Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Sustin si eu ce-a zis ilenutza: roxi, daca ai vrea sa schimbi fontul, te-am citi mai usor, ca asa e mai greu de urmarit. Mai ales de mine care sunt cam chioara In al doilea rand aici fiecare stie ce a scris, nu mai e nevoie sa dai quote. Intelegem ca raspunzi la o postare anterioara.
Fara suparare... asta e stilul grupului, noi asa ne-am obisnuit.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Apropo de kk, ala ca de om mare,(joy), io cred ca daca nu sint pe faza bb nici nu il poate face pe tot in scutec.Ca nu-i incape.Asta in conditiile in care face cind si cind cite un kk rezonabil, ca ieri.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by lordra

Gandacelu', este o solutie concentrata aflata intr-un flacon micutz pe care-l gasesti la magazinele care au hrana pt. animale. Io am combinat solutia Regent 200 cu vreo 4 litri de apa si am dat pe jos, in bucatarie si baie (acolo aveam tizi d-ai tai). Am pulverizat pe gresie, pe la colturi, prin spatele chiuvetei.... Nu am dat prin locurile unde aveam cratitze sau alte chestii d-astea, fiindca probabil e destul de toxica. Nu am spalat pe jos vreo saptamana, apoi chiar daca am spalat, tot n-au mai aparut.
Este o solutie onodora, deci nu va trebui s-o stergi din casa pe motiv de miros.
Hai ca fug ca urla fata

Lordra & Dara (30 Nov. 2005)

Ha! Sa vezi ce mancare le dau eu la animalele mele de casaaaaa!!! Multam! Nu stiu cum ai pulverizat, banuiesc ca ai avut un recipient din ala special, golit... Las, ca vad eu ce fac. Nu stiu ce au gandacii astia de la bloc, ca am dat cu toate spray-urile de gandaci, dar ei mai ceva parca s-au inmultit! Cred ca le-a placut! Mi-e cam teama insa daca e sa mearga asta mic in patru labe in cateva luni, sa nu pateasca ceva!
Apropos de numele meu, barbatul meu ma alinta asa, din cauza ca eu sunt cam noctambula de felul meu. Adica ma duc la toaleta o data sau de doua ori pe noapte, dupa care beau un suc. Si gandacii noaptea ies la vanatoare. Asa ca ii gaseam misunand si omoram ce prindeam. Insa atata scarba simt cand o fac, ca nu mai aveam stomac sa-i mai si culeg cu o hartie sa-i bag in cosul de gunoi. Ii lasam onoarea asta lui barbate-miu pentru dimineata! Asa ca a inceput sa ma alinte gandacel! Acum ati aflat si povestea numelui...

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

corap a mea fetita vrea numai borcanele si ma gandeam ca ar fii bine sa incep sa o obisnuiesc si cu ceva gatit de mama .Eu am inceput de la aproape 4 luni cu papica.A primit doar san si acum vreau sa i dau lapte praf dar ciuciu ,nici nu vrea sa vada sticla....ufff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ancaloredana, pai sa-ti zic eu cum faci sa dezveti cupilu de borcanel
iei borcanelul si-l "contaminezi" si cu mancare facuta in casa
si proportia creste treptat in favoarea mancarii de casa.
la al meu a functionat
c & andrei-ardei

Mergi la inceput

Buna idee,am sa incerc sa i fac asa la mofturici a mea.

Mergi la inceput

[url=http//photos.yahoo.com]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ia uitati ce am gasit: http://www.poze-romania.ro/files/the_world_without_romania.php

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Ancaloredana acum tre sa faci asa:
numele care vrei sa apara

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Ancaloredana citeste mailul care ti l-am trimis

Mamica lui Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos