Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Am facut si noi vaccinul de 6 luni. Asteptam febra - sari-i-ar ochii, sa-i sara! (blestem d'a lu' bunica-mea).
Cu diversificarea e jele mare. Nu vrea nici un fruct. Nici macar banana!. Maine-i fac supa de legume, sa vad poate p-aia o s-o vrea (cata naivitate pe capu' meu!). Cerealele alea cand se dau, pan'la urma. Am d-alea cu orez de la Milupa si deocamdata ma uit la ambalaj. O fi ok daca-i pun o masura in piure-ul de fructe, pe care nu-l mananca oricum, de dimineatza?
Luna asta ma laud cu mirifica greutate de 300 gr. luata. Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

mesaj pt. a face cifra rotunda: 700. Woow!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

fetelor, eu una sunt terminata; am stat de la 9.30 pana la 12 cu catel cu purcel (adica cu luca si cu tat-su) la pasapoarte; cand intram inauntru dupa ditai coada, n-aveam 2 copii xerox ... sa innebunesc, nu alta; si sa vedeti coada, nu gluma, ca stateam la ghiseul pentru copii si babetzi peste 60 de ani, adica bancile erau pline de babe, si printre picioare ti se impleticeau mii de plozi, de diverse varste pana in 5 ani. unii oracaiau, unii mancau, unii tipau ... doamne !
intr-un final am reusit sa-l punem pe luca pe pasaportul lui tat-su; sper sa merite chinuiala; pleaca dan la un curs in franta pe 17.06 si mergem si noi cu el ... nu ma intrebati cum o sa facem, ca habar n-am, dar plecam. iu-hu ! acum incerc sa ma interesez cam cat o sa ma coste biletul de avion, dar inca nu stiu nimic sigur, va trebui sa fie in avionul in care iau astia bilete pentru restul care merg la curs ...
hai ca gandesc cam imprastiat; am niste carne pentru o musaca, dar zau ca n-am chef de bucatareala, deocamdata facem planul ca tiganu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ia uitati ce a aparut... http://www.gurahumor.ro/

Cristina Negara cu
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005
Filmulete

Mergi la inceput

Noki, ai fost la Kidex ?
N-am inteles eu bine sau azi te duci ? ca am citit din urma cam pe sarite, ca si asa sunt turtita rau azi ...

Alinus - borcanelele de papa cam ce preturi au la voi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

super zona!!! frumos festival, cred...

io ma uit la panoul de onoare...frumoase odrasle avem, care mai de care mai aratos.

IrinucaR, frumos l-ai prins pe Andrei in poza. simpatic foc.

Gabitaco, ce bine-i sta Mateei cu verdele ala...o frumoasa. de unde ai luat basmaluta ca vreau si euu?

poze noi la 6 luni
melku & bebe Daria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

s-a dus garantia la neuronul meudaca nu citeam ce a postat melku,nu-mi aminteam ca nu am trimis nici poza pt albumul de mai nici datele de la 6 luni,VAIIIII DE BATRANETILEEE MELE sau sa fie
fetele intrebare CE CANTITATE DE LAPTE TREBUIE SA PAPE pe zi?

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

mie mi-a zis ca 500 de ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor da-v-ar domnu' sanatate ca buna idee avurati.
I-am dat si io lui T castronul si e liniste si pace in casa.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

HEEEEEEEEEEELP
fetele care l-au inclus pe bb in pasaportmai ales dienutza, ca esti mai "proaspata"
unde tre sa platesc taxele?
ce-mi trebe de la celalt parinte?
tre sa fie musai si el?
ce acte?
dienutza, dc nu l-ai pus pe lucuta si pe pasaportul tau?
plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, dati-mi un raspuns
c

Mergi la inceput