Bebelusi de ianuarie-februarie (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

CU SCUZELE DE RIGOARE,LA MULTI ANI BEBEILOR SARBATORITI AZI

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Silvi Esti criminala cu zilele astea! Eh, las' ca iti urez si maine la multi ani.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Fetele cu intalneala de maine....cum sa va spun... da' nu va suparati pe mine... dar si-a luat sotu' liber maine.... ca sa-mi treaca supararea...si cica sa petrecem 1 iunie impreuna.... Deci nu pot veni maine. Cica avem program. Dimineata Kidex si TIBCO, apoi Primarie (ca noi nu am depus actele nici ptr. alocatie nici pt. aia 2 mil). Sorry. Promit sa fiu parolista data viitoare.
M-am uitat si la prognoza meteo. Zicea ca va fi cam ca azi, ca de dupa-masa vin ploile... nasol.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasol imediat vei fi pe lista. dar da-ne tote datele complete. 61 cm la nastere .

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

giova-3200g,61 cm,apgar9,ora 03,55,maternitatea cuza voda iasi,mai e nevoie de ceva?
anasol &david(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna fetelor!
Mirela10, pentru problema ta cu fisura anala: am o prietena ce a avut aceeasi probleama si a rezolvat-o cu un unguent, Hemorzon se cheama. Numai ca sa aiba eficienta trebuie aplicat direct pe rana cu ajutorul unui dipozitiv ce se cumpara tot de la farmacie. Daca mai alaptezi insa , nu poti sa-l folosesti pentru ca e contraindicat in perioada alaptarii. Sper sa rezolvi problema pentru ca nu pot decit sa-mi inchipui cit de rau poate fi. Pupici
Anasol, bine ai venit! Si eu tot de la Iesi sunt
Noi mergem miine la dr ca de doua zile facem rau de tot greva foamei. Sper sa fie ok si sa n-aiba nimic decit asa un moft trecator.
Pupici

Mergi la inceput

dpn16 ian,38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anasol esti pe lisyta, dar lipsesc date.
Anasebe va tras teapa.
Florinini l-am vazut pe David mancand. ce frumos papa el. misto de tot.

Am trimis un mail misto in contul comun, se numeste SUPARAT.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco

Mergi la inceput

06.01.2006, ora03.55,dpn 16 ian(38 sapt), 3200g,61 cm,apgar.9, maternitatea cuza-voda iasi
anasol & david-andrei

Mergi la inceput

giova-mercidr-Bunea

Mergi la inceput