Mamici din Arad...???(49)
Raspunsuri - Pagina 13
pufymic spune:
Alba ca Zapada zici?Poate ne vedem pe acolo...
Pupici!
Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
pufymic spune:
Neata fetelor!
Nico ! Sa ne zici cum a fost la teatru....nu stiu dc ajungem si noi sau nu ca vrem sa mergem la biserica....
Restul fetelor pe unde sunteti????????????
Ma dispera goanga de Alesio!De la 7:30 e sus!Mey da ce ma enerveaza e ca nu se trezeste frumos, ca toti copii, ci urland!Si e marait vreo jumate de ora....!
Pupici!
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
gabitzica spune:
Nico, reprezentatia nu tine mai mult de 45 de minute.
Sper sa mai apuci sa citesti inainte sa pleci...
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Se vede treaba ca a fost timp frumos azi de au iesit fetele cu piticii la plimbare...altfel nu se explica pustiul din zona...!
Gabi tu cum te simti?BB cum e ?Miscareata?
Nico ati mai ajuns la teatru?Zi-ne cum a fost!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Melania 14 spune:
Salutarica,
am fost la teatru , bineinteles ca nu a fost Alba ca Zapada ci Hansel si Gretel .Eu amorezata ca am sot( saptamana trecuta) am uitat ca a trecut o duminica intre timp asa ca , numai cand a inceput si nu am vazut piticii ( la propriu ca la figurat ii vad tot timpul )mi-am dat seama.Oricum Melania a stat cuminte la mine in brate sau in picioare , a cantat cand cantau papusile, a vorbit ceva in pasareasca ei , nu a vrut sa plecam nici macar sa ne plimbam printre randuri si numai pe la sfarsit a inceput sa admire tavanul si reflectoarele si am plecat ultimii din sala .Daca ar fi cantat tot timpul aia ar fi fost perfect, asa ca sezonul urmator mai mergem
Ne-am intalnit cu Cristina si fetele si cu Diana si familia , la plimbare pe mal ,inspre seara.
Ieri am fost la Gemi si s-a urcat zana peeeeeeesteeeeee tot , inclusiv pe topoganul cu bile unde data trecuta tot dadea cu capul cand ajungea jos, iar la sfarsit a avut o experienta neplacuta cand a venit un baietel si pur si simplu a impins-o , adica a zvarlit-o pe topogan in jos de am crezut ca va cadea de pe el inainte de a ajunge jos.Offf asa m-a suparat si speriat dar a trecut repede fara scene de plans.
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
pufymic spune:
Ceau fetele!
Mey da' e liniste in toata regula pe aici!Trezireaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Nico ma bucur ca i-a placut zanei la teatru!Zici ca te-ai intalnit cu Diana?Ea ce mai face?Cum e Timeea?Ca era stresata ca nu papa cat trebuie!
Restul fetelor pe unde sunteti???????
Pupici!
Ioana(26+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
gabitzica spune:
Nico, s-a inchis sezonul la tetrul de papusi??
Si noi am vrut sa mergem ieri, dar tudor nu a vrut sa manace nimic d dimineata , asa ca mi-am tinut promisiunea si nu l-am mai dus. Pe Hansel Si Gretel, i-am vazut asa ca nu am pierdut mare lucru. In schimb am fost la tragul auto, sa-l vedeti pe Tudor, ca a vrut in toate jeepurile si motoarele . A fost tare fericit , ca au fost tot felul de masini, si din alea mari, betoniere, cap tractor de tir chiar si o barca. Am vazut si Aston Martin.
Ioana, e tare miscareata bebelina mea, ca ma trezeste si noaptea din somn.
Gabi 26+
www.stoc-studio.ro/tudor