Impreuna, TIMISOARA (45)
Raspunsuri - Pagina 9
anda spune:
nah a trecut calvarul...
acu vin cu ed de la control, e oke, avem voie afara.
mananca, complicatii n-a facut, a inceput sa fie mai vesel ca era umpic suparat. nu de durere ci pentru ca saliveza mai mult decit normal si ii este frica sa inghita desi nu-l doare...
acuma am scapat umpic la mall, am dat gata 10 fise pe la calutzi si este muuult mai vesel.
multumim ca ne-ati tinut pumnii, va tzuc pe toate.
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/
ciocolata cu piper spune:
Ceau fetelor,
Va scriu inainte sa plec la servici asa caci sunt putin pe graba
Anda ma bucur ca Edi este bine si a trecut cu bine de operatie.Eu va doresc multa sanatate si sper sa ne vedem la urmatoarea intalnire.
Ana draga sa stii caci azinoapte am visat caci ti-ai luat o casa cu o gradina imensa plina cu flori,cred ca este de bine si cat de curand o sa gasesti ceva.Noi tinem legatura.
Doris sper ca te-ai distrat aseara.Luni punem tara la cale.
Vali a mai crescut burtica? Luni ne vedem.
Silvana ai mai primit raspuns? Cred ca esti stresata.Nici mie nu-mi plac asteptarile.Iti tin pumnii in continuare.
Katik si la tine burtica este in crestere.Mai greu cu miscarea.Iti doresc numai bine.
Gabi te salut si pe tine si sper sa treci cu bine de toate problemele.
Suntem toate alaturi de tine
Va pe toate si am plecat caci este tarziu
Pa...pa Cioco
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Cafeneaua s-a deschis...
Avem di tate....
Cafea, ceai, fursecuri....care mai doriti, care mai poftiti...
Am ajuns azi noapte de la chef, a fost super fain, dar a trecut...
Am dus-o si pe Ines vreo 3 ore, a dansat, mica mea vedeta de numa...mai ales pe Razna a lu Hi-q.
Azi stam pe acasa, ca vremea iar ne joaca feste...
Mai vine vara?
Oare?
Va doresc un we linistit...si daca nu plecati niciunde, mai treceti pe aici la povestit...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
katik spune:
salutare!
iaca, io nu plec nicaieri! asa ca, prezent!!!
doris, multam de cafeluta cu trei portii de cofeina! e yammmiii! la mine altfel numerge. da' nici cu fursecurile alea nu-mi fac pb, ca incap oricite, la orice ora din zi sau din noapte
cioco, de cite ori iti vad nick-ul dau navala la frigider, poate gasesc pe acolo ceva cioco, ca tare buna e... fac concurenta cu krisztina la papat cioco. bogdan el face doar aprovizionarea. numai bine va doresc si voua!!!
anda, fain ca ati trecut cu bine peste belea!! multa sanatate si ...la multe fise la mall!!!
ana, cind iti mai pleaca sefimea ca mi-e dor de cugetarile tale. plinge fan-clubul ana
danitin, imi pare rau ca nu vad nova, asa as fi putut sa te cunosc, ca altfel nicicum nu ne potrivim la intilneli. in rest, ce sa pove: locuitorul burtikului e f sportiv, are cam 1400g, fotbaleste de zor, ca doar e CM de fotbal. krisztina s-a apucat sa faca inventar la sertarele de haine si imbraca pe cine apuca: pe noi, pe papusi, animale, cuburi, tot ce gaseste in cale. ca azi am reusit sa fac mincarea, ca a fost liniste. spiridus ce mai pitroceste??? ca sigur nu sta degeaba!
mihi fiam, ce faci draga, chiar nu te mai dezgropi dintre treburi? sa venim sa te scoatem noi??
irina, las' ca ne cunoastem noi odata! tot s-o nimeri o intilneala, si macar de citeva minute...sper ca se intimpla pina ma duc la spital, daca nu, niciodata nu-i prea tirziu. uite pt. printesa ioana!!!
mai fetelor, de pako nu mai stie nimeni nimic? ce-o fi cu ea? n-aveti careva nr. ei de telef.? care aflati ceva da-ti de stire si p'aci!
gabi, tot cu nemtii tai? astia nu-si iau liber niciodata?
amutza, nu mai treci pe aici? ai plecat pe undeva si mi-a scapat mie?
io mi-s happy tare. de miercuri intru in concediu si atunci sa vedeti ca voi scrie mai mult. sper sa am cu cine taifasui...
na pupici la tot poporul, we placut sa aveti, cit mai este din el!!!
29+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Ce face lumea???
Va odihniti???
Helouuuuuuuu, nu-i nimeni aici?
Bate vantul???
Katik, ce fain ca intri in concediu...o sa pove mai mult atunci...
Na, va doresc o duminica placuta...
Alexa, pe unde esti???
Mai da si tu un telefon macar...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Iarasi luni....
Aseara eram in centru, m-a prins o ploaie...asa ceva...m-am saturat...
Ana, te-a sunat prietenul meu?
Gata sedintele?
Hai sa pove detaliat ce si cum...
Va doresc o sapatamana buna!
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
Bbuna dimineata,
Io inteleg ca-i vremea nasoala, dar chiar asa sa intrati in hibernare?
Cafea nu stiu face , asa ca haideti la un ceiut cald cu lamaie.
Noi in week-end am cam stat pe acasa, biserica, si vizitat parinti.A, plus meciurile de rigoare...ca m-a prins si pe mine febra cu CM-ul de fotbal. La serviciu se fac pariuri, durere.
Va pup ca tre sa lucrez o tzara ca de la 10 merg la gradi al lectie deschisa de engleza.
Fetelor oare cand ne mai intalnim?
Pupici !
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
Doris-Alina spune:
Fetele, Irina are dreptate, se cam cere o intalneala...
Data trecuta ati cam somat...asa ca, trambitatoarea Dolores, anunta:
Sambata, 17 iunie, ora 19, in Piata Unirii, la fantana!
Prezenta obligatorie!!!
Si soarele la fel....
Ana supercalifragilistica noastra, fa un descantec de vreme buna...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
danitin spune:
Ciao, fetele!
Din pacate la mine lucrurile nu sunt deloc roze, ba din contra. Vinari a murit matusa mea despre care va spuneam ca e bolnava asa ca tot weekendul a fost de groaza. In plus astazi buni si restul familionului sunt la inmormantare asa ca am Spiridusul in gija. Voi face prima editie a emisiunii complet nearanjata si nepregatita pentru ca nu am nici o stare. Trebuie sa imprastii zeci de invitatii la aniversare, ce mai e un haos plus ca sunt foarte foarte necajita...
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Ana68 spune:
Salutare,
Mah,io tot cu biscuitele pe conducta ma dau....apropos de tine Dana,ca nu intelesesei sensu',bre,la treaba cu biscuitele....e ca si cand as spune ca m-i s-a stricat caciulita si stau prost cu mansarda....Te-am bagat in ceata?!Sunt zapacita si mi s-au innodat toti neuronii,s-au spiralat in jurul sinapselor de atata gandeala si planuri facute si socoteli socoticioase....
Doris,inche nu m-a sunat pretenarul matale...sunt in stand by!Zici ca vrei intalneala?Pune,mey si matale mai devreme intalneala,ca la ore 19 zau ca e prea departe....De ora 18 ce zici?E rau?Nu e departe,dar....stau si io o ora mai mult...
Haide Irina,ca printre picaturi colo,s-o gasi un strop de giugiuleala....hehehehehehe....ca acu' mi-s scrofolina si dau din gusa,ca io mi-am violat barbatu' in vichend....ca nu se mai poate soro,de stau dupa el sa se dea la mine...fac paienjeni...si mi-s fomeie in putere si dornica de dragoste,pai nu?
Dana,mama....saru-mana de proorocire,sa te auda Dumnezeu!Sa ma vad io la casuta si sa o pun olecuta la punct si bem si cafeluta pe terasa....
Anda,ma bucur ca gorobetele tau mic este in regula....Sa fiti sanatosi.
Cioco,saru-mana de telefon....Vorbim!
Kati,ce misto....gata cu preumblarile.Te odihnesti si tu acum in conced...
Silvana,cum e?Cum merge?
Mihi,sa dea DD sa fie cum vrem noi,nu?Sanatosi sa fim!
Gagici,sa va povestesc si voua ce facu Luana mea:sambata am fost la Mall cu mandra si cu ta-su ,ca Alex a fost in excursie la Portile de Fier.Si ce ne-am gandit noi,parinti buni ce suntem,s-o aruncam pe mandra in tzarcul de la Kids Land,vreo ora colea,adicatelea de vreo 60 000 lei.Zis si facut.Noi ne tot codeam sa mergem d-acolo,ca deh! plange copila dupa noi,da' copila doi bani nu a dat pe noi,ca a luat-o carcalacu' ala mov de mana,a urcat-o pe scena si da-i dansuri si topaiala,de fata mea,in 20 de secunde a uitat si de mama si de tata.Si noi,cuminti,am zis hai sa bem o cafea colo ,linistiti....In fine,am beut cafa si ne-am dus olecuta mai incolo sa faca Marius un control la ochi...care s-a prelungit si a trebuit sa merg eu s-o salt pe mandra mea de la Kids Land.Baaaaahhhh,fete: circul de stat a fost minciuna....ce urlete,ce tipete,ce de la "peaca,poast-o! si lasa pace..."Mah fetelor,se uita lumea la noi de ziceai ca omor copila....Urla nebuna din castraveti de se facuse stacojie la fata si se incorda toata ca un arc mai s-o scap din maini...Tipa care mi-a adus-o din tarc de colo avea o fata speriata si rosie....si ma intreba pe mine ca de ce urla.Imi venea sa ii bag degetele in ochi,sa ii spun ca-i cretina.Auzi,ca de ce urla.De ce oare ?Am intrebat-o si eu.Mi-au trebuit 5 minute sa reusesc sa ii pun adidasii pe picioruse inapoi,ca nu statea locului o secunda,se ridica in picioare si se arunca cu forta in plasa de la usa de intrare in tarc,sa o deschida sa fuga inapoi acolo.Pana la urma,dupa ce s-a uitat tot palierul la noi ca la urs,am luat-o pe sus si cu promisiunea ca mai venim(asta s-o creada ea) am reusit sa ii distrag atentia si s-o linistesc....Aventura frate,nu gluma!
No,hai ca va pup....Mai vorbim noi...Sa aveti o zi faina.
PS.Ce mai face oare Gabi?S-a mutat deja?
Si Dana-alexa?
Ana-Maria,mami deAlex&Luana