamici, unde sunteti?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Anasol Fraaate ce lungan! Si acum cati cm are david?

Irinatunza Bafta la doctor, sa nu aveti probleme!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

scuze fetele 51 cm
dar cu bb marait in brate nu stiu ce mai scriu
anasol&DAVID-ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasol e lungan rau David. trec datele dupa ce adorm cupilu.

la baita, papat si dormit.
revin....

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

NA CA L-AM FACUT SI GHITA MURESAN, LA CAT SUNT DE AIURITA. ACU STAU CU EL PE PICIOARE CA DOARME NUMAI LEGANAT OFFFFF TARE RAU E SI E ASA MARAIT DE IMI VINI SA-L BAT.
ANASOL & david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Giova, superb mailul, acum l-am vazut.
Am uitat ca tot vroiam sa va intreb, voi veti lua premergator la bebelasii vostri?

poze

Mergi la inceput

anatunza-nu fii ingrijorata ca si david la fel , in ultimele zile papa f putin acum la culacare de abia 90 ml lapte,cred ca din cauza dintisorilor nu?
anasol & david

Mergi la inceput

Mirela, imi pare rau ca ai probleme, am o prietena care a avut exact aceeasi problema, nu-i de glumit. o intreb maine ce ungvent a folosit ca si ea alapteaza si iti las un PM. Sa ai brija la alimentatie in perioada asta, sa nu-ti ingreuneze tranzitul.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Eu vreau premergator dar dupa 6 luni ca m-am saturat de zbenguiala prin pat si imi e frica sa nu cada asa ca....oricum intreb doctora si ma documentez inainte ca la cate am auzit...

Mergi la inceput