Impreuna, TIMISOARA (45)
Raspunsuri - Pagina 19
alexa00 spune:
Salutari!
Simona: vezi ca ti-am raspuns la celalalr subiect.Ma bucur ca ai venit printre noi.
Katik:La multi ani si multa sanatate !
Mihi: cred ca scapam de pepe!Pisi faci la buda.Dar caca doar serara cand ii pun pepe!
Fetelor al meu copil e de graoza!Nu vrea sa poarte pantaloni scurti si nu vrea sa renunte la sosete!
Doris: Nu am uitat de promisiune dar nu am avut timp sa caut.
Va pup pe toate,
Alexa
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Cafeneaua Dolores s-a deschis...pe racoare...
Servim cafea, ceai, cereale cu lapte, cacao, fursecuri, mai nou limonada cu gheata...
Parca azi e mai racoare...m-am trezit devreme, ca am multe de rezolvat azi...
Se pare ca azi nu va mai fi asa de cald...sper, ca eu una am randamentul scazut cand e canicula...
Va pup si va doresc o zi buna si un we fain...
Si serios, daca aveti propuneri pentru o iesire la iarba verde, sunt ochi si urechi...
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Salutare Timisoara,
Simona, bine ai venit si sedere placuta la noi! Eu iti pot spune despre cresa de pe strada Paciurea (in spatele Prefecturii). Paul a fost acolo acum 3 ani si am fost multumita. Mai multe informatii iti poate da Katik, ea are fetita acum acolo.
Gabi, ce m-a oftic de nu mai pot ca esti la concert. Sa va distrati fain
Anda, nu, nu merci. Eu ma multumesc cu unu. Al meu nu face chiar cat 200, dar cat 2 sigur face.
Alexa, nici Paul al meu nu renunta la sosete. Oricat ar fi de cald, el are soseste
Doris, esti mortala cu poeziile tale!
Ana,
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
katik spune:
buna dimineata!!!
va multumesc mult pentru urari!!! vine si sampania, un pic cu intirziere, dar vine:
si e rece, si cu bule!!!!
pai noi am stat cuminti acasa toti trei (patru), dimineata am fugit pina la servici sa cinstesc putin fetele si atit! dupa masa am avut program de parc etc. etc.
simona, bine ai venit pe la noi!!! sedere placuta!!n pai cu cresele nu stiu, eu stiu numa' aia de pe filipescu, cum zicea silvana, acolo e fiica-mea inca (din toamna trecem la gradi!) si sunt f. multumita. una faina tot de stat este prin spatele fabricii de ciorapi, ma duc saptamina viitoare pe acolo, ca o duc pe krisztina acolo cit e vacanta la noi la cresa. mai este in dacia, cred ca chiar doua da' pe astea nu le cunosc in amanunt. eventual spune zona ce te intere si mai facem sapaturi...
gabi, mi-e ciudaaaaaa!!!! esti la concert!! distractie placuta si asteptam pove!!!
doris, deci radu nu someaza, ai?????? se vede!!!!!
mihi, koszonom szepen!!! (na, sa nu credeti ca spun secrete: multumesc frumos!).
alexa, si noi am scapat de pempi peste zi (ne-au ajutat mult fetele de la cresa), acum se trezeste noaptea ca vrea la wc, si mai salvam cite un pempi) dar asta este, tot nu pot s-o zoresc, cind e sa fie, o fi....
bey, fetele, acu' ma uit la ceas!!! trebe sa fug sa iau tortul sa-l ducem la cresa ca azi i se cinta la multi ani la krisztina (incepe si vacanta, asa ca o facem anticipat!). revin cu poze cind or fi descarcate).
scuze ca nu v-am enumerat pe toate, dar promit ca revin cu continuarea, acu' tre' sa fug, tare, tare!!!
pupici in gashca!!!
31+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Ana68 spune:
Salut,
Fete...va spun doar sa aveti o zi frumoasa si plina de realizari...
Bine ca s-a mai racorit afara...am inteles ca da si de-o ploaie...
Ceau-ceau!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
danitin spune:
Ciao, fetele!
Simona, bine ai venit printre noi. In legatura cu problema ta, Doris are dreptate. Cea mai buna sursa e site-ul Inspectoratului Scolar Judetean Timis, adresa www.isj.tm.edu.ro. La retea scolara gasesti date despre crese si gradinite.
Doris, merci de limonada, a picat tare bine asa, de cum am ajuns la lucru...
Gabi din pacate tanti de care iti spuneam e ocupata, are un copilas in gija. Sorry...Cat despre pozele de la casuta cu cieese si spiridus are al meu sot o chestie de se numeste cablu de date si softul de la telefon si cum e singur detinator al acestor comori pe care le apara cu orice pret trebuie sa-l prins intr-o seara cand nu adoarme in fotoliu de cum se aseaza in el ...
Irina stiu ca nu e bine sa raspunzi cu rautate la rautate dar ... cand stii ca nu i-ai gresit cu nimic omului, din contra ai incercat sa ajuti si te trezesti cu niste atacuri extrem de rautacioase e cam greu sa-ti ti cumpatul.
Katik inca o data un sincer La multi ani si distractie placuta la serbare. Cat despre pempu, mai bine nu pomeneai. Noi suntem in plin razboi, Spiridusul sta peste zi fara el dar are mereu idei traznite, de exemplu facut in parc in mijloc de alee pisu pe ea si cand s-i explicam ca nu e bine ne-a aratat vreo 2 porumbei care beau din pisi ei si ne-a zis ca le-a data apica ca le era taee sete da la soae.
Anda vrem la aparitie. Super fluturasul, sa-ti traiasca
Ana bine ar fi sa dea o ploicica, eu nu mai pot de cald, m-am retras in birou, am pus muzica de relaxare si am deschis usa secreta spre platoul de stiri unde e aer conditionat, sa mai vina si la mine putin.
Mihi si distractie faina pe, sub sau pe langa masa, cum va pica voua bine...
Aveti cumva, careva, din intamplare ceva CD-uri cu muzica de la Niche Records din colectia muzica ambientala. E vorba despre chestii gen Cocoon sau Oxigene, se gasesc la noi la Sensi Blue ... am primit la lucru unul mic de demo si imi place la nebunie, doar asta ascult de trei zile, chiar ma relaxeaza. Dar, fiind demo din fiecare piesa am doar 30 sec si pe urma trebuie sa o clicai pe urmatoarea... Daca aveti, dati si mie...
Maine nasesc!!!! La 17,00 e cununia civila la Primarie, la 18,30 la biserica si pe urma chef la Texas. E nunta mare cu 400 de invitati. Azi merg sa-mi scot rochia, nu-s prea incantata de ce a facut croitoreasa da n-am incotro, asta e si n-are rost sa ma necajesc. Oricum sunt
O zi faina si racoroasa v a doreste
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Irina_Claudia spune:
Ceau fetele,
Simona bine ai venit printre noi, suntem o gasca faina si sper sa ni te alaturi.Cu cresele cred ca ai primit raspunsuri destul de complete. Tu cam ce ti-ai dori?
Danitin sa faic poze sa te vedem nasa ! Distractie placuta si dragoste si lumina in suflet!
Gabi depechista abia asteptam sa vii cu impresii . In rest, liniste sufleteasca si tie.
Doris merci mult, noi avem nevoie destul de urgent, in iulie.Se pare ca pana la urma al meu sot se va ocupa de problema asta, am scapat de o grija.
Katik ai petrecut pasnic vad..cum a fost la gradi?
Ana normal ca s-a inteles bine ce ai vrut tu sa-mi spui , nu altceva. Doar ca la mine constiinta functioneaza mai mult decat ar trebui , adica e cam treaza la orice "vanticel" si chiar incepusem sa ma gandesc ca am facut rau in urma acelor remarci ale unora. Dar acum gata , nu am nici un regret, fata mea se simte super la bunici !
Te pup si tare-i bine ca mi-ai fost alaturi. Merci si tie
Silvana!
Fetelor va pup si hai sa ne planificam ceva iesire pe week-endul viitor!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
simona_filipas spune:
Fetelor va multumesc pentru primirea foarte calduroasa si pentru informatiile despre crese. Inca stam sa ne gandim la care dintre ele ar fi avantajos pentru toti trei. Am si ceva promisiuni la cea de pe Paciurea dar am inteles ca au program pina la 5. Cum eu lucrez pina la 5,30 nu am cum sa ajung sa iau copilul. Om mai vedea ce-am face. Am inteles ca la cresa din spatele Fabricii de ciorapi au program pina la 7. O sa mergem sa ne interesam ce si cum.
Va pupam pe toate.
Simona si Dragos Octavian
katik spune:
salutare timisoara!!!
pai azi nu mai bem cafeaua????? ce se intimpla cu cafeneaua dolores???
acum stiu de ce sunt asa tuflita de rau, ca n-am baut cafeaua!!! nu mai am stare, am gramezi de treburi de facut: curatenie, mincare, ordine printre hainele de bb etc. etc. si nu ajung sa fac nimic, nimic. ma misc greu, mi-e f. cald, plus ca krisztina e calare pe mine toata ziua, ma ia de noua, plus ca de luni e vacanta la cresa, asa ca va sta cu mine acasa citeva zile pina o duc la cealalta cresa. asa ca am program...
poze cu tortul de la cresa inca n-am pus ca n-are timp calculatoristul sa le mai aranjeze un pic.
na, m-am plins destul pe umerii vostrii, si parca mi-e un pic mai bine. nu mai pot, pic din picioare, incerc sa ma intins un pic. incerc sa revin mai tirziu, nu mai promit nimic
pupici in gashca!!!
31+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
In primul rand doresc sa o felicit pe Amutza, pentru ziua micutei printese!!!
Sa va traiasca, sa va aduca numai bucurii in viata!
Primeste din partea mea un buchet mare de flori, mamico!!!
La multi anisori, Alisa-Talida !!!
Pe unde sunteti????
Ati disparut toate????
Ieri nu a mers dc-ul, s-au facut modificari...sper ca le-ati citit...
la discutii generale-modificari.
Avem alte stelute, in culori vesele!
Mai rezistati cu caldura?
Eu m-am odihnit in we asta, am cam lenevit, dar asa de bine mi-a prins...
Va doresc o duminica frumoasa....
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI