Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

buna dimineata !

cititi info despre aviara:

http://www.averea.ro/display.php?data=2006-05-31&id=4942

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

Draga Gandacel
nu stiu dc accepti un sfat ref branzica: daca vrei sa o faci cu iaurt, fa doar o portie pe zi, eu am fct asa pt 3 zile si deja a 2-a zi avea un usor gust acrisor, desi am tinut-o la frigi. E normal, pt k e asa numita "branza de fermentatie". K sa nu fermenteze am fct cu calciu lactic, pun 5 pastile la un kg de lapte si nu am treaba. Fac si cu iaurt, nimic de zis, dar nu prea mult odata.
Acum, ce sa zic, vezi si tu cum iese...
multa bafta si sa papa bine puiutu

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

La multi ani tuturor copiilor din lume si multa sanatate bblusilor nostri!
foarte ciudat cum in sua si franta nu se sarbatoreste o asa frumusete de zi...bine ca sarbatorim noi valentine's day.

ilenutza, te aspteptam cu mai multe amanunte despre locul asta minune cu hainute atat de ieftine, pliz. sunt bune calitativ, bumbac, romanesti, ce firma? mai sunt si alte standuri pt bbi la tibco? ca poate de aia e KIDEXPO atat de sarac, s-au dus toti la TIBCO...carucioare sunt? da' pt femei sunt haine?
cat e biletul de intrare?
daca-s prea multe intrebari, raspunde si tu la care vrei...

mamici cu prichindei cu DINTISORI, ati inceput sa-i spalati pe dinti cu pasta si periuta speciala?

poze noi la 6 luni
melku & bebe Daria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Vaaai, ma uitam la cum cresc bebeii nostri si am vazut ca Bogdan al meu e cel mai mititel ca inaltime, la distanta mare! La greutate sta binisor. Zici ca-i grasan, dar e doar pufos... E plin de muschi, care cantaresc mai mult decat grasimea, de asta! Asta in caz ca voia cineva sa carcoteasca!

Cine mai merge la Tibco? Ca as merge si eu dupa ce m-a ademenit ilenutza cu preturile alea! mai ales ca vreau niste perechi de pantaloni de casa si de strada, fara labute, ca suntem baiat mare de acum! Si da gauri la toate labutele! Fac astia pantalonii tare ciudat, mari de 1 an si cu labute in care abia intra bebeul meu de 6 luni!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

La multi ani, pentru cei mici !

Intreba cineva care este cantitatea de lapte pe zi pe care trebuie sa o pape bb, cu trei mese diversificate minim 500 ml/zi.

[re] Gandacel [/red] ce legume introduci, de care laptic si iaurtel?
Alexia deja are trei mese diversificate:
-laptic la trezire
-fucte cu cereale + laptic la cerere
-legume( supa- zeama /sau legume pasate) + carnitza/ou/laptic
-branzica/iaurtel cu banana+ laptic la cerere
-si utima masa laptic

Nu mananca in fiecare zi dar asta e ! Cata mancare am aruncat !!!

-

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addya

Draga Gandacel
nu stiu dc accepti un sfat ref branzica: daca vrei sa o faci cu iaurt, fa doar o portie pe zi, eu am fct asa pt 3 zile si deja a 2-a zi avea un usor gust acrisor, desi am tinut-o la frigi. E normal, pt k e asa numita "branza de fermentatie". K sa nu fermenteze am fct cu calciu lactic, pun 5 pastile la un kg de lapte si nu am treaba. Fac si cu iaurt, nimic de zis, dar nu prea mult odata.
Acum, ce sa zic, vezi si tu cum iese...
multa bafta si sa papa bine puiutu

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan

Nu am sa fac cu calciu lactic. Insa merci de sfat! Cu cantitatea mi-ai dat cea mai buna idee, pentru ca oricum nu sunt sigura inca daca va accepta. Asa ca daca e sa arunc, sa arunc putina. Cred ca fac doar o treime din ce a zis dr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna dimineata de mos craciun,

lume noua pe-aici, m-am uitat la pozele din 23 mai, nici p-acolo nu cunosc pe toata lumea. imi pare rau c-am pierdut intalnirea, mi-a zis mama di tutti abia ulterior.
carnita n-am bagat inca, nici galbenus, vreau sa termin de "experimentat" toate legumele si fructele permise, ca ma zapacesc. sunt atatea combinatii, fiertul, pasatul, storsul, amestecatul, nene, dureaza prepararea meselor lui mai mult decat la adulti.
in fund nu sta inca fara sprijin lateral, se balangane ca betivii si intr-un final glorios cade lateral. se joaca foarte frumos, in schimb, cu de toate, tot ce prinde in mana e jucarie, cu cat e mai mic obiectul cu atat mai interesant este. Ridica si maimutoi care sunt mai mari decat el, ii ridica deasupra capului si-i arunca la un metru. e fortos rau!
rade catre toata lumea incontinuu si noi, tampitii, ne bucuram, ia uite ne recunoaste, cand de fapt el rade si la vanzatoarele din magazin si la postas...
si ultima lauda: adoarme singur seara. stiu ca pt unele dintre voi e obisnuinta, dar eu, dupa ce l-am leganat 5 luni de-am innebunit, cu urlete, maraieli si restul tacamului, acum imi pare cel mai mare progres obtinut in educatie. doar seara, e adevarat, in timpul zilei nu sta de vorba cu noi daca nu-l legeni sa adoarma.
si zice doar "da" plus diverse sunete dubioase
ce mai face mama di tutti? dar ina? alinus, mai pune poze recente ca de abia asteptam s-o mai vad pe fii-ta si tzeapa, nu era nimic nou pe acolo:))
am citit subiectul asta. n-am vazut nici pe silvia. in schimb a revenit leea, ceea ce ma bucura.
ma duc azi pana la dalles, poate chiar in pauza de masa ca e langa serviciul meu. va spun ce era pe acolo.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Roxi, nu stiu ce iaurt sau lapte o sa iau. Nu o sa cumpar Danone, asta e clar (nu-mi place deloc gustul!). AM in casa acum niste casa buna (fac reclama?) si am sa-l folosesc. Mai iau si altele, al caror nume iar nu stiu sa ti-l dau. Eu cand eram gravida mancam Iedut, insa nu cred ca are voie bebe. Iar laptele meu preferat (cel proaspat) il stiu dupa aspect, dar zau ca nu stiu cum se cheama! Eu cumpar in general din ala cu 1,8% grasime si altceva nu prea ma intereseaza, in afara de termenul de garantie. Si nu-mi plac cele la cutie. Au alt gust...

Mergi la inceput

Anda, bine ai mai aparut! Ma intrebam ce faci si cum te impaci cu mersul la serviciu si bebe. Te-ai obisnuit? Bona ii pregateste mancarea si se lupta cu el la masa? Cum mananca al tau prichindel?

Apropos de progrese, am uitat sa va zic ca alaltaieri l-am asezat in premergator cu incaltarile! Insa m-am pacalit rau, aveti grija cand alegeti incaltamintea! I le-am pus in picioare la magazin, sa vad cat de mari ii vin, dar nu mi-a dat prin cap sa-l inchei! Si surpriza, are niste bulanase asa de grasane jos, la glezna, ca nu i se inchid baretele!!! Asa ca ii ies din picioruse si mai bine fara! Ieri l-am pus in premergator in sosete, insa bineinteles ca statea cu degetele indoite!!! Asa ca azi ar trebui sa ii confectionez niste prelungiri la barete, cred ca le fac din elastic.

Mergi la inceput

Doamne, iar exagerez cu mesajele! Ma duc sa fac treaba!

Mergi la inceput