Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by lordra

Va vad ca vorbiti de dezinsectii...sunteti posesoare de gandaci odioshi? E-te ca io nu mai sunt de 3 ani, deshi blocul misuna. Stitzi cu ce i-am exterminat? cu REGENT 200. Super solutie! Am dat si au disparut toti intr-o zi. Nush un' s-au dus, ca nici mortzi nu i-am gasit. Enigma totala!. Cert e ca de 3 ani nu am mai vazut picior gandacesc prin casa. Marfa, nu?
Pt. musca&tzantarii, am pus plase la geam. Nu mai intra nici unu'.

Lordra & Dara (30 Nov. 2005)

Te rog zi-mi si mie ce fel de solutie este si pe unde dai! Please, ca eu am peste tot! In rafturile cu mancare, in aragaz,in masina de spalat, in chiuveta!!!!! Bine ca stau doar in bucatarie, ca nu sunt exploratori! Si zau ca oricat de obosita as fi, stau si spal tot! Iar acum sunt zeci, daca nu sute de pui de toate dimensiunile! Imi e o scarba.... De cate ori gatesc ceva intai spal iar toate cele, ca daca au umblat astia pe vase, or fi facut si ceva pipi si kk...

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

LA MULTI ANI TUTUROR BEBELUSILOR SI COPIILOR, SA FIE SANATOSI, FRUMOSI SI MANCACIOSI, LA MULTI ANI MAMICILOR, SA FIE RABDATOARE, SANATOASE SI OPTIMISTE!!!!!

Noki asa nasol e ma la Kidex? Of si te-ai mai si chinuit cu drumurile, cu Saraly, macar sa fi meritat din plin efortul. Stiam eu ca nu vin astia mari, dar chiar niciunul?
Si eu care m-am dat ieri de ceasul mortzii ca nu am bani si nu am timp.

In fine, ieri m-a sunat un coleg de clasa de la liceu si mi-a spus ca de azi pana pe 15 iunie parca e un targ ptr copii la sala Dalles, iar el e organizator. Cred ca o sa trec pe la el, si apoi pe la Kidex daca om mai avea bani si nervi.

Pupici si ma duc sa bag ceva si la ghiozdanul meu, ca a lu' fimea e plin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Madau, iti pierzi vremea cu sala dales, am fost si acolo si e mortaciune!Weekendul trecut am fost si la festivalul inghetatei- teapa, la dales-teapa, noroc cu micii si berea din piata revolutiei ca altfel ratam de tot weekendul.

dar v-am spus la tibco preturi si lucruri super bune si ieftine- body 30.000, tricou - 50.000, tricou+pantaloni scurti pana in 100.000.eu am luat o sacosa de lucuri cu cateva sute de mii, i-am facut garderoba de vara lui prichi!50.000 pantalon lung+vesta cu gluca tip trening.

sa ne traiasca copii si noi pe langa ei!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

k bine ziceti fetelor...uitam de 1 IUNIE
LA MULTI ANI BEBICI SI MAMICI !!!!

Madau, ref Sala Dalles: Targ pentru copii, la Sala Dalles

Copiii de toate varstele sunt asteptati, de maine si pana pe 1 iunie, la Sala Dalles, la un targ destinat exclusiv celor mici. Importante edituri cu profil pedagogic isi vor prezenta aici cele mai recente aparitii editoriale. Copiii pot participa la ateliere de creatie (pictura, modelaj etc.), iar castigatorii vor fi recompensati.
(articol Libertatea Online)
eu tot ma duc la Kidex , o sa intru si la Tibco sa caut standul ala cu hainutze ieftinutze, k bb Razvan sta rau-rau cu garderoba de vara
poate isi ia shi mamica ceva...

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

corap - hai ca iti raspund cum ti-am vazut mesajul; daca a mai raspuns altcineva inainte, nu-i nimic, exersez tastatura ;

nu l-am pus pe pasaportul meu fiindca expira in 2008, iar lui dan i l-am facut acum, valabil 10 ani; bebe e valabil doar 3 ani; ma gandeam ca nu e cazul sa ne mai chinuim inca o data cand mi-l fac eu din nou;

pentru includere nu stiu sa fie nici o taxa, am platit la cec 960.000 pt pasaportul nou si atata;

in strada n. iorga, cu : copii la certificatul de nastere, buletin, etc, cam tot ce poti avea, completezi un formular de acolo si faci o declaratie (au model acolo) cum ca celalalt parinte e de acord cu includerea pe pasaport; sa te duci pe la 12, ca dimineata se omoara lumea la coada si pe la 12 nu mai e nimeni, e liber ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Se plateste si daca treci copilul pe pasaportul unuia dintre parinti, dar mai putin. In plus, trebuie si o declaratie notariala a celuilalt parinte, cum ca este de acord cu ce faci tu cu copilul pe pasaportul tau.

La multi ani de 1 Iunie, acolo, ca aici... nimic...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu
Virsta Ralu

Home, wherever you are...

Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ilenutza unde anume la Tibco? Adica in pavilionul central banuiesc, dar poti sa-mi explici mai exact? Sa nu bantui pe acolo, ca si asa tati nu are rabdare, macar sa nu ne invartim in jurul cozii
Deci faza cu Dalles pica, merci ptr info.
P.S. Mirunica tocmai s-a trezit si s-a bosumflat ca v-am urat doar eu, asadar...ptr toti bebelusii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

Madau, iti pierzi vremea cu sala dales, am fost si acolo si e mortaciune!Weekendul trecut am fost si la festivalul inghetatei- teapa, la dales-teapa, noroc cu micii si berea din piata revolutiei ca altfel ratam de tot weekendul.

dar v-am spus la tibco preturi si lucruri super bune si ieftine- body 30.000, tricou - 50.000, tricou+pantaloni scurti pana in 100.000.eu am luat o sacosa de lucuri cu cateva sute de mii, i-am facut garderoba de vara lui prichi!50.000 pantalon lung+vesta cu gluca tip trening.

sa ne traiasca copii si noi pe langa ei!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

E super ce spui tu !
Esti amabila sa imi spui unde mai exact gasesc firma aceasta in cadrul expozitiei?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola mamici si La multi ani bebicilor nostri! Nici aici nu se sarbatoreste, a trebuit sa aseara sa ii explic ce si cum lui barbatu-meu dar nu am reusit sa il impresionez!

Nu stiu cum e cu pasaportul pt copii in Ro dar noi am preferat sa-i facem pasaport( francez) individual ca altfel nu puteam calatori separat cu miss. Ar fi trebuit de fiecare data sa ne dam acordul ca suntem de acord sa plece cu un singur parinte. Si noi o sa calatorim mult separat deci...asta e.

Dienuta ma intrebai cum e borcanasele. Cam asa: cele simple, cu o singura leguma sau fruct, de 130g sunt intre 60-70 cts, cele care au si carne si in general sunt de 200g sunt cam 80cts- 1 eur, depinde de cat de elaborata e reteta.

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Sanary mai 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR, MARI SI MICI!
Eu tocmai am vorbit cu pediatra si am stabilit pasul urmator la diversificare. Adica incepem carnita si branzica. Carnea fiarta separat si pasata alaturi de legume. Branzica facuta in casa, foarte simplu: 300 ml lapte pus la fiert, cand fierbe adaug 200 gr de iaurt si se branzeste! Impart branzica in 3 portii si asta e toata filosofia!
Nu am voie inca sa ii dau iaurt. Nici nu diversific a treia masa, deocamdata doar doua. Pana nu vedem daca accepta legumele... amestecate cu carne sau branza.

In rest, am inceput sa calarim canapeaua. Acum doarme linistit si o sa-mi fac si eu de lucru prin casa, ca trebuie sa fac curat luna, ca ii dau drumul pe jos! Incepem sa umblam! In fine, sa aiba unde, daca ii vine cheful...

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput