Bebelusi de ianuarie-februarie (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Nicole, , la toti, in special Dariei care e o draguta, chiar o admiram in seara asta, cu rochita ei de blugi si cu bonetzica alba pe capsorul ala dulce, iti vine sa o papi. Cand vad fetite asa dragute si imbracate ca niste printese...imi pare un pic rau ca nu am si o fetita..dar lasa ca le cucerim noi, cu baietelul nostru.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

silvi,ATI FOST TARE FRUMOSI LA NUNTA,si pareti tare indragostiti!
IRINATUNTZA SI ANASOL,SAR'MANA DE SFATURI.MAMA MI-A trimis o cutie de hemorzon si una de procto-glivenol,dar pe prospectul amandurora(sper ca am scris bine)scrie ca se indica pt hemoroizi,ori eu nu am din astia.nu stiu ce sa fac,as renunta la putinul alaptat pe care-l mai prestez,ca mai nou dani nu mai vrea titzi decat noaptea in somn,daca as sti ca mi-ar trece...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ana misto de tot filmultele si ma uitam la leaganul ala si mi se pare ca nu e legat .šPai al meu zbura din prima de acolo. Nu iti e frica?

Mergi la inceput

Giova, sta ca il caut si iti postez link-ul. Multumesc pentru aprecieri, eu asa ma visam de mica, cu rochie cu trena, cu voalul peste fata si sa ma duca tata la altar si toata lumea sa ma astepte acolo...asa a si fost.

poze

Mergi la inceput

Giova or fi multi multumiti insa eu nu prea sunt si de ce zic...ca nu am mers mult cu el si totusi rotile sunt varza in sensul ca zici ca stau sa cada plus de asta mi se pare fragil in comparatie cu altele...e mare si de abia intra in portbagaj( care de altfel e mare) si scartaie din toate alea...insa cum a fost cadou...nu pot comenta...dar eu personalsunt ferm convinsa ca nu il alegeam si nici nu dadeam 500 de euro pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Gata! Am pus poze noi!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Irina Nu era legat, ca eram langa el. Caci altfel ii pun hamul ca imediat aluneca. Oricum nu sta mai mult de 10 minute in el.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Oho, fug sa vad pozele.
Cine deschide capitol nou?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ana ok am inteles ma si speriasem. Am vrut si eu minune de aia , uite ca am uita la francezi cum ii zice dar bine ca nua m luat...ca avea aceeasi soarta...adica se plicitsea repede.

Mergi la inceput

Giova cred ca il vezi aici http://reclama/detalii.php?cod=GR52
Mirela, nu stiu exact dar cred ca prietena mea afolosit ungventul cu procto-glivenol, intreb maine si iti las PM. Multumesc pentru aprecieri asa a si fost, Jean a fost asa de emotionat ca a uitat sa valseze...si am cam incalcit dansul de deschidere...si toata lumea ne aplauda ...

poze

Mergi la inceput