Impreuna, TIMISOARA (45)
Raspunsuri - Pagina 20
katik spune:
LA MULTI ANI TALIDA - ALISA !!!!!!! sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa-i bucuri pe parintii tai minunati!!!!
amutza, sa-ti traiasca printesica!!!! sa va bucurati de ea!! ......si distractie placuta!!!!
fetelor, io nu mai pot de cald, am silesinat prin bucatarie azi, asa un pic, de caldura, aburi, oboseala. de dormit, pauza, cite 1-2 ore pe noapte, si asta doar spre dimineata. nici macar pe forum n-am putut sa stau ca n-a mers
io nu mai pot sa stau nici pe scaun, nici in picioare, nici intinsa, cred ca in final ma bag in frigider.
ma duc, ca n-am stare, va pup si va doresc we placut, cit mai este din el!!!!
31+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
gabirus spune:
LA MULTI ANI, ALISA! Si felicitari fericitei mame care acum un an de zile a dus la indeplinire miracolul creat de Dumnezeu!
Katik, ai grija de tine, odihneste-te cat poti si exploateaza-l pe domnul tati ca acuma ai voie!
Danitin, merci oricum! Succes la operatiunea olita. Ma gandesc si eu cu groaza ca acusi incepem si noi cu Lucas ...
Dolores, am remarcat stelutele schimbate, io ma bucur ca nu le mai am rosii si sper sa nu ajung sa vad stele verzi
Ar trebui sa va pove de concert, nu? Ei bine, cuvintele mele sunt mult prea putine si atat de stangace pentru a descrie ce am trait. Si acum cand va povestesc simt un nod in gat si fluturi in stomac. Mai stiti senzatia aceea din adolescenta a unei iubiri de vacanta, acea fericire dureroasa, acele priviri furate, stiind ca oricum totul se termina? Ei cam asa ma simt eu acum, intr-un fel goala si pustiita si pe de alta parte cu mult mai bogata ....
POZE
katik spune:
buna dimineata!!!!!!!
gata cafeaua!!!
io nu stiu sa fac ceai, decit contra colicilor
da' fursecuri avem de la cofetarie. nu pot sa ma pun cu cafeneaua dolores!!!
incepem inca o zi de foc, la propriu, deja sunt 21 grd. o saptamina usoara sa aveti!!!
ma duc sa pap, ca azi am baut cafeaua devreme si mi-e fomica acum. stau prin zona!
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Amutza La Multi Ani micutei Talida sa va traiasca sa va bucurati de ea in continuare!!
Katik eu spre deosebire de tine ma sitm excelent in caldura, am probleme in schimb datorita aerului conditionat de la lucru, imi curg toate..ochii..nasul...stranut..of,of. Nu suport, vreau pe plaja la soare!
Ce-ati mai facut? La noi, liniste si pace in week-end .
Spor la lucru
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Amutza, la multi ani micutei Talida, sa creasca mare, sanatoasa si voinica.
Katik, mai profita de timpul ramas si vorba lui Gabi, pune-l pe sot la munca.
Gabi, cunosc senzatia. Ma bucur ca te-ai simtit bine si ai amintiri frumoase.
Gagici, noi ieri am fost la strand la UMT. Este un bazin cu apa putin termala amestecata cu apa normala si e asa lalaie numa buna de balacit. Ratusca Paul a stat toata ziua in apa, abia l-am convins sa mai stea si pe patura. Ne-am bronzat toti ca niste raci de aseara stateam unsi cu iaurt
Va pupa fata pe toate
Silvana si ratusca Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Katik, merci de cafa...m-ai salvat...
Fiindca nu pot dormi noaptea de cald, adorm pe la 4 dimineata, asa ca am sforait pana pe la 9 azi...
Eu una ma simt groaznic...nu mai pottttttttt...si nici la strand nu pot sa merg...
Dar ieri am fost la Vali la casa, i-am cumparat piscina la Ines si s-a balacit printesa, pana s-a incretit pilelea pe ea...am facut si poze...o sa le pun...
Am stat si noi in dres, ca acolo nu ne vedea nimeni, eu mai prin vie...asa...
Ne-am udat cu furtunul si m-am simtit super, nu se simte caldura asa rau ca la bloc.
Gabi, ce frumos ai descris senzatiile traite...
Katik, ai grija de tine, sa stii ca nici Vali nu se simte prea bine, din cauza caldurii, desi in casa la ea e racoare bine...
Silva, ce faci mama? pe unde te-ai balacit?
Ana, pe unde esti?
Irina, pai tu slabuta cum esti, normal ca iti place caldura...hai sa facem schimb...vin eu la servicul tau in aer conditionat, si hai tu la mine in salon, intre feonuri ...ce zici?
Mihi, zi ceva....
Amutza, te asteptam la povestit....
Si noi i-am tinut ziua lui Ines vineri, a fost excelent...
Copii s-au distrat, au dansat, noi pe langa ei, Ines foarte fericita...
S-au legat mari iubiri, imbratisari...alea alea...
O sa va povestesc amanuntit cand am timp...
O sa punem in curand poze...
O saptamana linistita...
Va pup!
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mihi spune:
salut gagici...
Va trimit cate un val virtual....spumos si racoros...tzinetziva bine de nas si...sutien...desi si un furtun de-al lui Doris ar fi bun...
Am fost in we la ai mei...de vineri pana ieri...si a fost superrrrrrr...am cumparat si noi bazin la puradeii nostrii...aveam si o pusca de apa de anul trecut...cu rezervor ca un ruscksac...de vreo 2 litri...si m-a puscat al meu intruna...si io ca sa ma apar...am aruncat cu ligheanu direct ...a fost tare fain...in final am ajuns si noi in bazin...
Sambata am fost si pe la Octa la mormant...maine e ziua mamicii lui...era la servici...ea a fost casnica pana nu demult...acum lucreaza la o casa de copii deschisa recent in sat...sunt 5 copilasi de la 3 la 5 anisori...tare dragutzi...cu ochi albastrii unii dintre ei...si totzi ii zic mama Lui Lili...mi-e tare mila de ea...mai nou l-a visat si i-a spus Ocata sa nu mai planga...ca-i face rau...ca el e bine...
Pe Arpi l-am mai lasat La ai mei cu strangere de inima ca tare-mi lipseste...dar acolo-i mere tare bine asa ca...
Lori a plecat la 8:30 in tabara...micul meu mare...
Ana, silvana, doris, irina, gabi, katik, danitin, gabi va pupez...
Anda ...mai hai pe la noi...chiar avem nevoie de o tufa...ca ne bate soarele-n cap...
Simona bine ai venit...sedere placuta...
Amutza...La multzi ani printzesei!...sa creasaca mare si sa va umple sufletele de bucurie in fiecare zi..D-zeu sa ii poarte de grija...
...da un semn sa stim ca esti bine...
Katik...a fost ziua ta sau a Krisztinei?... ca sa nu mai lesini...ufffffff cat mai e pana la intalnirea cu bobocelul din burtik?
Danitin...tare rau imi pare ca nu ma pot bucura de tine la tv...dar cred ca daca ne-am luat digitv...inca nu l-am montat...o sa te vad...
Povesteste-ne de la nasit...
Ana...vad ca,...canicula te-a cam afectat...si ne cam lipsesti de vorbele tale de duh...mai zi ceva canaritz-o...sper ca esti ok...nu mai ai biscuitzi, izti dau io un cips...ca sa surfezi pe conducta..
Alexa...ma distrezi cu sosetele si pantalonii...dar la faza cu pampersul statzi bine...
Irina...ce mai face nora...trtebuia sa dam o fuga pana la ea sa o vedem...
Silvana...si io m-am fript...ma ustura si pe mine umerii...Soricelul cred ca a fost in al 9-lea cer...
Doris...si la ziua ei runda 2 nu?...acu a fost doar simularera...mama Dolores ma tunzi si pe mine intr-o zi pupatza-si mana ta de aur...facatoare de minuni...
Gabi...te destrabalasi ai'...fain...mai avem nevoie si de momente din astea...de oprire a timpului in loc...de contopire a trecutului cu prezentul...si muzica e un mijloc perfect...
Cioco, pako...pe unde umblatzi?
Si iar Doris...dupa cum vezi ...am zis ceva...am vb pt o luna intreaga...
MIHI
katik spune:
fetelor, va place asta?
sfaturi pentru doamne
1. Nu-ti inchipui ca poti schimba un barbat decat daca este in scutece.
2. Ce faci daca prietenul tau pleaca? Inchizi usa.
3. Daca au pus un barbat pe luna, ar trebui sa fie in stare sa-i puna pe toti acolo.
4. Niciodata nu lasa mintea barbatului tau sa umble razna - este prea mica sa plece singura.
5. Alege barbatii mai tineri. Orice ai face nu se maturizeaza niciodata.
6. Barbatii sunt toti la fel - au doar fete diferite, pentru a-i putea deosebi.
7. Definitia celibatarului; un barbat care inca nu a facut o femeie sa se simta prost.
8. Femeile nu fac barbatii de ras - majoritatea dintre ei o fac singuri.
9. Cea mai buna metoda de a determina un barbat sa faca ceva, este sa spui ca sunt prea batrani pentru asta.
10. Dragostea e oarba, dar casnicia iti deschide ochii.
11. Daca vrei un barbat care sa se tina de cuvant, cauta intr-un spital de nebuni.
12. Evreii au ratacit prin desert 40 de ani. Nici in timpurile biblice barbatii nu intrebau incotro sa apuce.
13. Daca te intreaba ce-ti place sa citesti, spune-i extrasuri de cont.
14. Din pacate, toti oamenii (barbatii) sunt egali.
15. Pune acest anunt in dormitor: DACA VREI MICUL DEJUN LA PAT, DORMI IN BUCATARIE.
Doris-Alina spune:
Fetele, revin pe seara...acum ne grabim, mergem la Gradina banateana, la o bere rece ....cu tot familionul....
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Cafeneaua s-a deschis pe racoare....
Mihi, asa m-am racorit dupa ce ne-ai trimis valul tau spumos...
Si cum sa nu te tund, cand ai scris asa frumos?
Marti, saptamana care vine, intre 12-17, e ok?
Saptamana asta nu pot ca merg in practica cu ei la un salon, iar joi am examen.
Katik, faine sfaturi...
Noi am evadat aseara la terasa la Gradina banateana...a fost un pic mai racoare langa Bega...
Vreau racoare...un pic de ploaie....mi-e groaza ce caldura voi rabda azi in salon...asta-i vara...
Va puteti delecta cu de la ziua lui Ines
Duminica am fost la nasa Vali la casa, ia priviti cum s-a distrat Ines la o balaceala in piscina
Sa aveti o zi buna!
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI