Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 8
catutza spune:
Salutare fetelor !!!
A fost cineva azi la kidex? E ceva de capul expozitiei? Noi nu stiu daca ajungem...
Leea , unde ai gasit umbreluta pentru carucior? Eu am tot cautat pe net, dar nu am gasit nimic. Cat ai dat pe ea si de la ce firma e? Sau poate ca nu am dat eu bine cautare pe google....cine stie!
Noki , astept, daca mai e valabila oferta
Ctutza si Bianca-Maria
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by joy04
plangea un copil, dar nu al meu s-a auzit de afara.
deci doarme de la 9.00...si a mancat la 7.30 60 ml...laptic.
sa revin:
SIMINA .... ce grasuta si frumoasa este RALUCUTZA..si DEIU, in pozza aia cand stau ei in pat pe burtica...este frumos de nu se poate. sigur ne incuscream. da las' ca fac eu si o fetitza si abt la tine la poarta.
pupici si mai revin.
cred.
sper
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Multumesc de complimente!
Tu cu ardeiasu' tau, eu cu ardeiasu' meu
Astept sa faci o fetita... hihihi. Intre timp, ai un baiat... sau e promis, ca eu nu prea-s la curent cu incuscririle pe aici...
Cineva zicea de un fruct sau o leguma ca e diuretic/a. OK, asta inseamna ca creste diureza, adica cantitatea de urina, in nici un caz nu are legatura cu scaunele!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
ilenutza spune:
Am fost eu la kidex, TEAPA, TEAPA!Scump si putine firme, practic nu am gasit nimik de cumparat.In schimb am intrat la tibco si am luat de acolo hainutze super super ieftine!in pavilionul central sus de tot in stanga!
Acu, io m-am distrat intrucat am fost cu prichi care s-a comportat exemplar, m-am intalnit si cu niste cunostinte si am batut romexpo in lung si in lat vreo 5 ore
Aoleu si vai de mine cand o sa incep si eu div. asta!vad cate probleme apar!
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
crissy77 spune:
Va intrebati ce jucarii prefera bebelacii... Elise uita de toate cand ii pun in fata o tastatura stricata. O pun pe ea intre perne, in fata ii mai pun o pernuta si pe pernuta pun tastatura. Loveste in ea cu ambele maini si cateva minute bune nu-i mai trebuie nimica.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Filmulete
dayssy spune:
Dar cu un mouse ati incercat? Sa aiba si scroll!!! E cea mai tare jucarie pt Dragos.
Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
crissy77 spune:
As mai sta sa se faca macar 23.30 dar mi se inchid ochii. Asa ca...
"La multi ani!" celor care inca se mai simt copii si, inainte de toate, "La multi ani!" copiilor nostri. Sa ne traiasca sanatosi, sa fie papaciosi si fara mofturi si sa primeasca multe cadouri frumoase maine.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
Filmulete
leea_cv spune:
Catutza eu am luat umbreluta de la baby expo din cj. E de la Esprit si a costat 520 de mii. Am cautat pt tine pe net si o gasesti pe siteul babyconfort.ro la carucioare.E tot 520 de mii,DECI avarii astia de la baby expo MINT cu nerusinare ca preturile sint promotionale.
Leea si Tudor (19.12.2005)
Noki_Lara spune:
Hai ca-mi fac datoria de informatr-sef si am intrat sa va povestec cum a fost la Kidex. Numa ca raspunsuri la voi, daca m-a intrebat cineva ceva, nu am, ca nu am citit in urma...
Deci: Kidexul este un BIIIIIIIIIG RAHAT PE BAT!!!!! Nic platita nu m-as mai duce vreodata pe acolo! Extrem de putine firme, evident ca NU cele mari - dar nu ca nu a venit Chicco, ci pur si simplu NU ERA NICI O FIRMA MARE - IN AFARA DE LORIS BABIES LAND- care intre noi fie vorba are preturile mega-umflate cu pompa, asa ca degeaba a venit.
DAR, ca sa nu fi venit cu mana goala, i-am luat totusi de la un magazin, 2 costumase din 3 piese - unul cu rochitza + palariutza + chilotei cu dantelutza, altul cu body cu maneca scurta, jachetica cu maneca scurta si pantalonasi, marca Nannette, suuuper misto si la pretul super decent de 600 amandaoua. Erau 350.000 bucata, dar mi-au facut reducere ca am luat 2. Asta ca e maine 1 iunie si trebui sa-i iau ceva lui itilic de prima ei zi a copilului...
Io mersesem pentru bibe, tetine, chestii, olitza...ehehe...de unde, nene, ce , ma credeam la Baby Expo?
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Fetelor, voi sunteti colegele mele de suferintza, asa ca trebe sa va impartasesc ziua mea ciudata: una dintre zilele alea in care totul iese prost, ciudat, dar pana la urma bine! Cine nu are chef + timp + rabdare, nu citeste!Adica scriu deeaba, da' tot sciu:
- plec la 13 la mama, cu copilul in marsupiu, ca n-am masina- e la Adila, cu treaba- tragedie teribila pentru mine; aveam tupeul sa-mi imaginez ca voi putea intra intr-un autobuz 182, dar cand a venit era asa de plin ca nu s-au mai suit alti oameni, darmite io + plodul
- o iau la trap - cu rucsacul in spate - full si plodul in fatza infofolit contra vant, prin parc pana la Stefan cel Mare; in drum iau bilet RATB; vine tramvaiul, full, vine urmatorul imediat, il iau pe ala, imi da o fata la 10 ani locul, ca barbatii erau obositi si era chiar ok...copilul cuminte...DAR, o baba intra in orba: - cred ca-i e foame, desi Sarah statea fara sa scoata cel mai mic pas si se uita pe geam, - vezi, ca-i cade pantoful, - oare nu-i e clad? sau frig? ...cand sa cobor, zice iar: acuma, cad ajungi acasa, sa-i dai apa sa bea....ce sa mai zic, am ignorat-o si am plecat
- dau de papa la plod la pranz, papa cuminte, slava cerului, plec cu tramvaiul iar, apoi schimb tramvaiul iar, in cele din urma ajung la Romexpo
- acolo, platesc 50.000 si vad ca paznicii departeaza bara de protectie at sa trec, nu-mi dau biletul, nu-l composteaza, deci era clar ca erau bani spaga...asta e, trag o injuratiura in gand sistemului de hoti romani, gandindu-ma ce ma voi distra la targ
- intru la Kidex, dezastrul aferent...
- plec de acolo iar cu autobuzul, ma duc la Adila la serv, iau masina, in sfarsit...
- ma duc la mama care era cu coplilul in parc - urma ora mesei - 18.15, cand imi dau seama ca nu am geaca de blugi la care tin taaare mult
- du-te inapoi la Romexpo, noroc ca n-a trebuit sa mai platesc odata, ca-i bateam pe aia direct, am gasit geaca, fugi inapoi la copil in parc - ca mama habar n-avea cum si ce sa-i dea de papa - noroc ca a mea nu cunoaste notiunea de foamete -Negara Cristina
- apoi io cu masina acasa la mama, ea cu sarah pe jos...ajungem sus si-mi dau seama ca nu am cu ce sa duc copilul acasa in masina, ca scoica era acasa la noi
- iau masina, plec la noi acasa sa iau scoica, ma balacaresc pe drum cu un taximetrist care statea ca boul - asa i-am si zis- pe banda intai, de luat la dreapta pe intermitent la dreapta, in loc sa o ia la dreapta, el statea la semaforul rosu...
- ajung acasa, pregatesc si baitza si plec...pe la Dinamo, imi amintesc ca uitasem ceva: exact scoica dupa care venisem,
- ma intorc, iau scoica, ajung la mama, vizavi de ea e un bancomat, imi amintesc sa scot bani, ce credeti: mergea sau nu?
Si cam aicea se termina firul povestii, ca apoi am ajuns acasa, titi e fost extrem de cuminte si la baitza, iar apoi a papat tot-tot - 240 ml!, deci nu am motive sa ma plang!
Gata, v-am lasat, ca sigur ma injurati! Fug la dusuletz si vizionarea filmului cu gheisa!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Inca 2 chestii:
1. scuzati miile de greseli din mesajul de mai sus - cine a citit isi explica de ce sunt
2. maine e 1 IUNIE, PRIMUL 1 IUNIE ALTFEL...CEL IN CALITATE DE MAMICI IN CARE NOI DARUIM COPILASILOR NOSTRI LUCRUSOARE FRUMOASE, NU CA PANA ACUMA, CAND NOI ERAM CELE CARE PRIMEAM...Asa ca:
SA NE TRAIASCA MICUTZII SANATOSI, VOIOSI, SA FIE CUMINTI SI IUBITI!!!!! SI SA SE FACA MARI SI SA NE ADUCA NUMAI BUCURII!!!!!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah