Impreuna, TIMISOARA (45)
Raspunsuri - Pagina 21
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Vreau doar sa va urez o zi buna si cat se poate de racoroasa. Pentru mine va fi o zi grea, am o durere in gat de abia inghit si ma doare ingrozitor de tare spatele.
Va pup pe toate
Silvana si soricelu' Paul
Ana68 spune:
Saluti,
Silvana ,da mama draga cu zeama de faringosept sau propolis cu vit.C...Vezi daca manaci inghetata?te-ai luat la intrecere cu Spiderman...Sa ai multa sanatate!
Doris,frumoase poze....Cred ca sa am si eu o curte si sa intind un bazinel d-asta...cred ca ar innebuni Luana de fericire...Si-asa aseara am gasit-o in plina evolutie la cada,unde Marius o plantase,printre jucarii si bureti de baie...Era ca o stafida la piele si abia am reusit,cu maaaareee scandal ,s-o scot din baie....
Ce sa mai zic?Ai o fata tare frumoasa,sa fie sanatoasa si sa va aduca bucurii.Iar la petrecere eu una m-am simtit minunat,iar de Luana....ce sa mai zic?Ai vazut,nu?Astept si eu cu nerabdare filmuletul...
Amalia,cu intarziere si cu scuzele de rigoare,zic si eu
LA MULTI ANI! micutei Talida!Sa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.Ce a ales la taiatul motzului de pe tava?
Katik.....de unde ai cules,draga mea,astfel de maxime si cugetari?Sau de nesomn ti-au venit tie ...asa...Ce mai face burtik?Cristinuta cum suporta caldura?ca ai mei gorobeti sunt leoarca nonstop,si in cada daca stau transpira...
Mihi....pai tu tot intr-o veselie o tii....Da,mah,si la altii din veselie....Ce-ti fac baietii?Ii mai lasi la ai tai?Tabara ceva?!
Dana-danitin,Dana-alexa,Anda,Felicia,irina,Gabi,Simona,Ciocolata....beeeeeyyyyy gashca...pe unde umblati?
Hai ca va pup si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mihi spune:
salut si o zi buna!
Ajutorrrrrrrr!
Mamici de printzese de unde cumpar o trusa de machiaj pt fetitze?
pupici
mihi
Ana68 spune:
Fetele,
Iaca ce mi-a zis Marius sa va anunt:
- s-a scos un post la Carpat Air pentru doamne si domnisoare
- cerinte:foarte buna cunoscatoare de limba engleza si a calculatorului
- din cate am inteles eu serviciul implica navigare pe internet si actualizare baze de date zbor
- se pare ca va fi serviciu de tura , 12 ore cu 24 , sau cam asa ceva
- salariul se negociaza incepand cu 10 500 000lei in sus
- se dau prime si bonuri de masa
Daca sunteti interesate depuneti CV la Carpat....eventual am sa-l rog pe Marius sa se mai intereseze despre locatia unde se depun CV-urile si pana cand...
Va doresc o zi faina...Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
katik spune:
salutare fetele!!!
am luat 10 la licenta (nu io, sotul!)
asa ca, trebuie sa bem ceva rece, cine ce vrea: sampanie, bere, pepsi etc.
Mihi, sorry, da' nu stiu cum ii cu trusele astea. mama doris sigur stie!!!!!! pai a fost ziua mea, si am tinut-o pe a krisztinei la cresa, ca e vacanta cind e a ei. marea intilnire trebuie sa fie cindva intre 15-23 aug. mai vedem...
ana, somn n-am da' nici stare, asa ca e simplu: nimic nu-i bine . cu caldura e crunt, toata lumea e agitata, facem coada la vana si tot degeaba...
silvana, pai acu' ca trecu licenta, trece sotul la aparat, io iau pauza. ai grija si drege-te. acu' ai reusit si tu sa racesti in toiul caniculei??? si krisztina are rosu in git si tuseste un pic (ca a testat cum e aia inghetata ).
gabi, bag de seama ca tare bine te-ai distrat la concert. mi se facu pofta si m-am apucat sa ascult depeche, macar atit!!!
fetelor, iara trebuie sa intrerup activitatea ca mi se inchid ochii, incerc sa dorm un pic, dar e f. cald, macarstau la orizontala.
va pup pe toate, poate o sa apuc sa va iau la rind pe toatele. nu va supa pe mine, dar nu mai pot sa stau nici in fund, nu ma lasa burtoiul.
31+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
danitin spune:
Ciao, fetele!
Ana, merci de intrebare, pe aici eram, va mai citeam da de raspuns... m-am lenevit si eu de la caldura.Si acum poveste cu Spiridusul> considerand eu ca e prea cald am hotarat sa o culc numai in maiou, nu in pijama cu botosei asa cum are ea. Si dupa 10 minute aud racnete din camera copilului. Alerg si gasesc spiridusul in fund vaitandu-se cum ca utete la mine is goala n-am nimic pe picoale veau pijamua meu cine luat la ea.
Mihi eu i/am luat cate ceva spiridusului de la Avon sau Oriflame, ei au si ceva gama pt mici domnisoare
Katik, bravo o bere as bea si eu da is la cura...
Fetele va las ca mi-a venit invitatul. Da daca tot e targ de job/uri, un om care vrea director de marketing la t.v. nu stiti_
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
simona_filipas spune:
Fetelor asa nu se mai poate....crap de cald. Si stau la curte, deci ar trebui sa simt macar o briza de aer
Am intrat asa rapid ca am impresia ca si de la calculator se incinge aerul in camera.
Si daca tot intrebai Danitin....vreau eu(postul despre care vorbeai).Cum pot afla mai multe amanunte?
Sa nu uit sa va arat si voua pozele noastre.
Si inca ceva...deja sunt ca lipitoarea vedeti.....
Am vazut ca alaltaieri am avut o sarbatorita. Cu scuzele de rigoare pentru intarziere
LA MULTI ANI ALISA-TALIDA! Sa cresti mare si sa ai parte numai de noroc si fericire in viata.
Pupici la toata gasca faina.
SimonadeDragos Octavian
Albumele cu poze
Doris-Alina spune:
Simona, ma bucur ca te integrezi incet incet...
Intr-adevar este infernal de cald...
Azi la mine in salon, era insuportabil...
Fetelor....
Ne-am hotarat...cumparam aer conditionat acasa...
Ma intereseaza cam cat voi plati curentul pe luna? ( vara)
Cati kw consuma?
Daca aveti careva acasa va rog mult...o informatie...sa ne facem si noi niste calcule...ca punem si termopanele si e cheltuiala mare...
Decretez: asa nu se mai poate...musai aer conditionat...sa-mi fac ger in casa si sa scot plapuma... sa moara dusmanii de ciuda!
PS : Ana.....
Te rog eu frumos, supercalifragelistico...fa o incantatie ceva sa vina ploaia...sa tune, sa fulgere, sa bata vantul...ca altfel ma sting incet incet...
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
amutza spune:
Salutare, mai fetelor!
1.Bun venit ii urez si eu noii venite.
2.Va multumesc din inima ca va ganditi si la noi si pentru felicitarile facute fetitei mele. E o scumpatate de fetita, intr-adevar. Ne-am petrecut la soacra mea la casa cae mai fain,cu parinti , bunici si strabunici, cu catei si purcei......A fost super desi fata mea nu prea intelegea ce se intampla, dar a iesit ceva. Ana noi nu suntem cu chestii gen mot si ales obiecte de pe tava, suntem ceva mai realisti (nu stiu daca e tocmai cuvantul potrivit, dar mere si asa). O sa pun si poze cand am timp. Am fost si la plaja. Ne-am cumparat un minibazin de umflat si l-am umplut cu apa si s-a balacit fata mea de numa' numa' si noi pe langa ea. Si s-a si bronzat pe deasupra un pic. Azi am facut vaccinul de 1 an si nu prea am fost in apele noastre, dar maine o sa fie mai bine si o sa fim fetita cuminte.
Katik ma ierti ca nu ti-am urat pana acum si iti spun un sincer La Multi Ani sa fi sanatoasa si fericita ca vei deveni o mamaica cu doi copii sisanatoasa tun ca sa poti avea grija de ei. Te pup si mai vb din cand in cand.
Danitin sa sti ca mai apuc pe la tv la ora 6 si te mai vad live. Esti o adevarata prezentatoare. Fara balbaieli si incurcaturi, esti foarte sigura pe tine. Esti la obiect, chiar imi place, tine-o tot asa.Iti doresc bafta in continuare.
Hai ca nu va i-au pe rand, dar ma gandesc tot timpul la voi si sunt alaturi de voi. Va imbratisez pe toate si va trimit un pentru fiecare in parte. Si, de ce nu si cate fiecare ce pofteste.
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara...
Cred ca trebuie sa fac cafele mai tari...ca precis nu ati dormit de caldura...si multa limonada cu gheata...pentru ziua de azi...
Cat mai tine canicula???
Mi-e somn de numa...
Amutza, ma bucur ca ati petrecut fain...
Cu tunsul numai in 2 saptamani, sper pana atunci sa ne monteze in salon aer conditionat...ca altfel nu se poate sta acolo.
Nici nu mai tin orele la scoala, ci la un salon, unde elevii sunt in practica...
Te anunt eu...
Ana...ai facut incantatii??? sa vina ploaia???
Sa nu uitati ce v-am intrebat despre aerul conditionat...cat platiti pe luna???
Mihi, gasesti truse de machiaj pentru copii la Materna, la Kaufland, la Univers"all, si la Bega la intrarea in Traiano, jos.
Dragelor, sa aveti putere sa treceti si peste ziua de azi, cu bine...
Pe cand ne intalnim in Unirii la o bere rece pe racoare???
Sa continuam discutiile noastre de filozoafe???
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI