Impreuna, TIMISOARA (45)
Raspunsuri - Pagina 22
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Katik, felicitari sotului pentru licenta! Stii tu cine raceste vara!
Simona, si eu stau la casa dar nu se poate respira nici macar la umbra sub vie. Aseara la 9 am iesit cu copilu la plimbare ca nu se mai putea. Frumoase poze, va sa traiasca comoara!
Ana, sa sti ca m-am luat la intrecere cu Spidermanu' ca imi cere inghetata in fiecare zi si io pofticioasa cum ma aflu, vreau si io. De ieri am trecut pe antibiotic ca eram cu gatu' plin de puroi.
Dana, simpatica spiridusa. La noi in camera e asa cald ca Paul noaptea aproape se dezbraca singur.
Doris, nu stie fata de aer conditionat. Cand mi-e cald imi dau aere si ma racoresc imediat
Amutza, buna berea virtuala, eu am ales ce-mi place
Gabi, Mihi, Alexa, Anda, Irina, Vali, Felicia, Angy
Sambata duc copilu la sat pentru o luna!
Silvana si Spidermanu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Doris-Alina spune:
Silvana, fericitoooooooo....
Ramaneti singurei, porumbeilor....
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Ana68 spune:
'Neata ,
Cred ca ma reped intr-o inghetat in curand...
Silvana draga,insanatosire grabnica!Asa-ti trebuie daca te intreci cu Spiderman,te dovedeste...ca are puteri supranaturale...Eheeiii si ramaneti porumbei o luna incheiataaaa....ptiui ce distractie pe voi,nenica...Vreau si ioooooo!Pot sa ii trimit si pe ai mei cu al tau?!(glumesc,evident)
Doris,cum vorbiram....ramane cum am stabilit....Dansul ploii nu-mi iese bre,ca mi-s molesita de zapusala si mi-a dat in clocot creeru'...Mai olecuta zabava,ca cica de vineri vine cu tunete si fulgere si cu ploaia ploii mele....
Katik,felicitari la domnu' sotu' lu' matale!Pai imi pare rau ca ai disconfort cu caldura....io ma simt amp..ea pe vremea asta,dar-mi-te matale cu burtiku mare?!Mai olecuta si scapi de "bagajelu" la purtator...Sanatosi sa fiti,asta e important!
Mah Dana-danitin,m-ai data gata cu spiridusa si reactia ei....Aveti cumva climatizare acasa?!Si Alex mai facea faze d-astea cand era mititel si acum ar dormi in fundu' gol de s-ar putea.Ce sa mai spun de Luana...care ar da jos si pielicica de pe ea ,asa de cald ii este...Iaca,eu am dormit asta noapte in chiloti si as fi dat si maieul jos de nu era Alex prin camera...Ce ti-e si cu obisnuinta:poate ca asa se simte Lori mai bine,sti tu,cum fac copilasii in general cu papusica,ursuletu'...Va pup !
Simona,am vazut si eu pozicile tale....Tare dragalas e baietelul tau.Pozele cu masinile de epoca sunt facute saptamana trecuta la Mall,nu?Si noi am fost p-acolo duminica trecuta si ne-am zgait la masini....numa' ca nu am facut poze,aparatul era acasa....
Amalia,inca o data sa creasca mare si sanatoasa micuta voastra!Balaceala?!Uau,ce fain!Io intrebasem cu treburile de mot ca asa se face....Nici eu nu le am cu chestiile astea si ,uite,culmea,nici macar nu se verifica....Mie mi se par asa,de amuzament...Bine ca v-ati distrat si ca Talida a fost centru atentiei si s-a simtit minunat!
Mah,restul gashtii:pe unde umblati fetelor?!Pe la strand cumva?
Hai ca va pup si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
karra80 spune:
...buna...acuma am aflat de forumul acesta si vreau sa va rog sa ma primiti si pe mine printre voi....
va pup
Va pe toate Karra care vrea sa fie .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
silvana75 spune:
Karra, bine ai venit, chiar citeam un raspuns al tau la Femina intim (cel cu solarul) si m-am uitat la pozele voastre. Superbe!
Ana, incarunteste muma mea de tot cu trei gorobeti pe cap.
Doris,
Silvana si Spidermanu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
simona_filipas spune:
Doris tare bunaaaaaaa cafeaua. Si mi-a prins bine dupa nesomnul de azi noapte.Parca incep sa ma trezesc si eu...la crunta realitate.
Silvana, Ana multumim pentru complimente.
Ana, da pozele le-am facut la Mall. Frumoase masinile dar cel mai incantat a fost Dragos ca este de-a dreptul innebunit dupa masini.
Fug sa fac si eu un dus ca nu mai rezist.
Va pupacim pe toate si revenim mai pe racoare.
Simona si Dragos Octavian
Albumele cu poze
Ana68 spune:
Karra,bun venit in gashca!Si sa-ti vezi dorinta implinita!
Silvana....hai mah,ca glumeam!Ca nu vreau nimik de 1 leu si restu',sti tu!...hihihihihi...
Simona,pai aveti un viitor inginer mecanic in familie...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Salutare...
Sa stiti ca nu va scriu eu, ci stafia mea...eu sunt moarta de caldura...
Simona, ce dulce e Dragos...sa va traiasca....acum am avut si eu timp sa vad pozele voastre...
Si zici ca-i plac masinile?
Karra, oficial...un calduros Bun venit la noi...si sedere lunga si placuta...
Fie ca visul tau sa devina cat mai curand real...
Ma bucur ca ai acceptat invitatia...si sper de acum sa vii cu noi la intalniri, sa ne cunosti, ca toate suntem una si una...fete de gasca!
Si tu, Simona...la fel...te asteptam la urmatoarea intalnire...sa ne cunoastem...
Il lasi pe sotior cu Dragos, daca nu poate, o soacra, o mama, o bona...si vii macar o ora sa ne racorim...
Ana, nici vrajile nu-ti ies...de caldura, s-au ascuns zeii...mey...stau pe sub ruine...si apasii au fugit in munti...
Silva, sa nu faceti prostii...ca stii tu de la caldura, bere, soare...hormonii incep sa danseze...
Bey...speriem fetele noi...
Katik, saraca de tine...acu am vorbit cu Vali, si s-a suparat si ea pe vara, maine isi cumpara aer conditionat de la metro.
Si noi vrem.....
Cioco, ti s-a topit staniolul????
Pe unde esti?
Va tzuc pe toate in gasca...si ne auzim la noapte, la miezul noptii, ca vreau sa fiu prima care-i scrie la Ines de ziua ei...
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
karra80 spune:
...va super multumesc pt primirea calda...si chiar as vreaa sa va cunosc...cand va intalniti sa ma annutati si pe mine si daca pot voi veni...
Va pe toate Karra care vrea sa fie .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
Doris-Alina spune:
E 29 iunie...
Zi de Sarbatoare...aceea a Sfintilor Petru si Pavel...
Acum 4 ani, Dumnezeu ne-a daruit o fetita minunata!
Ne-ai fost incredintata ca noi sa-ti veghem calea.
Dragostea pe care am avut-o pentru tine chiar de la inceput, a crescut in fiecare zi, astfel ca azi ne umple inimile.
Ochii tai au fost zambitori sau plini de lacrimi. Dar odata cu trecerea timpului tu ai crescut, chiar sub ochii nostri, e greu sa intelegem ca bebelusa noastra s-a transformat intr-o mica domnisoara. Intotdeauna am facut tot ce am putut pentru tine si speram ca sansele pe care ti le vom oferi in continuare sa fie indeajuns.
Draga Ines, iti uram o zi fericita si speram ca de-a lungul anului toate dorintele si visele sa-ti devina realitate.
Fie ca momentul acesta sa-ti fie drag, sa fie un moment pe care sa
ti-l amintesti, un moment cu prieteni dragi, familie si cu amintiri placute.
LA MULTI ANI FERICITI!!!
Pentru ca zambetul tau sa nu fie niciodata umbrit, as cauta lumina in
intuneric, pentru ca ochii tai sa nu fie tristi, as reanvia frunzele care mor toamna, pentru ca pasii sa-ti fie calauziti tot timpul, as lua stelele de pe cer ca sa iti luminez calea , pentru iubirea ta as ingheta soarele, pentru un pupic al tau, as topii ghetarii si as
seca marile, pentru amintirile noastre as transforma clipa in eternitate, pentru fericirea ta, as face ca timpul sa fie reversibil .
Pentru intreaga ta fiinta as renunta chiar si la viata .Dar toate astea nu cred ca ar fi de ajuns pentru a-ti demonstra cat de mult TE IUBIM!!!
TE IUBIM ENORM...Printesa!
Cu dragoste,
Mami si Tati
Comoara mea, un milion de pupicuri...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI