Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
anda77 spune:
papa i-o da bona 5/7 si eu 2/7. prepararea papei la egalitate eu cu bona cu maica-mea.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Gandacel spune:
Si cum te-ai obisnuit cu serviciul? Nichita mamnca bine, sau tot la fel ca alti mofturosi? (al meu...)
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
ancaloredana spune:
dayssy nu am pozele p nici un site,le am in pc si as vrea sa le pun si eu ca si voi si nu stiu cum,si chestia aia unde scrie VARSTA BEBE.
Fata mea nu doarme seara fara mine si nici nu vrea sa pape branzuca calcica si laptic din bibe nu vrea doar titi dar eu nu mai prea am laptic si deja am rana de la dintisorii ei ,ufff.stiu a trebuie sa insist dar sa m credeti cateodata ma ia plansu si imi vine sa urlu ca imi ies din fire.Mai patiti si voi de-astea? uffff,hai va puuup.
tania-z spune:
Moama, NOKI, ce zi ai putut avea! Bina macar ca Saraly s-a purtat exemplar...deh, legea compensatiei.
Mi-au dat lacrimile (la propriu) cand am citit ce ai scris: ca e PRIMUL 1 IUNIE ALTFEL! Asa e!!!! Doamne, cat pot fi de emotionata!!
La multi ani! pitici frumosi si minunanti si voua mamicilor care ati facut asemenea minuni. Va vine sa credeti? -> ->
BICULE, si mie mi-e dor de kk ala cu miros de vanilie, cand sugea bebe numai de la tzitzi dar....o alta sansa va mai fi numai cu un al doilea bebe.
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
joy04 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR BEBELACILOR - si mamicilor si taticilor care se simt inca copii - SA NE TRAITI SI SA VA FACETI MARI CA BRAZII!!!!
PISCHI LA MULTI ANI ALEXANDREI PENTRU 6 LUNISOARE..normal ca m-am gandit la voi, ca numai daduserati vreun semn ...
ANDA.... ce bine ca ne mai dai se stire de voi. pupici multi si tie si poetului nostru.
SIMINA, am crezut ca-i data...RALUCUTZA....da nu-i bai, ca mie-mi plac fetele de pe aici, dar sper sa-i placa si lui fimiu.
asa ca puseesm ochii pe MIRUNA, dar mama-sa vrea avere si fimiu inca nu are, pe IULIA, si acuma si pe RALU. asa ca... dar imi plac toate, ce sa fac. sa aleaga el.
MIHA, voi ce mai faceti?? sper ca muuult mai biine. de la vladone.
CRISTINAMH, nu stiam ce-i cu tine. si la IRISUCA si ANDREIAS.
NOKI, am citit si am raaaasss...credeam ca numai eu pot pati lucruri de astea nefacute. pentru tine nu fuse zau de ras.
bine ca-i SARALY cuminte si ca tu ai avut nervi de otel...ca eu cred ca disperam si mai trageam si o tura de bocete.
va pupacim
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
l-am sters c anu stiu cum naiba am facut de l-am trimis de 2 ori.....
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
imi spune si mie cineva de ce-mi apare numele colorat in albastru?????
ca nu mi-am "cumparat" culoare
ardeiasul meu umplut
roxisialexia spune:
quote:
Originally posted by Gandacel
Roxi, nu stiu ce iaurt sau lapte o sa iau. Nu o sa cumpar Danone, asta e clar (nu-mi place deloc gustul!). AM in casa acum niste casa buna (fac reclama?) si am sa-l folosesc. Mai iau si altele, al caror nume iar nu stiu sa ti-l dau. Eu cand eram gravida mancam Iedut, insa nu cred ca are voie bebe. Iar laptele meu preferat (cel proaspat) il stiu dupa aspect, dar zau ca nu stiu cum se cheama! Eu cumpar in general din ala cu 1,8% grasime si altceva nu prea ma intereseaza, in afara de termenul de garantie. Si nu-mi plac cele la cutie. Au alt gust...
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Eu stiu ca pentru ei trebuie sa fie gras, si eu stiu urmat, reteta: la 250 ml lapte se pune iaurt pina vezi ca se branzeste.( eu il fac din formula + calciu lactic)
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
mamica noiembrie-decembri spune:
Gata Hilde am rezolvat!
Fetele, pun si eu o intrebare: cand mai facem un "recensamant" al mamicilor din tabel? Il mai actualizam sa il lasam asa? Ca sunt persoane care nu au scris decat o data si apoi au disparut.
Felicia