Impreuna, TIMISOARA (45)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI INES!Sa fii tot ceea ce-ti doresti in viata si sa ai parte numai de noroc si fericire
LA MULTI ANI LIA!Multa sanatate, fericre si bucurii cu carul
LA MULTI ANI tuturor celor ce-si serbeaza ziua de Sf.Petru si Pavel

Na fetelor ce ziceti de vremea asta? Parca bine ar fi daca ar mai da si o ploicica macar cat sa racoreasca pamantul.Degeaba bate vantul daca aerul parca ma arde-n casa.

Acuma sa va zic si voua...una calda si-alta rece.
Cea rece...Dragos nu mai vrea sa manance nimic de trei zile. Numai lichide. O fi de la caldura. Mai astept putin dupa care trec sa iau masuri drastice.
Cea calda...ieri am semnat contractul de concesiune al terenului.Ramane sa primim autorizatia de constructie si gata....ne extindem
Danitin cum pot afla mai multe informatii despre postul de care ziceai? Sincer ma intereseaza. Pe langa faptul ca in continuare caut crese mai caut si alt loc de munca decat cel pe care-l am( ma rog...la care ar trebui sa merg dupa ce face Dragos 2 ani)
Karra iti urez si eu bine ai venit

Simona si Dragos Octavian
Albumele cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Doris felicitari pentru examen si pentru elevii silitori

Pupici la toata gashca faina

Simona si Dragos Octavian
Albumele cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

...nu incercam de mult doar de 2 luni...asa ca inca mai avem timp...dar ovulatia asta ma cam supara ca e tot la mijlucul saptamanii cand suntem prea ocupati cu firma si prea stresati sa mai facem si...si dupa ce nu am mai luat pastile mi s-a si dereglat din a 2-a luna dupa ce le-am oprit a inceput rushii sa vina la 35 de zile ...ma gandesc ca poate nici nu mai ovulez daca e asa de lung CM...desi luna trecuta mi s- pozitivat testul de ovulatie in Z21.... si am sila greu dar nimik...adevarul e ca m-am si tot sresat si poate de aia nu s-a prins nimik...oricum am hot sa mai asteptam pana la anul in ianuarie...daca nimik pana atunci dupa 2 concedii de relaxare...atunci chiar incep sa ma ingrijorez si trecem la analize...
Ma bucur ca am intrat aici si ca ma intreaba si pe mine cineva de sanatate
Felicitari DOris Alina...pt examene...pe cand ma prgamezi si pe mine la un tuns cu unghiera

Va pe toate Karra care vrea sa fie .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timi spune:

As avea o rugaminte daca ma poate ajuta cineva, ce stiti despre gradinita Barbie Fan club.
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

SAluti tuti!

Dragelor sunt terminata...nu numai fizic ci si psihic...ma misc in reluare iar creierul refuza sa mai proceseze...cred ca coolerul s-a ars...

De la vijelie 2 geamuri s-au spart la firma...

Karra...bine ai venit la noi...si bebele sa se arate cat mai repede...

Simona...sa traiasca pufuletzul...am vazut pozele...

Katik felicitari pt taticul licentziat...pune un pelungitor la tastatura si te mutzi in pat...si un binoclu ca sa te uitzi la monitor...de la caldura mi se trag ideile astea...

Irina...pusi...

Gabi da scumpa la scris mai esti...pusi

Silvana...o luna...mama mia...pai clar se arata si o Florina...
...Sa traiasca Paul...

Ana...Creanga noastra...esti totala ce scotzi din crerierasul tau lichefiat...

Danitin pusi...mai zi ceva ca ni dor de tine...mi-a placut replica ce i-ai dat-o la cotoroantzza aia..

Cioko, pako...pe unde umblatzi?

Alexa pusi....sa traiasca Paul

Daca-mi scapa careva...o pup inzecit...

Lia...La multzi ani...scrie mai des...ca desi suntem amndoua pe acilea de ceva timp inca nu ne cunoastem...

Doris...Mama Dolores...La multzi ani printzesei sufletului tau...Ines ...D-zeu sa-i poarte de grija pe tot parcursul vietzii...sa fie o mangaiere pt voi...ca meritatzi...pt dragostea nemarginita ce i-o purtatzi...

Pavel si Petru la multzi ani!...de curand i-am descoperit citind in Biblie...si mi s-au lipit de suflet...prin ei D-zeu incerca sa ne trezeasaca din amortzeala in care-am intrat din cauza celui rau care a
pus stapanire tot mai mult pe lumea aceasta...transformand anormalitatzile in normalitate...astfel incat noi oamenii saracii nu mai stim sa deosebim minciuna de adevar...si alunecam pe o panta lina...si nici nu ne dam seama ca, cadem in prapastie...

Va pup pe toate...si D-zeu sa va umple sufletele de iubire...si fie ca acesti doi Sfintzi sa vegheze asupra noastra...sa nu ne lase sa cadem in prapastie...

mihi
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

LA MULTI ANI, INESITA, DULCINEEA NOASTRA! Sa creasca mare si cuminte, sa fie ascultatoare si silitoare si tot ce isi doreste o mama ... ca oricum va fi cum vrea ea, nu cum vrem noi dar sa o ajute Dumnezeu sa fie fericita!

LA MULTI ANI SANATOSI, LIA! Mai scoate si tu nasul din treburi si mai vino cu noi la povestit daca nu la intalniri!

Karra80, bine ai venit in grup! Te trec imediat pe lista! Iti tinem pumnii sa iasa cu ochi cat mai repede.

Timi, eu nu stiu nimic despre Barbie Fun Club, in afara de faptul ca exista Nu cunosc pe nimeni care are copil acolo, dar parca Caterinuta a lucrat acolo .... poate ma insel, nu sunt sigura, dar am sa intreb.

Simona, felicitari pentru teren si spor la munca! E destul de normal sa nu aibe pofta de mancare prea buna, dar ceva tot trebuie sa pape, incearca chestii racoroase, iaurturi cu fructe, piureuri de fructe, inghetata.

Dolores, esti draguta ca te-ai ingrijorat. Nu pot sa neg ca viata in continuare ne scutura bine corabia, dar incepem sa ne obisnuim si sa invatam sa ne repliem. Nu prea am avut chef de nimic zilele astea, m-a molesit si caldura, ieseam pe la 19 la plimbare si la 21 acasa la papa, dusuri si din astea dupa care picam si eu lata. Dimineata nu apuc sa intru iar la lucru turbatii astia au luat-o razna complet, nu mai pot sa intru pe net ca se crizeaza sefu' de dep (si din pacate sta in spatele meu si imi vede monitoru') Deja mi-e acru si amar de fitzele lor ...

Mi-e asa dor sa va vad si mi-e ciuda ca la ultimele intalniri nu am ajuns. Cand mai programam?

Silvana, ce mai face ginerelu meu? S-au l-ai dat intre timp la alta? E la sat, isi face de cap ... bine si de el si de tine. Sper sa expediez si eu copiii la Cluj vara asta, macar un pic.

Ana, draga, hai sa adunam neuronii bob cu bob ca nu se mai poate. In ultima vreme am asa o privire luuuuungaaaa si "inteleapta", ma intelegi tu

Mihi, Irina, Katik, Dani, Amutza, Anda, Alexa, Vali va pupez pe toate si sper sa ne revedem curand! M-au apucat mustrarile de constiinta dupa atata chiul

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Dimineata pe racoaaaree......
Va poftesc la cafenea...

Cred ca ati dormit bine, eu cel putin, ca lemnul...
M-am trezit sa fac cafea pentru heirupisti, ca vin la 8,30.
Azi nu cred ca mai pot intra pana termina, ca va dati seama ce-i aici.

Gabi, ti-am dat aseara bip...
Multumesc de urari si tie sa-ti traiasca ingerasii...
Pai sa stii ca vroiam sa ma iau de tine, dar daca ai tu deja mustrari de constiinta, nu mai are rost sa-ti mai zic si eu...
Da, na , te intelegem, si caldura, si serviciul...
Capul sus si nu te lasa doborata de probleme.
Noi asa te stim: o luptatoare!
Simona, daca vrei sa dai mai repede de danitin, ii poti scrie un PM.
Legat de job...dar trebuie sa apara...
Mihi, multi pupici de la noi...
Timi...
Ce am auzit despre acaesta gradi, e numai de bine...
Am cliente ai caror copii sunt inscrisi acolo.
Ai aici www.gradinita-barbie.ro/pages/gradinita-barbie1.htm" target="_blank">DETALII

Fetele, hai ca sa nu va mai tin pe jar:

Trebuie sa vorbesc cu Anda, sa facem planurile de bataie, pentru o intalnire la ea in curte...la mici...cu copii, familion, etc.
Asa ca, Anda draga, intra pe interval si detaliaza....cand pleci in concediu, cand vii?

Daca e vorba de iulie, atunci ne intalnim in we care vine in Unirii, ca nu se mai poate asa...numai ori vineri, 7 iulie, ori duminica 9 iulie...

Ca eu in 8 iulie sarbatoresc 2 personalitati Mama si Sotul...

O zi buna si un we placut...

DORIS siINES

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata timisoara!!!!

na, v-a placut vijelia de ieri??? alipsit ploicica, din pacate!!!

Mihi, sa stii ca trebuie sa fac ceva inovatii cu calc ca nu mai pot nicicum sa stau pe scaun. pupici la cavalerii tai!

danitin, mortala faza cu spiridusul cu pishi!!! am ris cu lacrimi!!! mai pove, ca asa de bine e, mai descreteste fruntile!

doris, multam de cafea. cu caldurile astea parca nici nu-mi mai pica bine dar trebuie sa beau ca altfel mi-e rau! ti-au venit mesterii? felicitari pt. copilutii tai!!!! bravo lor si maestrei lor!!!

gabi, iesi un picut din munca, iti va face bine!! las' ca toate se rezolva cu timpul!

simona, cu mincatul, si la noi la fel. mincam la greu iaurt (dar simplu, nu vrea cu fructe, alea le papam separat, in bucati) si ceva supe/ciorbe, in rest...pauza. ce-i drept nici mie nu prea-mi vine sa maninc. felicitari pt. teren!!! asteptam sa udam casuta!!!!

silvana, super faza cu buzdugan!!! deci, asa...

karra, las'ca vine el si bb cind nici nu te astepti!!! noi am incercat 8 ani si au venit pe rind 2 !!!! nu fii stresata, ca asta nu face bine!!!

cioco, pe unde esti, te-ai topit de tot????

ana, s-au mai adunat neuronii? azi e un pic mai racoare! ai mei n-au observat asta

felicia, pe unde umblii? da-ne un semn ca sunteti bine cu totii!!!

irina, alexa, anda, amutza, thessa, hai la toate si bb aferenti!!!
ma duc sa fac papitzi cit mai e racoare inca (cica la mine in sufragerie sunt 28 grd. acum, cica e racoare!!!).

32+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

...fetelor va doresc un sf de saptamana cat mai racororos si cat mai linistit sa-l petreceti alaturi de cei dreagi.Eu plec la munte la Petrosani la parintii mei...si va trimit si voua ceva racoare de acolo...acuma va invit asa virtula sa savuram o si ma grabesc sa fac unsa putem pleac....din pacate nu stiu daca mai merge netul la ai mei daca merge voi intra sa va mai salut daca nu...va pup dulce si ne auzim de luni incolo.......imi cer scuze ca inca nu va nominalizez pe fiecare in parte dar de abia ce am ajuns printre voi si inca nu va stiu pe toate...chiar si asa numai virtual...

Va pe toate Karra care vrea sa fie .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Neatza...

Io Doris...m-am servit azi cu un iaurt...

Gabi bine revenisi ca deja ne cam lipseai...

Anda..Ce...ce-mi vad ochii...ca ne intalnim marea familie ...la tine?...io-s pentru...numa nu we-ul asta...Anda e true...?...pusi

...azi cred ca plec sa-mi adun copiii...nu mai pot de dorul lor...

O zi faina si pusi tuturor...

mihi

POZE

Mergi la inceput