Bebelusi de ianuarie-februarie (56)
Raspunsuri - Pagina 14
anasebe spune:
Silvi Taare frumoasa erai.(asta nu inseamna ca nu esti si acum). Parca imi place mai mult cum iti statea bruneta. Ce-i drept, pozele sunt destul de intunecate si de la distanta, dar...
Cat despre premergator...inca nu iau nimic, vedem ce zice dna. dr.
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
nicoleta raducu spune:
Irina.....subscriu spuselor tale..ca mare dreptate ai...
Si eu m-am pirlit de "firme"...si la toale..si la carut...So...Sa fie no name..dar solid si sa se simta cupilul bine..asta e esenta...
Si totul pe probate...de acum cind cumpar..pun copilul..e ok..cumpar...
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
monica70 spune:
SILVI super ai fost mireasa!
Cu premergatorul a zis neuroloaga aia desteapta "in nici un caz" .O sa intreb si pediatra .. si ma mai gandesc.
IRINA la chestia cu "de firma" iti dau dreptate: caruciorul meu ieftin rezista eroic si ati vazut cat e de solicitat
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA la trei-patru luni
ALBUME DIANA
silvi_2005 spune:
Irina, ai dreptate cu firmele. Eu i-am cumparat de la Graco si scaunul de masina (sa aiba si baza in care sa se fixeze) si un dondolino cu vibratii ( pe care am calcat si l-am facut piftie ) dar cred ca sunt bune de la f multe firme. Mie mi-a placut premergatorul de la ei si daca imi zice si doctorita ca e ok o sa il cumpar.
Nicole, nu-i buna treaba cu dependenta de mami, Alain e la fel, doar cu mama mea tace, in rest nu-l pot lasa prea mult nici cu Jean ca moraie.
poze
nicoleta raducu spune:
da Silvi...asa este...eu ma maimutaresc toata ziua..ii cint...ii spun povesti...si cred ca de aia....Tati si el se maimutareste..dar...nu are la fel de mare succes...
Ia un tie si unul pt Alain.....sunteti o familie de frumosi..tocmai ma uitam la pozele voastre...
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
silvi_2005 spune:
Fetelor, multumesc pentru aprecieri. Anasebe, ma bate cateodata gandul sa ma fac din nou bruneta dar nu am curajul...Mai stau o vreme asa si apoi sa vad...
Moni ce-ti face Dienutza, a adormit?
Anasebe, a mai zis Tiberiu mama? I-am spus lui Alain ca un bebe cu 6 zile mai mare ca el vb deja cu mamica lui mi-a zis aaaaaaaaaaaaaaaa
poze
irinadum spune:
Apropos de firme sa vedeti fiimiu ce "econom" e. Am sertarul plin de avent, de nuk si al meu baiat prefera niste "jegoase" de biberoane no name pe care am dat 6 euro care de fapt erau intr-un sterilizator la oferta cu cele 4 biberoane inauntru. Si restul cumparate d emine nu le vrea. Acum l_am mai pacalit cu niste biberoane de aici frantuzesti ( o firma de a lor) dar in rest...
Asa ca ...
anasebe spune:
Na, ca am pus si eu doua filmulete), mai vechoi ce-i drept.
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
nicoleta raducu spune:
eu fug la copil..incerc sa-i dau papa..si apoi..somnic...Tre sa fiu odihnita...ca miine este primul 1 Iunie din viata Dariei...si chiar vreau sa il traim toti trei asa cum se cade...mai ales ca e si ziua ei..facem 4 luni...
A..am uitat sa va zic:in seara asta i-am luat niste tricouri faine ...o pijama cu pantalon scurt...si 6 bluzite de casa...cu imprimeuri super faine..am mai spart un milion...Gio..deci nu ma dezic...
Cum scap..cum sparg....
da..dar stiti de ce?Ieri tati a luat o prima de 1 iunie..si cum noi eram cam pe drojdie cu banii..am atacat-o....si aseara ne simteam vinovati..ca erau banii copilului....Iar azi cind mi-a venit salariul..ultimul de altfel...am dat navala sa-mi rascumpar vinovatia...
Hai ca va ..Noptik buna....
Ne vedem dimineata mai mari si mai cuminti...si mai mincaciosi...
Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate
Botez Daria
Giova spune:
Jucat, scaldat, schimbat, papat, dormentat.
Nico ai patiut ca si mine in aprilie, cand am mers la urgenta.
Sunt curioasa acum daca mai plange. am vazut ca daca te prostesti cu el si-i acorzi toata atentia nu stie ce-i ala plans.
Silvi misto de tot.Rochia seamana cu alea de la Demetrios.Unde pot vedea si eu cel de la Graco?
Irina multi sunt multumiti de 3 in 1 de la Chicco.
Premergatoare: am auzit atatea pareri caci nu stiu de cine sa ascult.oricum la 5 luni mergem la dr. aia buna de aici si o intrebam.
dar....PREMERGATOARELE SE IAU PE PROBATE, ca nu toti copii sunt la fel de inalti, etc, etc.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
www.dropshots.com/day.php?userid=121015&cdate=20060529&ctime=051122" target="_blank"> filmuletz Marco