Bebelusi de ianuarie-februarie (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

silvi-eu nu as vrea sa ii iau premergator-ca leneveste cu el si o sa mearga mult mai tarziu,asa as vrea eu dar daca n-o sa-l pot tine pasul cu bb cred ca o sa-l pun in premergator
anasol &david andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Si daca tot vorbeam de aniversare, va pun o poze de la nunta, pe atunci eram bruneta nunta si mai am una poza2

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nu stiu ce sa zic despre premergatoare... de exemplu in dr. Spock nu le recomanda. Vorba Irinei o sa-mi consult pediatrul

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Silvi Vezi ca merg linkurile. E albumul setat pe public? zice de fapt ca the page is unavailable.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Irina eu am auzit tot felul de pareri, pro si contra, depinde de medic. Dupa 6 luni ma gandeam si eu, sunt unele f frumoase, cu jucarii si frana si tot felul, cele de la graco sunt cele mai bune.

poze

Mergi la inceput

Anasebe nu stiu de ce nu merge ca doar le-am pus din contul comun. Tu iei premergator?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

mirela incearca cu procto - glyvenol - e super bun -eu am folosit si in cateva zile nu am mai avut treaba.am inercat la inceput cu hermozon si nu e bun de nimic.
anasol & david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Mai incerc o data poza

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Silvia GRACCO sau Negracco mie sincer nu prea mai imi pasa si sa iti spun de ce. Pentru ca si eu am caucior care e destul de scump ca sa nu spun cat si ma uit la el ca dc il iau mai tare se duce naibii. Asa ca nu prea ma mai uit la firmele mari ci si pe la alea mai "jafuri" unde am vazut lucruri solide. Asa ca dc imi da unde pediatra sa vezi tu ce dracie de premergator iau ...numai sa se simta bine in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

AnaS..deci asa...ne tragi clapa ..da????Binee...
Si nici simbata nu ne onorezi???Ia zi...
Eh...atunci miine o sa ne facem noi alt programel...cu nasa Dariutei...
Apropos..Ani..si al meu tot rac este...mita bliiinda..dar si cind zgiriie...rar da' adevarat...
Anasol...bine ai venit!!!
Anduta...cum mai stai cu invatatul?
Mire.....fa-te bine puiuta..incearca sa gasesti totusi un medic,mai...
Janinaaaaaaa..............ce mai zici????????
Am uitat sa va zic una tare:azi..vine tati acasa..eu evadez...plec pina iin mall..nu trec 30 de minute...ma suna disperat:plinge fata de nu stiu ce sa-i fac...Eu..alarmata...o si auzisem prin telefon...vin ca ce are fata???Si cind colo?Fata are dependenta de mami...Cum m-a vazut fetelor...a tacut instant...am luat-o in brate...si a adormit instant...si de la 7..doarme si acum..draga mamii...O sa-i daus a appe..pas baita cred...oricum..i-am facut un dusulik pe la 5..cind a facut kaki..deci nu e nespalata..doar pe cap...
Asta nu e bine..dependenta de mami..nu suna ok....Ce sa fac???

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput