Impreuna, TIMISOARA (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare Timisoara,

Dani, condoleante!
Mai Ana nu esti zdravana! Chestia cu paianjenii mi-a placut teribil.
Doris, prezent la intalneala.
Va pup pe toate
Katik, ce fain ca intri in conced. Vreau si io!

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna fetelor....am citit pe diagonala...multumesc mult ca ati intrebat de mine...suntem bine merci...asteptam sa vina caldura.

Ana, asa patesc si eu cu Andreea...adica un pic din ce ati avut voi...of, of...sunt si ei micuti...
Mamica de spiridus, imi pare rau ca nu prind postul local...iti place ce faci?
Anda, ma bucur ca te-ai mai relaxat putin cu privire la Edi...

Noi trebuie sa mergem sa facem analize la laboratorul de pe Cetatii...acum nu stiu daca pt. urina si ex.coproparazitologic trebuiesc recipiente speciale...aveti idee?
vroiam sa merg in dupa-amiaza asta sa intreb ce si cum dar mandra s-a sucit si nu a vrut sa-si faca somnul de pranz...am tot asteptat si pana la urma, vazand ca ceasul arata 16 si ea nu da semne de somn am inceput s-o imbrac...vin de la baie machiata/imbracata...cand Andreea le sforaia de nu se putea.Ma duc maine

Acum alta intrebare....daca-i ia sange tr. sa nu pape nimica???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare!

felicia, ma bucur ca sunteti bine!!!
ce fel de analize vrei sa faci? pt. urocultura trebuie recipient steril, pt. coprocultura la fel, pt. sumar de urina si pentru parazitologic nu. in general analizele biochimice se fac pe stomacul gol, sa nu se modifice parametri din cauza lui papitzi. cel mai bine e sa dai un telefon, spui ce vrei si ti se va spune cum sa faci. e vorba de bioclinica, nu?
multa sanatate!!! ce face burtik?

pupici pt. popo, revin mai tirziu!

29+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

[quote]Originally posted by Ana68

...ca acu' mi-s scrofolina si dau din gusa,ca io mi-am violat barbatu' in vichend....ca nu se mai poate soro,de stau dupa el sa se dea la mine...fac paienjeni...si mi-s fomeie in putere si dornica de dragoste,pai nu?

--------------------------------------------------------------------

Bey, Ana, esti fenomenala, mey......

Cat despre faza cu Luana, te inteleg perfect, doar ca Ines a mai crescut si inainte sa plecam la tzarcul cu pricina, vorbim de acasa, ca dupa o ora, atunci cand Mami zice hai, pai hai sa fie...ca daca nu, alta data nu mai mergem...si vad ca acum tine figura.

Pako, eu cand i-am facut aceste analize la Ines, am fost cu o zi inainte si am luat recipiente sterile de la ei.
Sau le poti cumpara din orice farmacie.
O sa te cam chinui putin cu pishu, ca primul jet trebuie intr-un recipient, apoi un jet afara, apoi restul in alt recipient, asta daca ii faci si examen sumar de urina si cel de urina sterila, asa ceva....in orice caz, eu i-am facut doua analize de urina, deci doua recipiente, asta stiu sigur...si nu am reusit decat dupa metoda lui Muscoi, dimineata inainte de primul pisu, am bagat-o in vana, am dat drumul la apa rece la dus si am stropit-o putin pe picioruse, si pisu a venit instant...
Ce mama...si eu...da a mers....
Sanatate si sa va iasa analizele bune!

Danitin, Condoleante...sincer...!
E clar cat de greu iti este sa te aduni...si emisiunea, si tristetea...
Multa putere, ca ai nevoie!

Katik, am o nelamurire, ma lasa neuronii, tu esti asistenta?
Ce face bb?

Alexa...mai traiesti?
Gabi, dar tu?
Cumperi toata zona Dacia???

Mihi, daca nu am de mult, ei...afla ca azi ai reusit tu sa ma storci de niste lacrimi....merci pt. ce mi-ai trimis...incredibil de adevarat!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Bei, Dolores, nu face misto ... ca io tot nu stiu cum e cu banca si daca ne aproba creditul sa-i ia naiba, nici nu mai am chef sa vorbesc despre asta. Cioco, scuze! se exista si exceptii

Dani, condoleante! Imi pare rau pentru durerea voastra! Din nou trebuie sa fii tare. Adevarul este ca in ziua de azi femeile trebuie sa fie iesit din comun de puternice, sa le tina pe toate sub control si dupa atata stres inca sa fie fresh si zambitoare ...

Pako, multa sanatate! Pentru urina si copro trebuie recipient steril, le primesti de la laboratorul cu pricina.

Ana, asa, sho pe el si nu-l lasa sa someze! Macar atata miscare nu le strica la lenesii astia!

Anda, ma bucur ca totul a iesit bine si kupilu e sanatos!

Irinuca, Mihi, katik va pupez dulce!

Azi am avut serbare la gradi, a fost dragutz, dar eram cam obosita, nu am savurat cum trebuie momentul ...

Fetele, noi sambata avem spectacol de balet iar vineri sunt plecata la Bucuresti, asa ca nu va orientati dupa mine. Poate ajung sambata seara, dar nu pot sa promit nimic.

POZE

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by gabirus

Ana, asa, sho pe el si nu-l lasa sa someze! Macar atata miscare nu le strica la lenesii astia!
_

Asa Gabi, Bravos....

Hai ca m-am distrat seara asta cu voi...

M-am zguduit de ras, imaginandu-mi-o pe Ana, cum il violeaza pe Marius al ei.....
Cam asa ar arata, asta pentru cine nu are imaginatie:

Vine Ana de la lucru:

Intra pe usa:

Isi face toate trebile prin casa:

Vine seara:

Culca copii:

Apoi in dormitor, lanaga Marius:

Marius: sau

Ana:

Intra Ana in scena, da jos Paianjenii:

Mai inearca:

Si intr-un final, uite ce iese:

Marius striga:...112!!!

Ana:

Marius:gandind

Si mai departe...maine seara...

Nebunelor....ce m-am distrat....

Silvana cu siguranta isi va incepe ziua de maine razand...dupa ce va citi ce ati scris....ce mai ...toate cred ca veti avea o zi faina maine, ca asa se zice cand razi de dimineata iti merge bine toata ziua!

Noapte buna!

PS: Ana, fii cuminte...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

Mergi la inceput

salutare beyyyy!!! ce-mi vad ochii pe aici????? noroc ca sunt singura pe acasa, ca altfel ma duceau direct pe vacarescu!!! in camasa de forta!!

dolores mama, esti mortala!! n-as zice ca ana e altfel.
da, e bine sa rizi de dimineata... plus ca sunt in concediu, pina....peste 2 ani si citev luni.
asistenta nu-s, in sanatate lucrez (intr-un laborator) da' sunt inginer chimist (deci o varza completa!).

dani, sincere condoleante!!! inca o incercare dar tu esti super puternica si treci cu bine si peste asta, sunt convinsa!!! mare si gras!!

gabi, bafta la banci, achizitii etc. (ce suna a lume de afaceri...). drum bun la capitala, ai grija ce faci pe acolo!

irina, ajungi la intilneala? io inca nu stiu dar poate ne nimerim. e bun si ceiutul cu lamiie dar fara cafeaua de dimineata eu nu sunt om.

silvana, nici o veste? nu te mai stresa, las' ca vine, vine...

mihi, ce faci mama, nu mai dai pe aci', sau mi-a scapat ceva?

na, m-am intins, da' tot pe-aici sunt, la taifas, daca am cu cine!!!
ca doar mi-s concediata la cerere

in gashca!!

Mergi la inceput

Neatza, Timisoara!

Poftiti la cafea , la ceai, la fursecuri...

Katik, si zici ca ai inceput ziua razand?
Asta-i bine...
Eu chiar m-am distrat de postarea Anei...
Tare-s curioasa ce zice cand va citi ce misto am facut noi, noroc ca e de gasca, si nu se supara!

A...eu am mai tras o tura de ras aseara, cu Gabi pe mesenger.
Gabi....unde esti...???
Avesaloaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Azi imi scot ochelarii bengosi, de abia astept...

Pai sa aveti o zi buna, si mai poftiti seara la o gluma, un zambet, ca sa dormiti bine...

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

Mai fetelor, ce m-as face eu fara voi? Cred ca asa face riduri din-alea de tristete...

Ana esti comédie draga mea , zau asa! Iar faza cu Luana, ce sa zic fiica-mea si acum mai face faze din-astea si apoi sta o zi inchisa in camera pedepsita dar n-ar spune un scuza-ma , sau imi pare rau mami, mama voastra de scorpioni... Oricum, ai un car de pupici din partea mea! Lamureste-ma totusi si pe mine, vrei casa sau apartament pana la urma? Io zic Doamne ajuta pt o casutza , ca jafurile astea de la blocuri nu mai merita atata amar de banet!

Katik vreau si eu sa ajung sambata asa un pic , ca mi-e dor de fete ...incerc...

Fetelor, m-a luat o raceala..de nu va pot povesti..asa ca acum dublez portia de ceai...

Va pup pe toate

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)

Mergi la inceput

na, pai sa stau la taifas, da' cu cine?

irina, multa sanatate!! ai grija de tine, da-i cu tone de lamiie si miere!!! nu-i de mirarecu vremea asta, toata lumea e racita.

Mergi la inceput