Impreuna, TIMISOARA (45)
Raspunsuri - Pagina 23
Doris-Alina spune:
La Multi Ani Fericiti, LIA!!!
Multa sanatate, fericire, bucurii, alaturi de toti cei dragi inimii tale...
Pentru tine:
si sa curga sampania...
Fetelor, eu azi plec de dimineata, de la 9 am examen...cu o serie de cursanti.
Se anunta o zi grea si lunga...si f. calduroasa...poate se indura comisia si ii intreaba mai putin...
Oricum, dau de baut la toata lumea...in cinstea Printesei...
E totul pus la rece, asa ca diseara va astept...sa ciocnim...
O zi frumoasa, asa cum este cea de azi pentru mine, va doresc tuturor!
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Doris, la multi ani fericiti printesei tale, fericire, bucurii si multe impliniri!
Lia, la multi ani, multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor.
Fetelor, eu sunt zombi, azi noapte la 2 bantuiam prin casa, ma mutam dintr-o camera in alta, imi venea sa scot patul afara si sa ma culc in curte cred ca am adormit undeva spre dimineata cand mi s-a parut ca m-am mai racorit sau eram eu prea obosita. Cica de sambata vin ploile
Silvana si Spidermanu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Irina_Claudia spune:
LA MULTI ANI INES , copil mult dorit si mult iubit. Sa fii fericita si sanatoasa si sa aduci doar bucurii parintilor tai!
Si pt toti cei care au nume de sfinti Petru si Pavel un sincer La Multi Ani!
Paul al Silvanei si Paul al Alexei sa traiti fericiti si ocrotiti.
Karra bine ai venit.
Simona frumusel tare nazdravanul tau .
Spor la lucru tuturor
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
karra80 spune:
....SA-TI TRAIASCA INGERASUL DE INES multi ani fericita alaturi de mami a ei si de tati care o iubesc mult.....si sa fii si tu mamico fericita si sanatoasa sa-ti poti cresste sufletelul linistita.....
LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE SFINTILOR DE AZIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va pe toate Karra care vrea sa fie .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
Ana68 spune:
Saliu fete,
Doris draga....LA MULTI ANI! fericiti si cu multa bucurie si sanatate pentru Ines!.Sa dea Dumnezeu ca tot ce va doriti pentru ea sa se implineasca si sa va aduca numai bucurii!Sa va traiasca fata!
Lia,LA MULTI ANI!Sa ai parte de tot binele din lume!
Fetele....ce sa va mai zica Ana?Ca mi-s in pauzare acu...mi s-a lichefiat creierul...Mai dati si voi cu tastaura prin sobect,bre...
Hai va pup si mai vorbim!Ma'c sa pap ceva si sa mai lucru oleaca...in reluare,ca io nu am clima in birou...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
silvana75 spune:
Irina, saru'mana de urare! Eu cum nu-s dusa la biserica nici la propriu nici la figurat nu-am stiut ca si Paul e sarbatorit azi. O sa-l duc la praji si la citro azi sa bifam momentu.
Ana, noi am primit cei 2 litri de apa clocita care cica ar trebui sa se dea cand e canicula (asta e prima zi cand il primim) asa ca al meu creier e mai mult decat lichefiat. Hai ca umbra sub spalir (umbrar).
Va pupa fata pe toate in gasca
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
katik spune:
salutare timisoara topita!!!!!!
LA MULTI ANI INESICA MARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta, alaturi de parintii tai si cei dragi tie!!!!!
doris multa sanatate si voua ca sa o puteti calauzi cit mai mult prin viata!!!!....................(si ce ziceti de un fratior??????).
LA MULTI ANI LIA!!!!multa sanatate, fericire, sarcina usoara si bb sanatos si mincacios!!!
LA MULTI ANI!!!!! celor care-si sarbatoresc azi ziua de nume!!! pupici speciali celor doi Paul!!!!
Ce frumos e cind e sarbatoare!!!parca mai uitam un pic de canicula asta!
fetelor, multumesc de urari pt. d-l sot, azi a terminat cu totul, a fost sustinerea lucrarii, a luat 10 pe linie.
karra, bine ai venit pe la noi!!! iti doresc sa ti se indeplineasca visul cit de repede!!!!
silvana, daca mai bintui noaptea baga-te pe forum poate mai buhaim ca uite si eu tot pe la 5 adorm si la 7 trebuie sa fie fresh. poate asa trece noaptea mai usor. de fapt, acum ca pleaca Spiderman-ul, aveti voi alte treburi noaptea........
simona, si tu bintui noaptea? pai mai bine bintuie pe aici!
mai fetelor, nu mai pot sa stau pe scaun, m-am lipit de el, si mi s-au umflat ingrozitor picioarele! sunt ca niste butuci, nu pot sa-mi misc nici degetele. pina acum n-am patit asa ceva. trebuie sa stau cu picioarele pe sus si n-am laptop sa-l iau cu mine. incerc sa revin cind ma mai dezmflu!
in gashca!!!!
31+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
silvana75 spune:
Kati, nu am calculator acasa
Bey gagici ati auzit ieri farsa lu' Buzdugan? Va spun pe scurt: Buzdugan da telefon unei tipe care fusese la un bazin de inot. In aceeasi perioada la bazin mergea si un tip care cica s-ar fi masturbat in apa si 2 tipe au ramas gravide. Buzdugan o intreaba pe tipa daca era in perioada fertila la care asta zice "nu, eram pe marginea bazinului". M-am crecanat de ras la farsa asta.
Asa ca, Kati, daca sunt "pe marginea bazinului" poate iese cu ochi
karra80 spune:
....eu tocmai ce am trecut de o zi de faza cu statu la marginea bazinului.....poate la mine totusi se prinde ceva luna asta...dac nu...nici o suparare
Va pe toate Karra care vrea sa fie .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
Doris-Alina spune:
Dragelor, scumpelor, prietenele mele bune...
Va multumesc din inima pentru urari...si vi le intorc inzecit!
Am terminat examenul, cu 2 note de 9,75 si 14 note de 10.
Inca o grupa foarte bine pregatita...de maestra...mai nou mi se zice Stilista care tunde cu unghiera...- poate imi schimb semnatura asa...
Comisia m-a laudat, iar pe cursanti i-a felicitat!
A fost infernal de cald, bietele manechine, cu fota pe ele, au avut senzatia ca sunt in pantaloni din aia de slabit...
Ines e in culmea fericirii, ca iar e ziua ei...
Saraca nu prea intelege ca eu i-am tinut petrecerea mai repede...crede ca are doua zile de nastere.
Acum ne-am apucat de mutat, ca dimineata la 8 vin heirupistii cu termopanele...asa ca maine va fi o zi grea...sper sa se mai racoreasca.
Ceva ceva e mai bine...dar numai vijelie???vreau si ploaie...
Gabi, pe unde esti?
Daca nu scrii sa stii ca te sun...ca sunt ingrijorata...
Nu am dormit azi noapte decat 2 ore, azi deloc, sper ca la noapte sa cuca si eu putin...
Silvana, tare farsa lui Buzdugan...
Karra, si zici ca ai stat pe marginea bazinului?
Doamne ajuta...
Da chiar...spune-ne si noua...de cand incerci?
Sunt probleme?
Ai facut tratamente?
Ca eu am vechime...
Katik, si Vali a inceput sa se umfle putin la picioare...si de ieri are contractii ( alea false)..cred ca David nu mai suporta caldura.
A fost la eco, e totul ok, cica e lungan rau...
Ana, las ca am facut eu incantatii...cel putin in timpul examenului numai la ploaie ma gandeam...
Va pup in gasca!
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI