Mamici din Arad...???(49)
Raspunsuri - Pagina 14
pufymic spune:
Fetelor sunt foarte necajita! O prietena foarte buna din Cluj era insarcinata in 32 de saptamani....si s-a facut nod pe cordonul ombilical si a murit bb!
I-au provocat nasterea vineri.....era fetita!
Pupici!
Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alina33 spune:
Ioana .Imi pare rau pt prietena ta.
Gabitico iti citesti mesajele?
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
flavia ramona spune:
Salutare,
Ioana, imi pare atat de rau pt prietena ta ...
Nu mai stiu exact care era interesata de plasa pt cantar. Am gasit la Amet-ul de la UTA (ala pe patrea cu biserica) plasa pt cantarit bb la pretul de 300.000 lei. E deschis zilnic pana la ora 18:00.
Eu nu am facut mare lucru ieri. Am fost la Obor cu soramea si matusa-mea, iar dupa am papat si am dormit putin, dar mai bine nu dormeam ca m-am trezit tare prost dispusa si cu durere de cap asa ca s-a dus toata ziua de ieri.
Azi am fost la Manitoba, s-au vandut tricouri avand inscriptionate tarile de la Campionatul mondial din Gemania. Au fost la 150.000 bucata. Faine. Am luat o gramada, avand in vedere ce microbist am acasa. Mi-am luat si mi-e 2 tricouri.
Va pupam pe toate.
pufymic spune:
Multumesc fetelor...si mie imi pare ata de rau de ea....si de bb!
Flavia nu stii pana la ce ora e deschis la Manitoba?ca dc ii zic la Ovi de tricouri sigur vrea si el ca e microb(ist) rau de tot!
Pupici!
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Melania 14 spune:
Ioana cred ca e groaznic sa ti se intample asa ceva, dar prietena ta nu a simtit nimic neobisnuit ?ca nu mai misca , de exemplu? intreb si eu , ma gandesc daca se putea preveni.Oricum cezariana, 1 an cel putin nu pot incerca , plus ca trebuie sa treaca si amintirea groaznicei intamplari.
Gabi se incheie stagiunea , duminica viitoare e ultima zi de reprezentatie si e poveste aiurea, de 2 ori am intrebat si tot nu am priceput ce zicea tipa , a treia oara mi-a fost rusine sa mai intreb .
Diana e bine , la fel si Timeea, ne-am intalnit iar in parc .Diana se mulge la un san pe care nu-l prea serveste Bblasa si in rest zice ca la cantar arata 100ml la un supt.Oricum eu nu incetez sa ma minunez ce seamana Timeea cu Vladut.In rest totul e ok .
Mey voi ati auzit de ceva picaturi BRONHOVAXOM pt stimularea imunitatii la copii? sau altceva ?
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
Claudelu spune:
Salutica!
Ioana, imi pare tare rau pentru prietena ta!
Nico, da am auzit...de ce??
Eu sunt super aglomerata, abia mai intru sa va citesc, iar acasa ni s-a stricat ruteru sau modemu, habar n-am, ca inca Clau n-a avut timp sa se uite...asa ca cine stie cand voi avea net
Va pup, merg la pauza
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Nico a simtit prietena mea ca nu mai misca bb asa bine ca de obicei si a mers la medic, i-a facut eco, nu s-a vazut nimic(), iar noaptea s-a intamplat nenorocirea....a doua zi a mers la medic ca nu o mai simtea deloc pe micuta si....asta a fost!
A nascut-o natural, nu prin cezariana, asa ca se va reface mai rapid....durerea din suflet trebuie sa treaca....ca apoi vor mai incerca....dar oricum e dureros....era si primul copil....
Chiar am zis ca daca se vedea la eco ca nu e ceva in regula putea sa ii faca cezariana de urgenta ca supravietuia fetita(la 32 de sapt)....asa a fost sa fie....
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
gabitzica spune:
Ioana, imi pare tare rau pentru prietena ta.
Flavia, merci de pontul cu plasa de cantar. Eu am intrebat unde gasesc.
Spune-mi te rog , unde la Manitoba ai fost? In zona industriala?
Nico, dar cand se redeschide stagiunea la teatru nu stii?
gabi 26+
www.stoc-studio.ro/tudor
Melania 14 spune:
Gabi, la toamna ?! habar nu am , ma gandesc ca poate e ca si la teatrul celalalt cu nu stiu cate luni concediu.
Ioana , da asa a fost sa fie, numai sa poata trece peste starea de vinovatie : "daca puteam face ceva?", "daca trebuia sa merg mai repede la dr.?","daca...daca ?".Nu va fi deloc usor.In fine nu mai continui ca mai sunt si alte mamici si poate nu va cade bine.
Claudia , vreau sa-i dau si eu Melaniei, tot simt din cand in cand un miros urat din gurita , dar fara febra sau nemancat .Ma gandesc ca e sesibila la gat si as incerca.E ceva si pe baza de propolis si laptisor de matca ?ai idee cum se numeste? tu i-ai dat ceva vreodata ?
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze