Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
mandyksch spune:
Salutare, noi mai rarut ca de altfel -dupa cate observ- si alte fete mai rar.
Noi avem numai vesti din acelea nu prea grozave. Cel mai nasol e ca de cand am facut vaccinul, adica pe 4 mai pana azi bb a luat fabuloasa greutate de 120 grame.. Nici nu ma mir, ca a fost bronsita, plus ca de cand cu dintii facem kk de 4-5 ori pe zi si mami declara faliment la pampersi. Eu cred ca tot ce papa iese f. urgent din el.
Mey, Kriszti a devenit fan lingurita, in ultima vreme nu mai vrea sa bea lapte, ceai sau apa decat cu lingurita. Abia reusesc sa il fac sa-si bea laptele cu bibe. E un chin...daca incerc cu lingurita e super OK, am incercat cu diverse tetine, cu canita dar e un fiasco.
Alta belea e ca i-au aparut pe obrajori niste bubite care au varful albicios si care se incapataneaza sa ramana acolo. Nu stiu ce sa ii dau sa-i treaca odata.
Altfel suntem OK. Papa piticu' orice cu conditia sa ii dai cu lingurita, ca altfel se supara. Apropo, vroiam sa va intreb de la cate luni se poate da orez la bb, ca eu pana acum i-am dat orez in cereale si cand am testat borcanelul de la Nestle cu orez, banana si piersici care i-a placut tare mult, si ma gandeam eu sa-i fac si acasa.Deci stie cineva????
Fetelor, am incercat si noi Libero. Sunt multumita de ele. Nu ca aveam ceva cu Pampers ca noi n-am avut probleme nici cu Pampers, da' am zis sa vedem cum sunt si astea. Cred ca voi folosi ambele scutece.
Chiar vroiam sa le intreb pe fete cum a fost Babyexpo de la Cluj, ca noi n-am putut sa mergem din pacate. Dar se pare ca n-am pierdut mare lucru.
Pana la urma n-am mai facut nici noi AR, ca nu ne-au chemat, cred ca nici pe la noi n-au primit inca vaccinul. Oricum noi mai devreme de 5 iunie nu aveam cum sa-l facem ca abia in 4 am facut vaccinul de la sase luni.
Na, va las, ma duc si eu sa pap.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
miha2006 spune:
Intru si io sa spun la multi ani tuturor copiilor de 1 IUNIE
precum si celor car se simt copii.
JOY pt ca ti-ai amintit de noi.
Eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi, incerc sa citesc cat apuc si sa mai postez din cand in cand.
Iulia nu e bine deloc, muceste mult si vad ca nu-i trece cu nimic. Acum suntem raciti toti trei, mi-am umplut casa de medicamente si picaturi pt nas si sper sa invingem raceala asta pana la urma.
Va las ca simt ca-mi pocneste capul.
MIHA SI IULIA BUBULINA
ela27oana spune:
LA MULTI ANI FETITE DULCI SI BAIETI FRUMOSI sa cresteti mari si sanatosi
VLAD ANDREI si ALEXANDRA MARIA pt cele 6 lunisoare
FELICIA eu ti-am zis de laptele milli insa la branza folosesc calciu lactic
Ela si Oana-Daria
ela27oana spune:
MAMICIIIIIIIIIIIII nu vreti una bucata fata nazdravana va si platesc care rupe si sparge toate jucariile si mai si tipa de placere cand face asta,care nu are stare un minut intr-un loc ,careia nu-i mai ajunge patul mare ca sa se miste si care de azi a invatat sa se tarasca si in fata nu numai in spate(sta pe burta isi incruciseaza picioarele si cu ele incrucisate se impinge in fata) CINE SE OFERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?????????????????????
Ela si Oana-Daria
ilenutza spune:
Cora, m ai da-ne imagini de la kino.Poate furacim si noi ceva!
pentru fetele care vor sa puna poze, filme, etc, da-ti replay with quote, este un buton sus, deasupra fiecarei postari si faceti ce au facut fetele care au pus poze, filme, etc.
Mandy, cum mai sta cu somnul Kristi? e mai bine?
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
ancaloredana spune:
dayssy am sris mail inapoi
Cum e pe la voi fetelor vremea? Aici ploua ,ploua si iar ploua.Deci stam cuminti in casa.Am incercat sa i dau spanac cu cartof de la hipp si bleahhh nu a vrut sa mai deschida gurita cand a simtit gustu,asa face cam la tot in afara de fructe.Dr. ma sfatuit sa bag o lingura de "dulce" la mancare si asa am faut dar se obisnuieste si o sa i placa numai fructe asa ca insist mai tarziu cand i se face fomica...sper..
ela27oana spune:
CORAP SI ILENUTZA multumesc de urari
ce sa-i fac daca partea cu nazdravaniile a luat-o de la mine
Ela si Oana-Daria
ilenutza spune:
anca - si pe-aici e naspa!innorat si sta sa ploua!
Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor