Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

DE 1 IUNIE!!! SA NE TRAIASCA BEBELACII, SA CREASCA MARI, SANATOSI SI VOIOSI!
La multi ani scumpicilor ce fac 6 luni - Alexandra Maria si Vlad Andrei Mai mai, ati ajuns omuleti de juma de an

Cine intreba de branzica de casa? Pe mine m-a invatat Ela s-o fac cu lamaie dar storc asa ochiometric in laptele pus pe foc. Cand vad ca incepe sa se separe casul de zer, inseamna ca merge
Laptele Milli e f.bun, iau mai gras ca sa ramana ceva branza. Si fac branzica in fiecare zi dintr-un sfert de litru - iese o portie (de-a Ilincai, bineinteles).
Si amestecata cu banana uitati cum e primita :
http://www.dropshots.com/day.php?userid=102195&cdate=20060525&ctime=200712

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

multam FELI de urari.

care ELA, te-a invatat?? a noastra. de aici? ca stiu ca ea facea cu calciu lactic..

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

felicia 74 eu am intr. de branzica.Eu o fac cu iaurt si iasa bunuca darrr bebelusha mea nu o vrea si orice i dau nu e prea incantata in schimb de borcanele yami yami.
Am vazut filmuletu e scump foc cum papa de pofticios,sa-ti traiasca si la toata lumea !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Multumim de urari, ne bucuram ca va place filmuletzul nostru!
Joy da, de Ela noastra vorbeam, inseamna ca am "confunzit-o" cu lamaia, dar de lapte Milli ea mi-a zis sigur.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bau
io eram cu lamaia, dar nu cu laptele milli :))
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Sa incerc sa explic unde gasesti lucruri ieftine:
1. in pavilionul mare, rotund, intri pe intrarea principala si urci la ultimul etaj pe scarile din stanga, standurile sunt in stanga;eu am intrebat la informatii si mi-au spus unde sunt lucruri de copii;este un stand al unor unguri, asta are cele mai bune preturi.
2.mai este un pavilion mai in spate , visavis de salonul cu articole funerare;intrebati acolo.astea sunt super ieftine, romanesti, de stat in casa mai mult dar am gasit si un trening, pantaloni si vesta cu gluga f frumos;acu mie mi-au placut, nu sunt adepta unor lucruri scumpe.

Roxi, mie imi este destul de greu sa te urmaresc cu fonturile astea albastre si italice;nu te supara , te rog

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Sunt si pentru femei si barbati;gasesti de toate, mai putin bani

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Gandacelu', este o solutie concentrata aflata intr-un flacon micutz pe care-l gasesti la magazinele care au hrana pt. animale. Io am combinat solutia Regent 200 cu vreo 4 litri de apa si am dat pe jos, in bucatarie si baie (acolo aveam tizi d-ai tai). Am pulverizat pe gresie, pe la colturi, prin spatele chiuvetei.... Nu am dat prin locurile unde aveam cratitze sau alte chestii d-astea, fiindca probabil e destul de toxica. Nu am spalat pe jos vreo saptamana, apoi chiar daca am spalat, tot n-au mai aparut.
Este o solutie onodora, deci nu va trebui s-o stergi din casa pe motiv de miros.
Hai ca fug ca urla fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bau again
ancaloredana, pai si-al meu se hraneste in mare cu borcanele. io-i pun branzica in borcanelul de fructe si asa ii place.
dupa cum am spus, eu tai laptele doar cu lamaie si-atat. i-am mai facut branzica din lapte parmalat prima crescita, pt copii de 1-3 ani. e mai aromata(ca are arome si vitamine si draci baltati laptele asta) si iese o branza mai parfumata, care merge la fructe.
c & ardeiash
www.dropshots.com/day.php?userid=102257&cdate=20060601&ctime=105918" target="_blank"> iaca film de azi, cu kineto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Chiar asa mai primul 1 iunie pt bebelacii nostri.Sa ne traiasca si noi pe linga ei sa ii putem aduce la stadiul de oameni mari si intelepti.
Io inca astept cadoul de ziua copilului ca doar is un copchil mai mare.
Noki daca nu era de plins era de risul risului.Ma refer la ziua ta de ieri.
Relativ la brinzica - si io o fac adaugind calciu lactic.Banuiesc ca e tardiv sa intreb daca e bine sa o fac cu lapte de vaca de la mama,caci deja are vreo 2 saptamini de cind o papa asa.
Gindaco chiar asa forfota la tine in bucatarie?Ma apuca frigurile cind ma gindesc.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput