Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

SA NE TRAIASCA BEBEI ;SA CREASCA MARI SI CUMINTI SI SANATOSI !!
nOKI LARA mersi de raspuns
leea cv si a mea fetita are vad ca perioade,acuma se trezeste la ora 2-3 noaptea si de aici din ora in ora...huuh
Apropo de jucarii fii-mea se joaca cu hartii si servetele..le face bucatele dar obligatoriu cu bibe in gurita ca sa nu pape hartia.
As vrea sa pun si eu poze dar nu stiu cum...scria cineva ca sa apas pe globul ala cu lant deasupra de "culoare".Daca dau klik apare asta.Nu inteleg ce tre sa fac .
Va puuuuuuuuuup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Ancaloredana ai pozele puse pe vreun site?

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

LA MULTI ANI BEBELUSI!!
Sa fiti sanatosi, sa ascultati de parinti, sa primiti cadouri frumoase!!
Si voua mamici sa va traiasca puii si sa va bucurati de ei!
O zi fericita va doresc Dragos si mami a lui!

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

[quote]Originally posted by melku
[Gabitaco, ce bine-i sta Mateei cu verdele ala...o frumoasa. de unde ai luat basmaluta ca vreau si euu?
multumim de aprecieri
Basmaluta am luat de la Kidss expo de la Bacau, ca noi suntem moldovence

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uram si noi "la multi ani!" tuturor copiilor, de ziua lor! mici sau mari, tuturor!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

A si am uitat sa urez LA MULTI ANI !!!! PENTRU TOTI BEBELUSII. Astazi e prima zi a copilului pt micutii nostri. Trebuie sarbatorit . Noi o sa mergem la cumparaturi pt Mateea ca sa simta si ea febra sarbatorii...
Noi intram mai rar dar citim tot. Cu diversificarea ne merge tare bine. Ne plac legumele si fructele la nebunie, mai gru cu lapticul ...dar bem cam 450- 500 ml pe zi in zilele bune.Eu ii dau piure de cartofi cu unt si cu carnita fara nici o pb., supita cu albitura si devlecel si dr ne-a zis sa bagam si un sfert de out si vad ca ii place. Si noi am incetat cu joaca la masa si vad ca merge - ii dau si ei un castronel si o lingurita la masa si papa fara probleme.pu[ici la toata lumea

Mergi la inceput

vazui o greseala...pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Laaaaaaaa Muuuuuuulti Aaaaaaani!!

Pentru toti copiii mici si mari!!!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

La Multi Ani copilasi dragalasi!

Da' eu am o alta problema acum.
Mie nu mi-a spus nimeni ca bebelusii... se kk in halul asta, ca un om mare, cind le introduci solide!!!!
E groasa rau de tot si eu s-ar putea sa ma duc inapoi la spital sa cer un refund daca situatia nu se indreapta odata. si lucrurile nu revin la poezia de pina acum.

De cind cu surprizele astea mirositoare in viata noastra, am mai pierdut si un ostas in lupta: barbata-miu a spus clar ca nu-l mai prind la schimbat de scutece de-acum incolo.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

Draga BIC, eu am inceput diversificarea de mai bine de o luna....
Oricat e de scarbos subiectu...E NORMAL sa se schimbe kk, nu va mai reveni niciodata la ce a fost. Nu te speria nici dc o sa vezi "cocoloase", bicolor etc. Cat despre duhoare...va varia in functie de ce papa BB. Nr. de scaune, la fel, va varia mergand pana la 4-5 pe zi dc bebe e mai kk-cios
Curaj k asta este !!!! Zii mersi k il face si nu se

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput